Звездни компромати -228 част

• 51 359
  • 712
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
На мен Кара ми е тип Пипи Дългото Чорапче. Прилича ми на непослушно дете. Като модел ми харесва понякога. Но не бих я нарекла голяма красавица.
Много точно.
Идеално Пипи е  Grinning

# 76
# 77
  • София
Не смятам, че Шайло ще се промени. От документалните филми, които съм гледала по темата, няма връщане назад за такива деца. Момче, родено в тялото на момиче.

Този Бруклин да се радва, че е Бекъм, щото иначе вместо да се пудри пред камерите, щеше да заляга над ученето. Средният Бекъм-син го харесвам аз.  Peace

# 78
# 79
# 80
Тази сутрин гледах предаването на Пипи Дикова, за първи път. Малко съм в шок  Rolling Eyes то не беше ръкомахане с ресни, катерене по дивана за гости и яко преиграва като си чете текста. Едно мятане на коса, интонация все едно чете детска приказка...супер инфантилно и дразнещо  Shocked
Иначе имаше интервю с Джошуа Бел, което много ми хареса. Голям контраст  Crazy

Ооо и да споделя, снощи гледах Дон Джон, той Джоузеф е попораснал и ми хареса много!! Да не говорим, че Скарлет Йохансон, която не понасям, направо ме изкефи.  Flutter

# 81
Тази сутрин гледах предаването на Пипи Дикова, за първи път. Малко съм в шок  Rolling Eyes то не беше ръкомахане с ресни, катерене по дивана за гости и яко преиграва като си чете текста. Едно мятане на коса, интонация все едно чете детска приказка...супер инфантилно и дразнещо  Shocked
Ооо, няма такава лигня просто Close Освен, че досущ копира майка си и е заприличала на нея, на това същество трябва да му дават успокоителни преди ефир, ба си. След пет минути в предаването и се чувствам пълно хахо и ми иде да стъпя на парапета на терасата и да размахам ръце с боен вик "джеронимоооо", след което да полетя.  Crazy Тя е опасна бе!!!  #Crazy

# 82
  • Велико Търново
 Joy hahaha с глас ме разсмя, Бижу Hug Ама  което си е вярно, така си е Laughing

# 83
Joy hahaha с глас ме разсмя, Бижу Hug Ама  което си е вярно, така си е Laughing

Аз затова не гледам предаването, много ме дразни!

# 84
https://www.youtube.com/watch?v=Zf6nvFWe2Jg
Мария разказва как ХРРиси ѝ е предложил брак  Laughing

# 85
И мен ме дразни Петя Дикова. Заради инфантилния й патос гледам предаването само, когато има някой интересен гост.  Спомням си как веднъж си беше качила краката върху бюрото/масата и така водеше. Ако не беше дъщеря на майка си и баща си, щеше да продава в някой квартален магазин.

# 86

Дженифър Лопес на тези снимки е убийствена - грим, коса, дрехи! Този небрежен кок страшно ми харесва и много й отива.  

Петя Дикова милата, взела овала и чертите на баща си, патоса и превземането на майка си.

Азис как не го е гнус да целува Халити, не знам. Адски нечистоплътна изглежда. А той май пак е напълнял.

# 87
И Петя Дикова, и Алекс Сърчаджиева са ми еднакво ужасни като водещи, много лигави,
сякаш още са си в Мело тв мания.

# 88
Мама Бекъм с Бруклин Бекъм, който е станал рекламно лице на Reserved

Прекрасни са  Heart Eyes Бруклин какъв мъж е станал - мъжествен като баща си, но има чертите на майка си. Не мога да откъсна очи от втората снимка   Crazy
На майка си прилича

# 89
Тази сутрин гледах предаването на Пипи Дикова, за първи път.

Тя пак ли е в ефир? По коя ТВ?

Шарапова

Дукесата вчера навърши 33

Общи условия

Активация на акаунт