Звездни компромати -228 част

• 51 342
  • 712
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
и той се усмихва като майка си  Wink

# 61
# 62
Не, че ме засяга чак толкова, какво се вживявам и аз, ама е толкова хубава, направо загуба да не е жена.

Така си е. Толкова е хубава...

# 63
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Обожавам я Heart Eyes

Снимката на Наоми и Джесика е  Party Party Party

Джоузеф Гордън-Левит Heart Eyes на някакво съвместно интервю с лейди Гага

# 64
  • Пазарджик/Лондон

Наоми Уотс и Джесика Частейн

Прекрасни......

# 65
  • София
Съботно и аз тук Hug

Не съм от феновете на Кара, има нещо, което ми грубо в нея, в ежедневните снимки и колкото и да се старае да е анти-мейнстрийм модела, си е точно това, прави се на хипстър и непукист, някак такова усещане имам. Професионалните снимки харесвам, само, когато изглежда нежна, с нежен и неагресивен грим, без хищническия поглед, когато ноздрите са леееко свити. Наскоро имаше статия за баба й, ето това е класическа красавица, много ми хареса, въпреки, че е само една снимка.
Кристи Търлингтън например, според мен има съвършеното лице, като пропорции и хармония, но често на такива лица липсва характер и индивидуалност, което всъщност е важното за индустрията. Peace
На Бекъмови синчето е толкова обикновено, ако не беше фамилията, никога нямаше да го снимат за каквото и да е, както и Виктория, впрочем. Tired

# 66
  • bad@ss

На Бекъмови синчето е толкова обикновено, ако не беше фамилията, никога нямаше да го снимат за каквото и да е Tired

Peace

# 67
И мен добавете към Бекъм хейта.  Mr. Green

# 68
# 69
Крис Хемсуърт на премиерата на Blackhat В ЛА

# 70
  • Русе/София
Кание винаги го търся по снимките,с тия черни дрехи така се слива.

# 71
На мен Кара ми е тип Пипи Дългото Чорапче. Прилича ми на непослушно дете. Като модел ми харесва понякога. Но не бих я нарекла голяма красавица.

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 14:33 от Г-жа Броненосец

# 72

Забелязвам, че богатите избират много обикновени торти за празниците си (обикновени, не значи задължително евтини да уточня Mr. Green). Харесва ми.
Подобна торта пробвах да направя и аз преди време, гледайки Ютуб, но накрая стана мазало. Laughing

# 73
# 74
Защо ръката на Наоми е излязла така?

Също не съм фен на синът на Бекъмови.

А Шайло дали ще я оставят да се промени ако поиска...

Общи условия

Активация на акаунт