Фраза, която мразя

• 1 219 087
  • 20 286
  •   1
Отговори
# 2 100
  • Там, където ме обичат
А какъв е този Опиум, за който става дума?

# 2 101
Парфюм, много известен беше преди време.

Скрит текст:

# 2 102
  • София
Опиум си е класика сред парфюмите. Като Поем на Ланком, друг любим аромат.

# 2 103
"Ти да видиш" Sick
"Ново, ново, колко да е ново" - пример  Sick .

# 2 104
  • Другата България
 Grinning Прекаленото свободно време и обикаляне+задължително разписване във всяка тема може да доведе до цитиране и запълване на тази с какви ли не "фрази, които мразят нЕкой хора".
На мен пък това ми е непонятно. Tired Sick
Парфюм, много известен беше преди време.

Скрит текст:
Време, време, колко да е било това време? Laughing Явно съм демоде, не съм го "срещала". Wink Heart Eyes

# 2 105
Това е старият флакон, който може би си виждала:

Скрит текст:

"Ти да видиш" ми е любима фраза.
"Те така, те" също харесвам, защото я използват няколко много добри приятели.

# 2 106
  • Другата България
 Embarassed Blush Явно наистина съм мнооого стара.
Благодаря ти. Това вече го знам. Дори май го имах по едно време. Hug
Двете фразички също си ги харесвам, едната заради Калин Сърменов Heart Eyes, другата заради това, че е много използвана по моя Северозападнал край.

# 2 107
"Ти да видиш" не я ли използваше героят на Малин Кръстев от "Седем часа разлика"? Или и Милото (Калин Сърменов) го казваше.  Thinking
О, много добре се разбирам с хора от Северозапада. И така хубаво говорят.  Heart Eyes

# 2 108
  • Другата България
Да, Малин я използваше, но аз я свързвам с филма, на който съм фенка заради Сърменов.
Ама аз си знам това и така както съм го написала, излиза, че е фраза на Сърменов... Grinning Crazy

# 2 109
"Ти да видиш" е много по-старо от някакъв тъп български сериал. И ми е противно, това е. На когото му харесва - да си го ползва, що трябва да се сърди, че на някои им е противно Shocked .

# 2 110
Дразнещо ми е, когато вляза в някоя тема и там е писано по следния начин: ши ривъъъъъ; ша ви замоля, ко ма, ...примери много!

# 2 111
  • Другата България
"Ш' умрЪ!"

Това е много куул. Sick

# 2 112
"Ти да видиш" е много по-старо от някакъв тъп български сериал. И ми е противно, това е. На когото му харесва - да си го ползва, що трябва да се сърди, че на някои им е противно Shocked .
Сигурно е по-старо, не твърдя обратното.
Сериалът не беше тъп в началото  Naughty, нататък се разбози.

И никъде, ама никъде не виждам някой да се сърди, че за друг било противно. Ти каза, че за теб е противна, аз казах, че ми е любима, без да коментирам твоето мнение.

# 2 113
  • Другата България
Мен има предвид. Laughing
Но аз просто споделих какво мисля, което не означава автоматично, че "се сърдя".
И какво значи да се сърдиш - та всеки има мнение и може да го сподели, като не изнася на друг той също си казва своето и така, какви сръдни, да не сме в детската градина?
 Laughing Ензим, не ти се сърдя. Можеш да намериш в много теми много изрази, фрази и т.н. , които "ще мразиш", "ще те дразнят", "ще са ти неприятни" и т.н., просто защото имаш явно повече време да ги следиш. И т.н. Laughing
В случая бях сигурна, че се видяла моята фраза в темата за продавачките и затова я пренесе тук. В което няма никакъв проблем, просто го отбелязах.
А сега ти се обяснявам като ученичка.  Laughing
Нещо, което мразя. Mr. Green
 Peace
Гузен???? Shocked  bouquet Joy Joy Joy
Ензим, давай по темата ако имаш какво да мразиш. Че станахме досадни.

Последна редакция: пт, 22 май 2015, 14:40 от Merri_An

# 2 114
На мен ми се стори, че Мери Ан се сърди, не ти, Songes.
Да, ти даже си писала заедно с мен Mr. Green . То гузен ... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт