Фраза, която мразя

• 1 207 520
  • 20 286
  •   1
Отговори
# 6 405
  • София
Както и "напазаря" вместо "напазарувам".
Ауу, наистина ли? Досега никой не беше споделял, че това го дразни.
Освен да изчета 1000 страници, за да не се повтори написаното... Не бъдете дребнави!

# 6 406
Беше ирония. Simple Smile
Точно "пазаря" се актуализира поне 483929 пъти в темата. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 6 407
  • Пловдив
Употребата на "девойка", когато става въпрос за бебе-момиче. Но за съжаление е твърде често срещана във форума.

# 6 408
и мома  Rolling Eyes също .

# 6 409
Мразя да чувам "Бинго"- говор от някъде ...едно такова носово и апатично "ЧетиринаДесет, пеТдесет и три, сеДемдесет и Шест, ДвадесеТ и еДно" и накрая монотонно  "Имаме Бинго"

# 6 410
Става ми неприятно и тъжно когато в разговор чуя или пък прочета в коментар: "Това може да се случи само в скапаната ни държава."

# 6 411
  • София
Става ми неприятно и тъжно когато в разговор чуя или пък прочета в коментар: "Това може да се случи само в скапаната ни държава."
Да. Сякаш си бил навсякъде по света и си разбрал, че само тук е така.

# 6 412
  • Пловдив
А на мен не ми става тъжно, а веднага си правя изводи за умствения капацитет на казващия го.

# 6 413
Как не се научиха хората кога се пише "и" и кога "ѝ".
От фб: Искам да поздравя всички за козунаците,който направихте с много любов за семействата си и яйцата,който украсих те.

# 6 414
От фб: Искам да поздравя всички за козунаците,който направихте с много любов за семействата си и яйцата,който украсих те.

Не че искам да ги оправдая, но това се получава при писане от телефон, когато неграмотникът е със смартфон, но не знае как му оправи настройките да не излиза готов текст. Полудявам като видя как  държат някои смартфон за над 1000 лв и го ползват само за... телефон. Но не го пуска от ръката си.
Нито контакт да намери, нито в Гугъл да погледне. Та пак си е неграмотност, де!

# 6 415
Мен в пъти ме дразнят собствениците на модерни телефони, които пишат на шльокавица. Naughty
Едно ѝ, объркано с й, не е чак такава драма.
И аз не знаех как да го пиша от телефона, доста време.

# 6 416
  • SF

Найстина ли???

А запетаиката върви с интервал. Задължително е! От мен да го знаеш! Simple Smile

# 6 417
Това е цитат, не е писано от нея. Нейно е само първото изречение.

# 6 418
  • София
Мен в пъти ме дразнят собствениците на модерни телефони, които пишат на шльокавица. Naughty
Едно ѝ, объркано с й, не е чак такава драма.
И аз не знаех как да го пиша от телефона, доста време.
Не се говори за заместването на "и с ударение" с "й" (то вече си е общоприето), а за писането на "й" вместо "и".
който вместо които.
А за телефона - аз нарочно съм оставила моя с автотекста, но след като напиша, каквото имам - преглеждам и коригирам, когато не е уцелена думата.

# 6 419
Да, разбрах те, извинявай. Peace

Общи условия

Активация на акаунт