Фраза, която мразя

• 1 217 970
  • 20 286
  •   1
Отговори
# 6 720
Сега попаднах на един пост и се сетих за още нещо. И то е - след пост с около 10 изречения в него, добавено накрая "Извинете ме за дългия пост".

Винаги ми е на "пръстите" да им напиша - ама няма страшно! По света има хора, които по цели книги успяват да прочетат!

# 6 721
А, не я упреквай жената. Тук от години се върти лафът "Аз постове, по-дълги от 2 изречения, не чета!", та тя сигурно затова се извинява.  Laughing

# 6 722
Е, да де. Тук 90% от потребителите трудно биха написали повече от две изречения, основно поради причината, че рядко имат какво съществено да кажат... Пък и българският език е труден, особено, ако училището не те е привличало така много, както бебеправенето.

# 6 723
  • Ямбол
Аз рядко чета дълги постове, особено такива, които в 20 реда обясняват едно и също или нещо, което е извън това, което ме интересува в поста.

# 6 724
  • SF
И аз рядко чета дълги постове. Но моите често са такива. Какво да правя - повече ми се пише, отколкто чете.

# 6 725
  • ту тук, ту там
Често обаче постът преди това изречение не е никак дълъг и това е всъщност по-дразнещото, поне за мен!

# 6 726
А аз нямам никакъв проблем да чета дълги постове. Разбира се такива, които казват нещо съществено, а не изобличават кашата в главата на пишещия.
Но пък и определено съм от хората, израснали в библиотеките, така че съм свикнала.

# 6 727
  • Ямбол
Да де, в библиотеката си избираш какво да четеш, поне аз така правя, а не чета всичко наред, особено нещо безинтересно и дълго няма начин да си го взема от библиотеката. Така е и тук - ако е нещо скучно, но кратко, ще го прочета, но ако е скучно и дълго - няма никакъв шанс.

# 6 728
Рядко чета дълги постове и съответно рядко стигам до извинението в края. Но пък се дразня на извинения за грешки с оправданието "пиша от телефона". Да, и аз допускам повече грешки от телефона, затова и рядко пиша от него.

# 6 729
От телефона наистина може да се получат грешки, защото той сам си избира думи и ако не внимаваш, става страшно. Mr. Green Mr. Green

# 6 730
Има опция "Редактирай", така че всеки може да си коригира глупостите, които телефонът му е сътворил.  Simple Smile
Може и да си изключи автокоректора.
Ама пусти мързел...

# 6 731
  • София
От телефона наистина може да се получат грешки, защото той сам си избира думи и ако не внимаваш, става страшно. Mr. Green Mr. Green

Да, аз веднъж предложих да донеса граната, вместо хранатаhahaha

# 6 732
  • ту тук, ту там
Аз пиша изключително и само от телефона. Нямам редактор, който да ми замества думи, но допускам много технически грешки, още повече че имам проблеми с кожата на пръстите. Много ми е трудно да редактирам оригиналния пост докато пиша, но веднага след публикуване редактирам, защото ми избожда очите! Сигурно са останали някъде и нередактирани думи и постове де!
Но определено техническите грешки си личат от километри и "пиша от телефон" не би могло да бъде оправдание за неграмотен пост!

# 6 733
Може да се редактира, но някой път бързаш и недоглеждаш.

# 6 734
  • Вече в моята си приказка...
Може да се редактира, но някой път бързаш и недоглеждаш.

Във форума няма за къде да бързаш, това не е оправдание.
И аз пиша основно през телефон, но винаги коригирам, ако съм допуснала грешка. А и моят телефон не замества думите. Дори се учудвам, че има и такива телефони. Явно наистина е до настройки на клавиатурата.

Общи условия

Активация на акаунт