Лидл ::57::

• 88 205
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Аз съм от щастливките успели да си купят зехтин. Grinning В магазина, в който го купих беше една единствена бройка. Позачудих се защо е само един, но там по принцип не зареждат много големи количества от промоциите, пък си й викам, че хората са го изкупили. Това в Лидл Дружба Русе към 13 ч. Късмет съм извадила! Купих си от любимия ми сладолед на клечка и чорапките, които са много хубави.

# 196
newsm78 що ми се стори, че мернах в Дружбите към 14ч  newsm78 Може и да греша, все пак не ходих за зехтин.
Мегисан, поръчвай по телефона караокето, не му мисли много. Пробвайте го, прецени и ако не ви хареса го върни.

Тези мокри кърпички за почистване, които са на промоция с какво се различават от бебешките мокри кърпички?
Чистят по-добре ли?

Laughing разликата е че едните са бебешки, а другите са универсални. Тоест не чистят бебешко дупе, а всичко останало.
Аз освен бебето, забърсвам и всичко останало с тях и не мисля,че чистят по-лошо,дори нямат аромат,което за мен е супер!!! Simple Smile

# 197
  • Русе
Тези мокри кърпички за почистване, които са на промоция с какво се различават от бебешките мокри кърпички?
Чистят по-добре ли?
Laughing разликата е че едните са бебешки, а другите са универсални. Тоест не чистят бебешко дупе, а всичко останало.
Аз освен бебето, забърсвам и всичко останало с тях и не мисля,че чистят по-лошо,дори нямат аромат,което за мен е супер!!! Simple Smile
И аз чистя с бебешки кърпички, тъй като ми ги подаряват в изобилие, но винаги съм се замисляла, щом като идеално могат да излъскат например опръсканото на вътрешното стъкло на фурната, което се чисти с агресивни препарати, а са предназначени по-принцип за най-нежната кожа,какво ли съдържат newsm78

# 198
Искам да се оплача от корнфлейкса (шоколадови мидички)- мислех, че е сменена само опаковката, но не, вкусът няма нищо общо с предишния  Crossing Arms- безвкусни и без всякаква сладост са.
И шоколадовите топчета не са съвсем същите, мислех че си въобразявам, но и останалите видове се различават, имам останали от старите и като сравних не са същите.

# 199
Искам да се оплача от корнфлейкса (шоколадови мидички)- мислех, че е сменена само опаковката, но не, вкусът няма нищо общо с предишния  Crossing Arms- безвкусни и без всякаква сладост са.
И шоколадовите топчета не са съвсем същите, мислех че си въобразявам, но и останалите видове се различават, имам останали от старите и като сравних не са същите.

Може, за другите не мога да кажа нищо, ние ядем само мидите. Ужасни са направо.

# 200
  • София
А аз обвиних детето, че си въобразява различния вкус. Ще се запасяваме от К., значи.

# 201
  • София
Цитат

Видях и изостанали две мелнички от електрическите, но кутиите им бяха в ужасно състояние.
Цитат

Леле tany3dj, отдавна търся да си купя още една за пипера, но ми казаха, че са изчерпани.
Къде има от мелничките?

# 202
Здравейте, някой има ли отзиви за инхалатора, който ще го пуснат от четвъртък? Заслужава ли си парите, върши ли работа? Simple Smile

# 203
  • В една слънчева къща...
Цитат
Леле tany3dj, отдавна търся да си купя още една за пипера, но ми казаха, че са изчерпани.
Къде има от мелничките?
В Петрич. Но днес не съм ходила и не знам дали все още са налични.

# 204
А аз обвиних детето, че си въобразява различния вкус. Ще се запасяваме от К., значи.
Децата винаги са прави !
Вкусът е различен.Няма да се купува.

# 205
Скрит текст:

Може, за другите не мога да кажа нищо, ние ядем само мидите. Ужасни са направо.

Не ги знам от преди, последните 2 пъти взехме и от трите вида - Таз, Туити и Силвестър - децата по това си ги избраха.  Laughing Хареса ми, че не са много сладки, както повечето други.  Peace
Вчера беше пълно със зехтин на Стамболийски. Исках да взема, но зет ми е обещал да ми донесе по-евтин и хубав  Crazy и още го чакам. Пак ще му досаждам  Mr. Green , че изпуснах Лидлския.

# 206
  • София
Благодаря, tany3dj, явно ще чакам следващата промоция.
Сега след работа пък ще търся ютия за майка ми, че нейната гръмнала.
Дано да има н Резбарска, че ми е удобно там, ако не, ще помагате.

# 207
Лидл плаче за огромна глоба.Какви са тези стоки на промоции дето свършват преди обяд?И всеки ден бълват реклами по тв канали:''елате в лидл от понеделник...от четвъртък и дрън,дрън''.Не е нормално в първите часове  на първият промоционален ден да няма стоки,а рекламите да продължават да се въртят.Абсолютно неуважение към клиентите.Припомниха ми социализМЪТ.

# 208
Малко извън темата,но все пак...Видях,че коментирате рибните пръчици,аз също си взех по препоръка на приятелка,но като ги пържих,страшно пръскаха.Такива ли са си ?

# 209
  • Русе
Само моите деца ли не предирят? Купих от топчетата като бяха намалени на 1,11 лв. В новите опаковки са. Хрупат, та ушите им плющят  Joy

Рибните пръчици колкото пъти съм вземала само съм ги пекла, не съм пържила.

Общи условия

Активация на акаунт