Фраза, която мразя

• 1 220 132
  • 20 286
  •   1
Отговори
# 10 620
Децата нямат спирачки.

# 10 621
Мерси, не го бях чувала.

# 10 622
Не си изгубила Wink

# 10 623
  • София
Случването не го понасям и аз, но айде, разни от рода на Гала и подобните на нея телевизионни кифли може да им се струва оригинално. Ама аз съм го засичала в книга (и то на писател с претенции да е голям талант и виден интелектуалец) - Хавра на Захари Карабашлиев.
"Но този град се случва и през зимата".  Направо щях да загина. За Варна става въпрос, ако има значение...

# 10 624
  • Пловдив
Изобщо не мога да разбера какво значи град да се случва...

# 10 625
Аз само разбрах, че случването се случва, когато някой иска да се изкаже по-умно, отколкото всъщност може.

# 10 626
Изобщо не мога да разбера какво значи град да се случва...

А какво ще кажеш за "Благодаря ти, че ми се случи в живота ми." 😂

# 10 627
Ще отговоря: ЖДНБ! Joy

# 10 628
  • Euskal Herria
А мен ме дразни: "Благодаря, че попита!". Във форума го срещам, никой от познатите ми не съм чула да говори така.

# 10 629
Сега ще ви зачета програмата. Може и да е правилно, но мен ме дразни това "зачета".

# 10 630
  • Down south
А мен ме дразни: "Благодаря, че попита!". Във форума го срещам, никой от познатите ми не съм чула да говори така.
Пак буквален превод, като "имайте хубав ден" и пр.

# 10 631
Здравейте, моля да коментирате какво е според вас значението на израза  "Любопитството уби котката" и дали според вас има различно тълкуване в различни държави? Заспорихме така малко международно, макар може би и аз не съм го използвала съвсем на място.
Редактирам се, баш на място съм го използвала, така като чета на английски, но предвид подчинеността ми на въпросния човек, явно малко съм попрекалила.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2019, 19:37 от ainmo

# 10 632
  • София
Явно случването инлетелкуално им звучи - случваме концерти, случваме войни, случваме бебета... все хубави неща.

Другото, което безумно ме дразни от тази серия е пожеланието "усмихнат ден". леле, направо ми иде да я усмихна тази особа от женски пол с всичките й позитивистки глупости!

# 10 633
Тия чавета от тук ги научих, с цигани нямам вземане-даване.

Не си ли чувала "Чаве нанайси феродо?

Никога. Simple Smile

# 10 634
Здравейте, моля да коментирате какво е според вас значението на израза  "Любопитството уби котката" и дали според вас има различно тълкуване в различни държави? Заспорихме така малко международно, макар може би и аз не съм го използвала съвсем на място.
Редактирам се, баш на място съм го използвала, така като чета на английски, но предвид подчинеността ми на въпросния човек, явно малко съм попрекалила.
Този израз нещо като “всеки да си гледа в канчето” ли е?

Общи условия

Активация на акаунт