Фраза, която мразя

• 1 218 939
  • 20 286
  •   5
Отговори
# 2 505
  • София
Края на миналата година подстригах косата си, която беше почти до кръста много, много късно. От тогава всеки който ме види за първи път с къса коса: "Ама защо я подстрига?", "Ще я пускаш ли пак?" и черешката "Жената трябва да е с дълга коса"  Crazy
Еее, браво за смелостта! Аз бих те попитала: Да не си сменила гаджето?  Laughing
А що се отнася до "черешката" - в темата за свекървите сериозно прегрешение е как са постригали дългата до кръста коса на внучката.

# 2 506
Скрит текст:
Края на миналата година подстригах косата си, която беше почти до кръста много, много късно. От тогава всеки който ме види за първи път с къса коса: "Ама защо я подстрига?", "Ще я пускаш ли пак?" и черешката "Жената трябва да е с дълга коса"  Crazy
Еее, браво за смелостта! Аз бих те попитала: Да не си сменила гаджето?  Laughing
А що се отнася до "черешката" - в темата за свекървите сериозно прегрешение е как са постригали дългата до кръста коса на внучката.
Нищо не съм сменяла  Laughing В оня период я мих всеки ден и все повече ми досадяваше да я оправям след баня. Само като се сетех, че трябва да я мия и лошо ми ставаше, та реших малко да си почина от нея  Mr. Green А мъжете, като ми го казваха това за дългата коса ми идеше да ги ошамаря. Лесно им е на тях един перчем имат да оправят само  hahaha

# 2 507
Мразя фразата - защото аз така казвам. Много често го чувам от майки по площадките

# 2 508
Не е фраза, но започна да ми втръсва думата "кифла". Всяко добре облечено момиче с малко фдт и спирала се превърна в кифла  Flutter

# 2 509
Не е фраза, но започна да ми втръсва думата "кифла". Всяко добре облечено момиче с малко фдт и спирала се превърна в кифла  Flutter
Кой твърди това? Ти? Кифла е състояние на духа, подобно на помияр, не се определя от външността.

# 2 510
Кой твърди това? Ти? Кифла е състояние на духа, подобно на помияр, не се определя от външността.
Не, не го твърдя аз. Самите хора се издават, че те определят по външния вид, и ако не се опитат да те опознаят остават със съвсем грешно впечатление.
Много пъти съм чувала: "Като те видях те помислих за кифла"  #Crazy

# 2 511
Много ме дразни "влезна" , "излезна" , често го срещам и дразни  Close .

# 2 512
  • ту тук, ту там
Последните и мен много ме дразнят. Както и "звънкай" вместо "звънни".

# 2 513
  • София
Като прочетох "влезна" и "излезна" се сетих, че много ме дразнят слазям, влазям, излазям.

# 2 514
"МакЪр, че " -  Naughty

# 2 515
Споко,де... Laughing

# 2 516
  • София
Много ме дразни "влезна" , "излезна" , често го срещам и дразни  Close .
Подсети ме за взеМАх.

# 2 517
днесКа ми е първия работен ....
продължавам напредЕ и  ще чакам  да ми се обади ....

# 2 518
ВлезнемЕ, излезнемЕ, направимЕ и т.н.

# 2 519
  • София
Мнооого хора казват абитЮрент, а пък и абитЮренка. Брррр! Close

Общи условия

Активация на акаунт