Звездни компромати -228 част

• 51 315
  • 712
  •   1
Отговори
# 630
Джейк и Рут участвали заедно в пиеса в Ню Йорк. Получавала им се химията, значи по теорията на Джоуи, няма нищо между тях  Joy

# 631
На 17 ще са гюбеците след Александър Невски.

Мария просто изпусна царския парк - дворец Врана за церемонията! А можеше да се възползва - Предлагам по примера на Тоца - втората/трета сватба да е там......

Ал. Невски - Врана - клаааас!

# 632
Обхвана ме еуфория за сватбата,  като ви чета  Mr. Green

# 633
  • in Wonderland
]

Мария просто изпусна царския парк - дворец Врана за церемонията! А можеше да се възползва -

hahaha hahaha hahaha
Маме, снощи гледах и аз репортаж по новините за двореца Врана и и точно това и аз си мислех- Марето сега сигурно се пръска от яд, че не са отворили вратите за тези церемонии по- навреме Wink  Mr. Green

# 634
  • София
И аз видях за Лео и Риана и хич не вярвам Crossing Arms

Но четох как Джак Никълсън бил много самотен и искал последен романс...стана ми тъжно, защото накрая наистина си оставаш сам, когато годините се навъртят, тънеш в самота и забрава. Е, струва ли си?! Sad
Лео ми е олицетворение на Джак, както външно, така и по поведение много ми прилича на него.

# 635
  • София
Обхвана ме еуфория за сватбата, като ви чета  Mr. Green
Нали, вълнението е огромно.  Laughing
Аз предлагам да се вдигнем агитката и в събота да приветстваме Марчето и съпруг пред Александър Невски. За живеещите извън София - имате достатъчно време да се организирате!

# 636
Обхвана ме еуфория за сватбата, като ви чета  Mr. Green
Нали, вълнението е огромно.  Laughing
Аз предлагам да се вдигнем агитката и в събота да приветстваме Марчето и съпруг пред Александър Невски. За живеещите извън София - имате достатъчно време да се организирате!
С нетърпение я чакам сега да я гледам при Гала, просто все едно аз ще се женя  Mr. Green Joy

# 637
  • София
Тук сме фен клуб на Мария,
Упс, извинете - Госпожа Гущерова Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 638
  • Sofia
ама и фамилията една Crazy

# 639
Лео и Риана ги харесвам страшно много, но поотделно. Заедно някак не ги виждам като двойка - той на 40, тя на 26... Но пък от друга страна скорпион и риби са класика като съвместимост и дори да не им се получи като партньори със сигурност може да има едно добро приятелство между тях.

http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/rihanna-leonardo-dica … d-kissing-4973562

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 10:18 от Greene

# 640
  • Варна
Момичета тръпна вече с кафето чакам Марча при Гола  Mr. Green

# 641
  • Пловдив
Тук сме фен клуб на Мария,
Упс, извинете - Госпожа Гущерова Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ма как и утива тая фамилия,а  Mr. Green Flutter

# 642
  • София
Предчувствам, че Николета всеки момент ще постне нова снимка, че не може така Мара да й отнема вниманието.

# 643
  • София
Почва, почва newsm20

# 644
 Фикито без фотошопа си е точно едно цигане от махалата:

Общи условия

Активация на акаунт