Фраза, която мразя

• 1 217 980
  • 20 286
  •   3
Отговори
# 1 140
Да се върнем на темата!
Него ден Shocked  Звучи брутално!

# 1 141
Трябва да се постригЪ - това много често го чувам от мъжът ми,все едно отива да сртиже овце Grinning.Всеки път го поправям,ама не,продължава ooooh!

# 1 142
"Въпрос на приоритети!". Много обичам да го чувам, задължително с назидателен тон.

# 1 143
  • В Космоса
Glamur, моето учудване беше заради това: "което беше адресирано само към един човек в студиото". А колкото до повторенията, не знам, не съм гледала въпросното интервю, но не виждам нищо унижаващо, просто прекаляване с фразите.

# 1 144
Строго погледнато, и "меша" не е правилно, правилните форми са "меся/ намесвам/ смесвам".

А ако говориш в 3 то лице , как е правилно да се изразиш ?
"Иван се меси в живота ни."
По темата : Много ми е неприятно, когато мъже споделят мнение за някоя дама и я обявят за "бръмчалка". Самата дума ми е изключително противна. Simple Smile

# 1 145
Не съм изчела цялата тема, може някой друг преди мен да го е написал, но ето и част от думите, които ме дразнят изключително много: хареШЕ, боядиШЕ, паркинЗИ. Дразни ме и една приятелка от Пловдив, която произнася Мусала с ударение на “У„.
-

# 1 146
Не съм изчела цялата тема, може някой друг преди мен да го е написал, но ето и част от думите, които ме дразнят изключително много: хареШЕ, боядиШЕ, паркинЗИ. Дразни ме и една приятелка от Пловдив, която произнася Мусала с ударение на “У„.
-

И мен много ме дразни това.

# 1 147
  • В Космоса
А я кажете на Осогово къде е правилното ударение. В околността го произнасят по различен начин от този, който аз съм ползвала до сега.

# 1 148
Аз го произнасям с ударение на предпоследната сричка.

# 1 149
  • Варна
Подозирам, че девойката ми като порасне и ако реши да пише в сайта, все в такива теми ще виси и ще нарежда гневно какво я дразни.  ooooh!
Мен пък ме дразни прекалената чувствителност на тази тема.

# 1 150
  • В Космоса
Nickkie, и аз така, а там го казават Осогово. Даже и на последното о ми се струва, че наблягат като да е две думи Осо Гово. Grinning

# 1 151
  • SF
"Абе да не ти пука!"

# 1 152
Дразни ме и една приятелка от Пловдив, която произнася Мусала с ударение на “У„.
-

А ти как го произнасяш?  Thinking

# 1 153
  • n/a
Намерих си какво да ме подразни.
В публицистични предавания. Хо-
ра, които заемат немаловажни дър-
жавни длъжности, Умрат си да из-
ползват "ако трябва да сме откро-
вени", "ако трябва да сме честни".
Защо "ако"? Трябва. Точка. 

# 1 154
Дразни ме и една приятелка от Пловдив, която произнася Мусала с ударение на “У„.
-

А ти как го произнасяш?  Thinking

Мусалà. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт