Звездни компромати -228 част

• 51 335
  • 712
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Утре на гости при Гала ще е Мария. Ах, тръпна от очакване 😜
Бива ли такова разхищение на времето. Мислех, че ще прави последни репетиции за сватбата.  Crazy
Предполагам, че пак ще се яви скоро, за да ни информира за празненството.
Всъщност църковният брак в "Александър Невски" мина ли или ще е в събота преди гюбеците?

# 616
  • Sofia
нали били забранени венчавките в Ал.Невски...а и може ли два църковни брака да има  Thinking

# 617
Харесвам и пончото, и страшно много Лео и Риана - поотделно и заедно.

# 618
  • София
На 17 ще са гюбеците след Александър Невски. За това ще говори на 18-19 предполагам. Утре ще е само за гражданския брак.Как е било в тесен семеен кръг, Марая колко била хепи, с каква ( кичозна ) торта я изненадали и прочие. Каква любов, дрън-дрън...Живея срещу върховния им ресторант и мисля да се завлека някой ден да видя. Да се омешам с хай левъл персони😄Обаче нямам нищо Шанел. Дали ще ме пуснат?

# 619
  • София
Моли се Мара да не стои на входа като фейс контрол, че иначе ти е спукана работата.  Wink

# 620
  • София
Имам сатенена нощница. Мейд ин Хасково. С нея ще мина 💃

# 621
  • Бургас
Утре на гости при Гала ще е Мария. Ах, тръпна от очакване

e тя от ходене по телевизии ще има ли време да си подготви тържеството?! ooooh! Whistling

# 622
Имам сатенена нощница. Мейд ин Хасково. С нея ще мина 💃
Наметни някоя лисица отгоре, за всеки случай. Twisted Evil
Мария ми е като придворна шутеса, само излагации от нея, Ал. Невски, шанели, торти, прасета, чалга, УСТАТА й, Хриси-Мриси и накрая някоя покъртителна мъдрост - винаги в интервютата й има някаква мъдрост Mr. Green. Утре много ще внимавам и ще я гледам специално.

# 623
От сърце ви се моля да споделите после, тия мъдрости ми правят деня цветен Mr. Green

# 624
# 625
 Ужас. Много симпатична двойка ми бяха.

# 626
  • Бургас
На 17 ще са гюбеците след Александър Невски. За това ще говори на 18-19 предполагам. Утре ще е само за гражданския брак.Как е било в тесен семеен кръг, Марая колко била хепи, с каква ( кичозна ) торта я изненадали и прочие. Каква любов, дрън-дрън...Живея срещу върховния им ресторант и мисля да се завлека някой ден да видя. Да се омешам с хай левъл персони😄Обаче нямам нищо Шанел. Дали ще ме пуснат?

Хич не ти трябва да ходиш. Гледах им ястията във Фейса. Ако ми поднесат такова ядене, някой сериозно ще пострада.....особено пък ако съм гладна. В чиниите има ядене, колкото да ти застане между зъбите.

# 627
# 628
Харесвам и пончото, и страшно много Лео и Риана - поотделно и заедно.

+1  Mr. Green

# 629
Бижу, бижу.. Бижу!  Mr. Green

Онзи ден понеже теб плаших с Лена Дънам, та снощи като гледах епизод на Girls специално за теб изкарах една чудна нейна реплика  Mr. Green Няма да казвам, че се нагледах на голото й тяло, което тя показва без грам срам... В различни видове еротично бельо, без бельо... Панталони с ниска талия, къси блузи и т.н.

Ох, съжалявам за офф-а, но не се сдържах  Mr. Green Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт