Интериорен стил по аматьорски - 29

• 68 797
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
Данон, от една фирма във Велинград ми дадоха оферта за плот от масив дъб с размер 180/90 и 2 см дебел с рамка пак 2 см, за да изглежда общо 4 см дебел - 360 лв. Омаслен. Изпращат с Еконт, доставка около 40 лв.

Майсторът от Троян ми даде цена за същият плот, но 4 см дебел целия, дъб омаслен - около 400 и няколко лв. Не помня добре, тъй като по телефон го обсъждахме.

Дали си заслужава да е ПДЧ с фурнир?  Thinking
Права си, че дървото си заслужава повече, но толкова исках да приключваме по-бързо, че не си направих проучването както трябва. Нищо...следващия път.

Вкъщи спалните са със скосени тавани и първото нещо, което направих когато правихме ремонт, беше да махна гардеробите. Заради малката височина на стаята ми изглеждаха огромни, тромави, чак заплашителни. А пък и по принцип не обичам много гардероби. Сега сме с голям скрин и открит щендер и съм много доволна. Събира всичките ни сезонни дрехи, а останалите са прибрани другаде и 2 пъти годишно сменям асортимента Wink

ДХЗ, стълбището ти е разкошно. Аз не бих сложила тапети.

# 211
ехааа, ДХЗ, имаш и фитнес (завист) аз също съм за латекс. Как ще залепиш тапетите покрай стълбите и горе има рязане.
Оф,ще го мисля.,Вариант е да сложа по-тъмен цвят латекс също,но се притеснявам да не затъмня стълбите.Или пък да е светъл студен цвят,търпящ мръсотия(бледо сиво да речем)Иначе фитнес е силно казано,3 уреда и малко гирички.Пред спалните имаме голяма площ-вестибюл и поради липса на място сложихме там "фитнеса".(уредите са отпреди години).

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 09:45 от ДХ3

# 212
ехааа, ДХЗ, имаш и фитнес (завист) аз също съм за латекс. Как ще залепиш тапетите покрай стълбите и горе има рязане.
Оф,ще го мисля.,Вариант е да сложа по-тъмен цвят латекс също,но се притеснявам да не затъмня стълбите.Или пък да е светъл студен цвят,търпящ мръсотия(бледо сиво да речем)Иначе фитнес е силно казано,няколко уреда,които имаме много отдавна.Мислехме да ги продаваме ,когато дойдохме в къщата,но в последствие решихе да превърнем вестибюла пред спалните в мини фитнес.Малко е странно да е разположен там,но върши работа.Simple Smile Много назад във времето живеехме в къща с голям гараж и там го бяхме позиционирали.

Ами ако е боя вместо латекс, тя лесно се поддържа, мие се и може цвета да е какъвто ти харесва.

# 213
Каква боя?

# 214
  • Варна
ДХЗ, навремето бях започнала проучване относно облепяне на коридор с плат, дори намерих такъв, десена е като тапета с дървета, видях го направен на щора японска стена - на фирмата http://www.ahouseofhappiness.com/en.
Все още не съм се отказала, но се отлага във времето.

# 215
# 216
Аз се спрях на тапет,защото сега има прекрасни десени от най-различни издържливи материи; плат,винил,акрил

# 217
джуджа, масата е сгъваема - на снимките е в разгънато състояние, както няма да я държим всекидневно. В разгънато е 2 м. , събрана е 1,40м. 

blue_water, Апаричи са плочките. Simple Smile

# 218
  • вятърничава
ДХЗ, и аз се сетих веднага за тапета с дървета,показан от Барба.Друг вариант е боя имитираща бетон,но не мога да си представя как ще се впише в интериора.Децата и като пораснат пак си цапат,интересно им е да пипат с ръце до колко високо ще достигнат,мъкнат играчки,раници.
Иска си практично решение,за да не ни боде очите.

# 219
Момичета, днес ставам на 28, та ви черпя с една виртуална торта   party023

# 220
  • sofia
Съпружка, да си жива и здрава и много, много щастливи мигове!

# 221
  • Майничка
Честито, Съпружка, здраве, късмет и само положителни емоции ти желая!

# 222
Момичета, днес ставам на 28, та ви черпя с една виртуална торта   party023
Съпружка,честито!Много здраве и щастие в новия дом! Hug  bouquet

# 223
Честито на рожденничката с пожелание за здраве и много късмет!   bouquet

Оказа се,че вратите се поставяли не преди а чак накрая след ,като всичко дуго било готово.
Възникнаха и още два въпроса.От край време хич не ги долюбвам тази  модерни окачени тавани .У дома нямам и няма да имам .Понеже не е за мен бих се прежалила за един такъв в банята в случай че има някаква основателни причина от практича гледна точка.
   Та въпросът ми е имат ли някакво друго предназначение освен естетическото или  да го зачерквам?
Също тези огромни южни прозорци според мен ще се нуждаят от щори.Нещо лесно за забърсване ,а не за пране и ако е възможно без да се дупчи дограмата но да има въртящи се елементи а не само 2 положения отворено и затворено  newsm78.Въпросът е какви?
Мисля си и за поне едно тънко перде а защо не и тънко+дебело .Нещо от органза евентуално освен ако не е прекалено след щорите.У дома имам и външни и вътрешни +тънки и дебели пердета барабар с телескотични тенти и може и да съм се оляла Embarassed но ми е удобно.
Въпросът ми е как е правилно да бъде и ако не се слага всичко кое с кое е приемливо?
Много ми се иска ако прецените че е допустимо този път да избегна бялото в полза на нещо носещо на мръсотия ,че да не обричам хората на вечно чистене.

Последна редакция: пт, 16 яну 2015, 10:16 от mamamari

# 224
  • София
Съпружка, ЧРД! Много щастие и любов в новият дом  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт