Интериорен стил по аматьорски - 29

• 68 789
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
В H&M в Солунския мол Медитераниън Космос има HOME .

# 271
  • Варна
А за Берлин някой дали знае? Има там, няма ли?

# 272
  • Отвъд алеята зад шкафа
Gadamer, какво то4но ти трябва от H & M Home.
Магазинът е на Mariahilferstraße, типи4на shopping улица, та може и не6то друго да си намери6.

Няма нещо конкретно, искам на място да разгледам и да купя разни аксесоари. Ще преценявам като видя какво ще ми хареса - възглавнички, одеяла, свещници, вази, кутийки, покривки...Тук в Бг изборът е доста беден, преобладават стоки, които не харесвам и не бих си сложила в дома. Не че HM е най-великият магазин, но поне имат продукти с по-различна визия от масовите тук.

# 273
Дойде време за смяна на лампата над масата за хранене.
Харесваме си старата лампа много, но за съжаление не може да се ремонтира ве4е, не6то с трансформатора, а дори и да може 6те струва много скъпо.
Спряла съм се на този модел:
Фирма Deko-light модел: Agryl
В каталога им на странитца 137:
Скрит текст:
А така изглежда в къ6ти: Мога да я поръ4ам само от амазон newsm78
Да или Не?

# 274
# 275
Ох, още една тъмносиня кухня с бял мрамор, от която ми спира сърцето! Heart Eyes

В края на статията синьото са го уточнили като "Hague Blue" - тоналност, която според светлината варира от тъмносиньо до черно.

Аз в Хага не съм била, но още отдавна съм заснела в Амстердам тази снимка със заглавие "DAT blue". Laughing

Отивам да чета статията с pros & cons за мраморните плотове, ех...

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 19:57 от Barbabeau

# 276
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много ми харесват тези мраморни плотове, но дали е мрамор? Ако е мрамор, възможно ли е да е различен от този, който се предлага тук, който със сигурност поема вода и петна?

От няколко години мраморът се завръща с пълна сила в интериора, дори HM Home имаха серия аксесоари с такъв десен.

Виждала съм в каталозите на големи производители на теракота, фаянс и гранитогрес плочки с вид на мрамор.

Zizuna много приятен дом имаш. Няма никаква пречка да поръчаш лампата от Амазон, вероятно ще пристигне по-бързо.

# 277
  • Варна
Ах, много красиво това Хагско синьо. А и Хага е по-хубава от Амстердам. По-кралска е някак  Wink

Аз също мисля, че мраморът, който се предлага у нас и този по снимките е различен. Моят мраморен плот е някак порьозен и по-топъл на пипане, отколкото плота, който беше върху скрина. А, и което не е маловажно, моят е с мрежа отдолу  Rolling Eyes, а другият си е цял и гладък от двете страни.

# 278
подобно синьо за кухня харесах и аз онзи ден ( само цвета гледаме не обръщайте внимание на модела)

харесах и този гранитогрес в бриколаж мисля беше

възможно ли е да слагат нещо такова вместо мрамор?

# 279
И друго ми е хрумнало. Двете тоалетни, които ще имам (едната в банята другата самостоятелната) се падат една зад друга т.е разделя ги стена. Искам да са с вградени в стената казанчета, мисля че структура се казва. Е има ли такова чудо едно казанче, но за две чинии?

# 280
Аз също мисля, че мраморът, който се предлага у нас и този по снимките е различен. Моят мраморен плот е някак порьозен и по-топъл на пипане, отколкото плота, който беше върху скрина. А, и което не е маловажно, моят е с мрежа отдолу  Rolling Eyes, а другият си е цял и гладък от двете страни.
В статията с pros & cons за мрамора е обяснено, че има няколко начина за шлайфане на мрамора и импрегниране и затова може да седи по-порозен или по-лъскав и компактен според обработката.

И друго ми е хрумнало. Двете тоалетни, които ще имам (едната в банята другата самостоятелната) се падат една зад друга т.е разделя ги стена. Искам да са с вградени в стената казанчета, мисля че структура се казва. Е има ли такова чудо едно казанче, но за две чинии?
Е така се раждат гениалните идеи!!! Joy Мисля, че още няма такова чудо, но пък можеш да го патентоваш! Simple Smile
Междувременно, ето ти нещо като идея: вградените казанчета да са две, монтирани едно до друго, всяко с видим бутон от нужната страна.

# 281
  • София
Не, поне аз не знам за такъв вариант.

# 282

[/quote]
Е така се раждат гениалните идеи!!! Joy Мисля, че още няма такова чудо, но пък можеш да го патентоваш! Simple Smile
Междувременно, ето ти нещо като идея: вградените казанчета да са две, монтирани едно до друго, всяко с видим бутон от нужната страна.
[/quote]
 Joy   bowuu
Няма как едно до друго, разпределението не позволява. Е, някой ден, ако се появи такова казанче... Съм забогатяла  Joy

# 283
  • DE
Zizuna, моята лампа в кухнята е подобна, но леко подобрена  Grinning
Купихме си обикновенна лампа с тръба, окачена на стоманен кабел като тази която си показала, но сменихме кабела с фин синджир, получи се много приятно  Heart Eyes Много си я харесвам, а и обичам да подобрявам или преправям разни неща  Crazy
Скрит текст:

Снимката е зле, защото съм снимала конкретно балерините, но предполагам се добива представа  Thinking

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 19:57 от дането

# 284
  • Пловдив
Леле, цели 19 страници. Отново ще ви следя, макар, че съм на тема кухня, от старата направо ми се гади. Но демонтирането на старата ще е истински кошмар, защото и ще се кърти яко-стара мивка градена с плочки и арматура  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт