Фраза, която мразя

• 1 217 331
  • 20 286
  •   2
Отговори
# 285
# 286
  • София
Или: звънене на домашния телефон:
-Ало?
-В къщи ли си?  Shocked

преди ерата на мобилните беше веселба  hahaha
Това е допустимо, ще поясня защо. В наше село Владая, поради вечните бури и лошо време се късаха
жиците и на телефонните техници от тогава БТК им писна , както и на нас. Решението беше, че ни дадоха карта каквито са на мобилните телефони с домашния номер. Така където и да съм нося мобилния домашен и дъщеря ми когато се обажда / не живее в БГ/ пита : " в къщи ли си или къде си". Така ,, че има изключения.

# 287
Дразни ме като ми звъни телефона да се пита, "ти ли звъниш?"
Много ясно, че не звъня аз, а телефонът! Crazy

Joy hahaha не се знае,може да си прозвъняла! Много смешно ми стана!  Laughing

Малко неясно го написах. Crazy
В стаята сме няколко човека, да кажем.
Звъни моят телефон и понеже всеки си знае мелодията, ме питат "Ти ли звъниш", вместо "твоят телефон звъни".

# 288
Направо позеленявам като чуя ''човече'',''брат'',а още повече Sickкогато всяка втора,трета дума е една от тези.

# 289
"Мдааа" и "Мне" като видя... ooooh!

# 290
  • София
Речникът на Азис и Николета (Анелия, Преслава и всяка подобен от "висшето" ни общество):

- уникално
- настина
- в смисъл
- нали
- разкошен човек.

Винаги се използват, когато няма какво да се каже, но пък с претенции за интелект. Особено като "чуя "разкошен" и аз получавам уртикария.

# 291
В този ред на мисли- семпъл/ ла. Ей, вчера Мария обяснява за сватбата си- то не беше семпла рокля, семпла сватба, всичко семпло. Кажи обикновен и да се прилючва.
И хейтър научих оттук. Доста време ми отне да разбера какво е, а и ме беше срам да питам, а за чичко Гугъл  Laughing- не се сетих да проверя.
Съкращенията в темите за ученици са ми тъмна Индия. Имаше нещо за олимпиади по математика ли беше...

# 292
  • София
Едно време имаше една приказка - дюс, мама, дюс, семплото не е за нас.

# 293
  • BG
Върхът на върховете ми е "Да бъда себе си!"

Повръщам направо...  Sick

Извинявам се, ако повтарям някого, не можах да изчета всичко!  Peace

# 294
И това ще мине!

хейт
лайк

# 295
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
О, Бенде, и аз това много го мразя.

Признавам си, обичам думата "сладурски". За Коледа подарихме на едно роднинско момиченце кутия с разпределения за разни джунджурийки - ами толкова "сладурска", никой друг епитет не й лепна така. Joy

"хейтвам" не ми допада, обаче "хейтър" ми върши работа, защото на български няма как да кажеш "мразяч" или нещо подобно.

# 296
Не е ли завиждач? Mr. Green

# 297
  • Kопенхаген
,,Мразител,,  Grinning

# 298
Много ме дразни като прочета/чуя "wow" или "wow ефекта". Също лайк, хейт, мара (здравей), к'о ста'а...

# 299
Много са фразите, но класацията ми води "Така е трябвало да стане".

Общи условия

Активация на акаунт