Фраза, която мразя

• 1 217 942
  • 20 286
  •   2
Отговори
# 855

Относно фразите, свързани с храна- мен ме дразнят навечерях се, наобядвах се. Как така си се навечерял...нахраних се, да, но навечерях се Rolling Eyes

Същото като наготвих! Crazy

# 856
Вземете да прочетете малко за представките в българския език, употреба и значение.  Laughing Няма да попречи на дразненето.

# 857
"Да врътна една баница" ме дразни.
Това да не е blowjob, че да врътваш?! Дори тогава да се използва тази дума е дразнещо.

"Да се хоризонтирам" #2gunfire, значи да си легна.

# 858

Това да не е blowjob, че да врътваш?!

https://www.youtube.com/watch?v=js49SoHqz98

Не знам как не ви става неудобно, когато се окаже, че се дразните от разни неща заради собственото си невежество?
А, да си дойдем на думата - дразнят ме всички претенциозни изказвания, които демонстрират единствено и най-вече невежеството на хората, които ги произнасят.

# 859
Како Сийке, ти да не мислиш, че всяка врътваща баница така си играе, като тоз дето размята от клипа?! Laughing
Правят с готови кори, където нищо не им се "врътва".
Е, ама не можеш да отречеш, че въпросния глагол се използва, когато иде реч точно за орален секс.

# 860
Детенце е нахранено.

Детенце е акало.

Детенце вчера беше болничко.

Бляк.

# 861
"Врътвам баница" = "орален секс"?
Не го знаех. Не съм в час явно със съвременния младежки жаргон.
По мое време въртенето се свързваше с друг вид възвратно-постъпателни движения.
А ако ще изпадаме в буквализъм - аз баници не въртя, въртя пици. Слагам топка тесто в средата на тавата и я въртя, същевременно издърпвайки тестото към краищата.
Хайде, нека преброяването на дразнещите се от "въртя пица" да започне сега!  Laughing

# 862
Или не можем да се разберем, или ти нарочно се правиш на неразбираща.
Както и да е, всеки да върти, каквото иска, щом го влече Laughing

"Наготвя"и "преценям" ги видях малко по-назад, да, много дразнещи са и чуя ли ги, веднага поправям с нервен тон. "Детенце" Close

Да не споменавам, че има думи, които съм забранила да се упоребяват в мое присъствие и ако ги чуя, започвам да пищя със всички сили, за да заглуша думата, още щом чуя първите букви и се сетя какво ще каже човека.

Последна редакция: пн, 26 яну 2015, 20:03 от AQUА

# 863
Или не можем да се разберем, или ти нарочно се правиш на неразбираща.
Както и да е, всеки да върти, каквото иска, щом го влече Laughing
Как'Сийка не е сама. Въртенето е глагол, който се ползва в пекарството именно заради механичната му точност.

Факт - днес малцина "въртят" баницата, но... си е останало. Т.е. не е привнесено изкуствено и претенциозно, а просто си е било там и някога си е било абсолютно точно.

И... между другото.... една баница със сигурност може да св върти. Докато наистина не виждам връзката между физическите характеристики на глагола "въртя" и движенията, които извършва жената, докато прави орална любов. Ми... нищо не върти. Смуче, духа, лапа, ближе, хапе...... Ама нищо не върти. Поне аз не го виждам това "въртене".

# 864
Нали темата е "Фраза, която мразя", е казах си коя фраза не ми е приятна и не ме вълнува дали въпросната е коректно използвана.

# 865
А с въртенето на шамари как си?  Laughing
"Като ти извъртя един шамар...". Едва ли има българско дете, което да не е чувало този израз.

# 866
  • София
На мен пък 'наготвя' много вкусно ми звучи Thinking
Не знам дали е правилно. Но в последно време май всичко производно на 'готвя' ми е вкусно...

# 867
А вита баница с готови кори може ли за да се "извърти" или "свих си един коз и после свих и една баница"...

# 868
А вита баница с готови кори може ли за да се "извърти" или "свих си един коз и после свих и една баница"...

A след като се свие, козът после се и врътка. Ако някоя от вас ми обясни какво прави коза, когато другите си го връткат, ще съм благодарна.
пп: шамарите ги зашивам.

# 869
На мен пък изразът "като дупе и гащи", ми е много просташки. Все едно това е единственият начин да опишеш близостта между двама души.

Общи условия

Активация на акаунт