Интериорен стил по аматьорски - 29

• 69 824
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Barb, не си сънувала Simple Smile
В другата тема с интериор в името е.

"Виси" островът на кухнята - наполовина, другата е закрепена на повдигнатия под;)
А, ето. Мерси! Но все пак съм проспала нещо. Mr. Green
Ами това висене насред основната пътека на движение никак не го одобрявам. Simple Smile
Обаче меката мебел и трапезарната маса са много хубави. Peace

# 331
  • Варна
...
Значи, да си призная, не го харесвам тоз мрамор и това е. Хагското синьо обаче ми разби сърцето.

И аз така, затънала съм в тъмно синьо, а мрамора не го харча! Макар след соца да се оказа, че има впечатляващо разнообразие от мрамори, а не само бял със сиви нишки, например врачанският камък ми допада много повече като цвят, не като качествата.
Ема беше постнала един интериор преди време в петролено синьо-зелено, оттогава съм синьо омагьосана Simple Smile

# 332
Според мен е захванат в основата на пода.
На мен принципно ми хареса, банята към спалнята е прозрачна;)
Детето коя ли баня ще ползва ... Няма да е удобно да тръчка до тази при меката мебел,
остава родителската. При повече деца, ще трябва да преграждат мисля...

# 333
  • София
Прилежната ученичка по физика в мен пищи  Shocked Shocked Shocked Центърът на тежестта на паралелипипеда се пада точно на ръбчето. На картинка може всичко, а реално - допълнителна метална тежест откъм стената с хладилника?

# 334
...
Значи, да си призная, не го харесвам тоз мрамор и това е. Хагското синьо обаче ми разби сърцето.

И аз така, затънала съм в тъмно синьо,
И аз обожавам тъмносиньо! (Kой не знае сниния ми шкаф? Mr. Green)
Обаче сега покрай предстоящи ни ремонт на спалните, за нашата спалня съм се фиксирала в тъмнозелено - петролно... не чак синьо. Обаче имам намерение някак да разиграя "тон върху тон", така че ще има и други зелени и сини, предполагам... зависи какво намеря.

Шарки, колко му е да е закотвен в пода, а не просто оставен на произвола на гравитацията. Simple Smile
Аз си мисля повече за очуканите ахилесови пети.

# 335
http://www.alvhemmakleri.se/sites/alvhemmakleri.d7.nx/files/styl … jpg?itok=hKrPJ2Ax
Кой се чудеше м/у бял и иноксов хладилник? Тук е съчетан бял ретро хладилник с иноксови уреди.

Барб, чакам с нетърпение снимки от спалнята. Какво направи с кухнята?

# 336
  • густо майна Филибето
Аз пък с моето строително образование веднага му сложих шините и анкерите на висящия шкаф Laughing
Но Барб е права, че е непрактично.

# 337
# 338
да , да. За лампа питаше момичето, а на мен старата ми харесва, дано намерят нещо подобно.

# 339
Барб, чакам с нетърпение снимки от спалнята. Какво направи с кухнята?
Ами аз още тогава казах, че всъщност кухнята не подлежи на ремонт в близко бъдеще, но голям брейнсторминг падна и ви подведох. Embarassed
Тъй като кухнята ми е наследство, не помня как точно се беше завъртял разговора, хрумна ми тогава да покажа как я заварих, какво попромених и да кажете какво бихте променили вие.
Едно от нещата, които промених, беше, че махнах една маса и окачих само плот от маса на шини, под който да влизат табуретки. Сега с този висящ остров на all in се сетих как, когато ходихме да купуваме шините, с мъжа ми коментирахме, че край вече на изясняването на семейни въпроси в кухнята (Раличке:)))))...). То шини, шини, но гравитацията винаги ще бъде актуална.

# 340
Барб Hug, не си ни подвела. Тогава се получи наистина добра дискусия. Явно аз не съм разбрала, че е само въпрос. Както и да е - чакам спалнята /тук ще има промени, нали Wink/.

# 341
  • софия
http://allin.bg/interior-design-apartment-sofia-bulgaria/
Тези добри люде са направили много добре апартамента! Подобен ми беше плана, когато мечтаех да купя съседният апартамент. По-късно ще си поиграя да ви покажа.

# 342
# 343
 blondie,
в тези красиви плетени белички неща обувки ли ще съхранявате...

# 344
  • Blondeville
blondie,
в тези красиви плетени белички неща обувки ли ще съхранявате...

Нееее:D За обувките има специална малка стаичка, в антрето няма да има шкаф за обувки. Шкафчето и пейката мислех да са просто за декорация, най-много чехли да държа в някое от отделенията на пейката. Още им се чудя обаче, не ме впечатлиха толкова на живо. Ще помисля за конзолна маса и огледало, със сигурност ще има гардероб за връхни дрехи, а едната стена ще е със снимки в рамки, има доста пространство и все мисля как да го усвоя.

Общи условия

Активация на акаунт