Фраза, която мразя

• 1 217 874
  • 20 286
  •   1
Отговори
# 765
  • В Космоса
Не мразя, не ме дразни, просто ми е банално когато в определени теми неминуемо се стигне до обсъждане на красотата женска и задължително някой се появява с въпроса "Стигнахме ли до космите?" или "Стигнахме ли до личните снимки?" Laughing

# 766
Акаша, до неотдавна нямаше тема, която да не се обърне на коя колко е красива, що е то да си грозен, вътрешно, външно, а ако мине критична маса страници, задължително и до косми.  Laughing

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 23:07 от Nickkie

# 767
  • В Космоса
Акаша, допреди година нямаше тема, която да не се обърне на коя колко е красива, що е то да си грозен, вътрешно, външно, а ако мине критична маса страници, задължително и до косми.  Laughing

Да, знам, затова написах "неминуемо". Laughing

Ох, и тъкмо влизам в една друга тема и чета "дойде ли ред на калиевия перманганат?" Joy

# 768
  • София
Не мразя, не ме дразни, просто ми е банално когато в определени теми неминуемо се стигне до обсъждане на красотата женска и задължително някой се появява с въпроса "Стигнахме ли до космите?" или "Стигнахме ли до личните снимки?" Laughing

Последнно аз го написах, защото това със снимките и пощенето на козинката на дружката на тема "о, колко си  красива...." вече не е просто банално, то е банално на ента степен. И да, тук явно липсата на косми е главно достойнство. Такива теми са блудкаво-кифленски. Все едно гледам третокласнички в лЬОзово и блестящ лак.

# 769
Ало, завиждащите, объркахте темата.  Laughing
Ориентирайте се навреме, че мисля да подхващам кюфтетата.

# 770
  • София
Направо се пукнах от завист, ша знайш!  Давай кюфтетата!

# 771
Направо се пукнах от завист, ша знайш!  Давай кюфтетата!

За теб кюфтета няма.  Crossing Arms
Хем дебела, хем космата. Не може така!  Naughty
Избирай - дебела без косми или слаба и космата. Трета опция няма.
Тоест има, ама е свързана с калиев перманганат. Едва ли искаш точно това.  Mr. Green

ПП Като чуя "За какво иде реч", все си представям Слави Трифонов. Брррр...

# 772
Въобще не знам за какво говорите, завист, кюфтета... Такава кайма е тазвечершният микс от теми, че преди малко май в друга обяснявах, че някакъв израз ми е противен, но го ползвам.  Laughing

# 773
  • София
За теб кюфтета няма.  Crossing Arms
Хем дебела, хем космата. Не може така!  Naughty

Що, бе, тъкмо съм хармонична!

# 774
  • В Космоса
До космИте ли стигнахте? tooth

# 775
"Стигнахте". Ти ги донесе, ти!  hahaha

# 776
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А яхтената тема я заключиха... Crossing Arms

# 777
и тази натам отива ...  Crossing Arms

# 778
  • Варна/Лондон
Tези дни една позната българка ми припомни фраза, която даже и не знам как могат жени да я казват. Че и мъже. Та въпросната позната ми се похвали как е нас**ла снаха си, видимо доволна от постижението си.

# 779
  • Варна
и тази натам отива ...  Crossing Arms
Такива фрази ги мразим.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт