Фраза, която мразя

• 1 218 189
  • 20 286
  •   1
Отговори
# 1 860
"Tи да видиш.."  Sick

# 1 861

+1 Sick
Понеже не гледам ТВ, скоро разбрах, че била реплика от филм.

# 1 862
изразът basic bitch, ratchet и половината сегашен сленг, който не го разбирам и на български и на английски и на немски...вече не съм куул, уви.

Последна редакция: сб, 02 май 2015, 14:32 от OX'AMAH

# 1 863
То малко като тия, които си променят позицията, живота и т.н. на 360 градуса.
хаха да, това наистина го срещам достатъчно често и е много смешно!

# 1 864
За фраза не мога да се сетя . но ме дразнят чуждиците които постоянно навлизат в ежедневната ни реч:
селфи , нутриенти,  кокпит  ,френд , бодибилдинг , поствам, пействам, шервам, тагвам, лайквам и прочие.
Дразнят ме също англоезичните слогани в рекламите като "Power for you" , "makeup of makeup artists"...
е какво би употребил вместо бодибилдинг, селфи и таг? това в стил  "драсни пални клечица". 

# 1 865
  • София
Паразитните изрази винаги дразнят. Като например: Нямам нищо против, обаче...

# 1 866
Много ме дразни думата "значи", когато се използва в началото на всяко изречение.
СъжЕлявам, инЕче, крастЕвица и т.н.

# 1 867
Много ме дразни думата "значи", когато се използва в началото на всяко изречение.

Тези не съм ги чувала. Crazy

# 1 868
  • София
Когато честитя рожден ден или друг вид празник и отсреща още преди да съм приключила с поздрава, чувам "да ти се връща" или "дай боже" или започват да ми отправят поздравления и на мен...

# 1 869
аз мразя израза "честит рожден ден на патерици". в 6ти клас го чух за първи път и буквално си помислих, че ми пожелават да съм с патерици. Суеверна съм и не ми харесва.

# 1 870
  • SF

Аз съм ги чувала и има едни още по-дразнещи.
Купил е е за тебе.
Отворил е и е погледнал. И е използвал. (Отворил я и я погледнал. И я използвал.)

# 1 871

Купил е е за тебе.
Отворил е и е погледнал. И е използвал. (Отворил я и я погледнал. И я използвал.)
И "обЕснявам"  Whistling
А "между впрочем"  Sick  ...

# 1 872
Купил е е за тебе.

Това няма изговаряне, Еsmee Laughing
Страшни ужасии в разговорната реч! Дразня се на думи, произнесени с неправилно ударение, ...лИлаво, училищА, летищА, дватА, ...не бих могла да съм изчерпателна!

Ензим Мохито, "между впрочем" е също толкова отвратително като звучене като "навпредвид" и добилото популярност напоследък "на 100%"

# 1 873
Имах учителка, която казваше видовЕ  smile3502

# 1 874
  • UK
И "човечЕта".

Общи условия

Активация на акаунт