Звездни компромати -228 част

• 51 375
  • 712
  •   1
Отговори
# 90
Бруклин Бекъм може да не е неотразим красавец, но не е и грозен.
  По-важното е, че се е родил в правилното семейство, т.е. мама и татко ще сбъднат мечтите му Wink.

Здравословните курабии на Ирина са страхотни, препоръчавам.  Официално благодаря на съфорумката, която ги сподели, темата може и да е полезна Wink
Пипито не съм я гледала от онова предаване, което води с вдигнати крака на масата...баща и също леко ме изнервя, като водещ.

# 91
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Интересно. Изглежда на 43.

# 92
Джой, недей така, бременна е все пак, подуваш се, подпухваш, хормони.....отделно етикета изисква определен стил и визия Wink

# 93
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Може. Според мен е по-скоро съчетание от лоша кожа (нетипично за англичанка) и неумение да се гримира (очертани в черно очи състаряват).

# 94
На мен, кожата и ми се струва като на англичанка, но не съм спец и не споря

# 95
 Много лоша кожа си има Кейт, не е от днес това. За гримирането й преди една, две теми бях казал, че съм също толкова некадърна,колкото и тя, но тя дори и мен бие по некадърност вече, горката.  ooooh!

# 96
Все си мисля , че има кралски гримьори и фризьори , ако не да й пратим Кулагин  Mr. Green

# 97
 Тя е известна с това, че сама се гримира.Но да, един опитен гримьор никак не би и навредил.

# 98
  • Sofia
, ако не да й пратим Кулагин  Mr. Green
или Бони да и направи опушен грим  Mr. Green

# 99
Да, четох, че и на сватбата се беше гримирала сама  Peace

# 100
  • София

Дженифър Лопес на тези снимки е убийствена - грим, коса, дрехи! Този небрежен кок страшно ми харесва и много й отива.  
И на мен тук много ми харесва, особено на снимката в ляво.  Peace

# 101
  • Sofia
много е хубава Джен Heart Eyes и изглежда по-млада дори от Кейт

# 102
Мама Бекъм с Бруклин Бекъм, който е станал рекламно лице на Reserved

Прекрасни са  Heart Eyes Бруклин какъв мъж е станал - мъжествен като баща си, но има чертите на майка си. Не мога да откъсна очи от втората снимка   Crazy
На майка си прилича

Абсолютно, направо и е одрал кожата !

Дукесата ми прилича на поне 35 годишна Confused!

Лопез е убийствена, страхотна жена ! Heart Eyes

# 103
# 104

Мадоната и младенеца??

Общи условия

Активация на акаунт