Фраза, която мразя

• 1 217 858
  • 20 286
  •   1
Отговори
# 690
  • UK
-Колко (пари) мога да дръпна? Angry

Хаха  Joy
"влизам в Интернет"
"Чуквам на компютъра/в Гугъла"... Sick

# 691
-Колко (пари) мога да дръпна? Angry

Хаха  Joy
"влизам в Интернет"
"Чуквам на компютъра/в Гугъла"... Sick

Защо те дразни подчертаното? На мен ми се струва съвсем нормално да "влезеш" в Интернет.

# 692
И ако не влизаш, тогава как се озоваваш в интернет? С вълшебни гъби може би, директна връзка без модем.

# 693
Ей това, заставай си на ушите Shocked,  сега го прочетох тук и не мога да го проумея? Sick

# 694
Аз трудно се дразня, мислих, мислих, и най-сетне открих коя фраза ме дразни:

"Скромността е за хората, които нямат други качества". Само тук във форума съм я срещала. Неприятна ми е нарцистично-егоцентричната култура. Меко казано.

# 695
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И мен ме дразни изключително много. Издава постоянен напън да бъдеш над околните, който аз лично намирам за смехотворен. Особено от хора, чиито качества не са особено видими с просто око.

# 696
И мен ме дразни изключително много. Издава постоянен напън да бъдеш над околните, който аз лично намирам за смехотворен. Особено от хора, чиито качества не са особено видими с просто око.

Тук съм я чела точно от такива хора - които с нищо не блестят. Е, може в реалния живот да са голямата работа. Sunglasses

# 697
Подсетихте ме за приказката на Л. Милева за глухарчето, което се надувало, надувало и накря се пръснало. И то, докато било жълтурче, се имало за голяма работа Simple Smile

# 698
  • UK
E, според мен в Интернет не се влиза - не е като да се отваря врата и като в прекрачиш да си в Интернет (или поне не е така откакто няма dial-up връзли). Проверяваш нещо в Интернет, стоиш в Интернет, но чак пък да влезеш...ужасно архаично е.

# 699
  • Сф

Проверяваш нещо в Интернет, стоиш в Интернет,

Не съм чувала някой да стои в интернет, освен ако не е клуб.  Laughing

# 700
"Кисна в Интернет" Laughing

А едно време влизахме... Като в Матрицата.  Laughing

# 701
А ако искаш да посетиш Laughing някой сайт, не с цел да провериш нещо или да постоиш в него, как е неархаично да се каже?

# 702
  • Сф
А ако искаш да посетиш Laughing някой сайт, не с цел да провериш нещо или да постоиш в него, как е неархаично да се каже?

сърфирам  Joy

# 703
О, точно сърфирам, да Stop

# 704
Ако трябва да издребняваме по въпроса какво точно правим в интернет, то нито може да киснем, нито да стоим, защото си стоим на столовете. А влизам е правилно наполовина, защото мониторът е прозорец към света, но от прозореца само може да излезеш, така че е правилно "излизам в интернет".

Общи условия

Активация на акаунт