Звездни компромати -228 част

• 51 299
  • 712
  •   1
Отговори
# 690
За да специализираш някакъв вид пеене (поп и джаз както каза този господин) не е ли необходимо да имаш гласови данни първо  Thinking

# 691
Ама много сте завистливи значи! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 692
  • Пловдив
 Laughing

Видяхте ли фреш-а на Емито - дори не го е разбъркала  Mr. Green отдолу на чашата само водата се вижда.

# 693
 Shocked Етиен Леви се е захванал да я учи  Rolling Eyes как се е съгласил не знам

# 694
  • София
Ох, ще си загоря манджата да пиша тук, но не мога да се сдържа.
Тоя гримьор каза, че Хриси бил много толерантен към нейната женственост. В смисъл към джуките й? Нещо не разбрах.
Етиен Леви и той за два лева ще й лиже задника.

# 695
Shocked Етиен Леви се е захванал да я учи  Rolling Eyes как се е съгласил не знам
Имах сериозно мнение за този човек, чак се изумих !  Shocked

# 696
  • Sofia
Money Money Money

# 697
И аз включих ТВ-то.....  ooooh! ooooh! ooooh!

Малко снимки -
Скрит текст:

Етиен Леви Shocked

# 698
  • Русе/София
Маме ,не се виждат снимките.
Толкова е проста Мара,че трябва да си отваря устата само за с...ки.

# 699
  • До сърцето...
Ох, накарахте ме да включа ТВ-то.
Но не мога да издържа на тая лиготия  Sick егати превземките от всички!!
Ще ви чета вас, че поне се хиля...

# 700
Гала има страхотни жълти обувки. Искамммм гиииии! Heart Eyes Някой знае ли каква марка са?

# 701
Не се заяждам, но не усещате ли, че много злоба бълвате? Не се ли замисляте, че е възможно тя и близките и хора да видят коментарите ви? Peace Аз също не я харесвам и заради това просто не и гледам изявите с такъв интерес...Сега пуснах Нова и вярно, че не може да се похвали с особена красота и умствен капацитет, но пък изглежда щастлива и мила.Стана ми жал като ви прочетох...

# 702
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Дали има къде да се запиша на ускорен курс по себичност? Иска ми се да се усъвършенствам и подобря личностните си характеристики Mr. Green

# 703
  • София
Не се заяждам, но не усещате ли, че много злоба бълвате? Не се ли замисляте, че е възможно тя и близките и хора да видят коментарите ви? Peace Аз също не я харесвам и заради това просто не и гледам изявите с такъв интерес...Сега пуснах Нова и вярно, че не може да се похвали с особена красота и умствен капацитет, но пък изглежда щастлива и мила.Стана ми жал като ви прочетох...
Това е другата страна на монетата, наречена "слава". Ако не изтичаше отвсякъде, никой нямаше да я коментира. Ако не бълваше тези шедьоври, също. Близките й, ако имат поне те малко мозък, биха могли да й повлияят в положителна насока.

# 704
Поне намерихме отговор на въпроса защо не е както трябва - защото не ходи на училище !  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт