Звездни компромати -228 част

• 51 312
  • 712
  •   1
Отговори
# 645
Почвам я... Grinning
Защо е облечена така?? Прилича на борец  Mr. Green Тая яка на малката й главичка ми идва повече.

И колко фалшиво се зарадва от подаръка на Гале  Mr. Green

# 646
  • Варна
Ехаааааааааааааааааааааа, егати пръстените  Money

# 647
Ееее, днес трябваше да си взема почивен ден, за да я гледам Mr. Green В този ред на мисли - вие не работите ли Laughing Споделяйте да не изпусна нещо - каква е тази яка Laughing

# 648
Простете невежеството ми, причинено от независещите от мен обстоятелства, че заработвам в офис без телевизор и бъдете така любезни да ме просветите какво се гледа, че клюкарската ми душица е в смут!!!!!  Hug

# 649
  • София
Почвам я... Grinning
Защо е облечена така?? Прилича на борец  Mr. Green Тая яка на малката й главичка ми идва повече.

И колко фалшиво се зарадва от подаръка на Гале  Mr. Green

Тя едвам си мърда главата  Laughing

# 650
  • София
Гала се размазва от подмазване. Чак стана да зяпа пръстените. А Мичиту я бях позабравила с бръсната глава - прилича на ром от Лом.

# 651
Може да нямаме тв в офиса, за сметка на това висим в бг мама Laughing

# 652
Мария е обелечена в космат елек, който скрива и без това не лебедовата й шия, не изглежда добре в близкия план, в който я дават.
Дотук разбрахме колко е шокирала близките си с новината, че ще се жени за мъжа, с когото живее от 3 години. Значиии, по-шокиращо нещо не би могло и да се очаква.

работя си вкъщи, специално прекъснах процеса, за да я гледам Crazy

# 653
# 654
Ехаааааааааааааааааааааа, егати пръстените  Money
Диамантът на годежния пръстен беше огромен  Money

# 655
  • Варна
Ето от мястото на събитието  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

# 656
Голяма яка  наистина Naughty

# 657
Аз научих нова дума - себичен. Sunglasses

# 658
 Няма да е по нощница на сватбата, роклята ще е правена по нейн удобен корсет.

# 659
Та момичета.. Пак говори глупостите, че с Марая двете го взимат Хриситу, че той им е предложил брак и на двете... И онези неща, които ги беше казала в предишно интервю.

Майка й била живеела цял живот без мъж заради нея и сестра й.

Били предлагали на Марая да спи при тях, обаче то детето имало самосъзнание и им казвало да си гледат филм и да си поканят гости.. Да не им пречело  Joy Тя вече била голям човек, който разбира... Боже, на колко години е това дете?

С баща му и "Диди" били изкарали най-хубавите си моменти. Те много се радвали на това, че с Хриситу ще се женят. Да и да знаете... Марето била домошарка и безкрайно обичала и семейството на Хрисито.  Mr. Green

Искам да ви кажа, че ще повърна от лиготията й.

За тържеството - Не знаела защо я наричали тайната сватба, тя никога не била по открита от това... Не я правила с цел ПР, а това било личен момент. Щяла много да танцува, роклята й била безкрайно удобна - от дизайнер на който била фен и дизайнера лично бил направил роклята за нея. Те от много години с него искали да се срещнат, но все нещо се случвало. Той самият нямало да може да дойде, но дясната му ръка щяла да бъде на сватбата. На Марая роклята била едно към едно с нейната ..

От мен толкова за Марето, че имам вече работа, а и вече ми е адски противна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт