Фраза, която мразя

• 1 217 929
  • 20 286
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
То не е точно фраза, но изключително се дразня като чуя/прочета
навпредвид, в предвид, на предвид ( сляти, разделени, всякакви варианти с тези предлози), изобщо всички тези ужасни форми вместо просто "предвид"...
Същото с "нямам си на идея"...вместо "нямам идея"...
Изобщо всякакво такова струпване на ненужни предлози.

# 1 351
  • ту тук, ту там
И "помежду впрочем" (дори не зная как да го напиша)!  Crazy
Сетих се и за "става на въпрос" вместо "става въпрос"!
Редактирам за двайсети път, ама все се сещам за нещо: мразя "влизам в нечии обувки", което набра популярност напоследък. Имаме си нашето "да вляза в нечия кожа" или "да се поставя на нечие място"!

# 1 352
  • София
И "помежду впрочем" (дори не зная как да го напиша)!  Crazy
Сетих се и за "става на въпрос" вместо "става въпрос"!
да, да , да.... има и помеждудругото... много такива абсурдни съчетания. Simple Smile

# 1 353
Много мразя добилият популярност израз "Ти си пич" - за жена! Close
Ума не ми го побира защо е измислен???

# 1 354
Ти си пичка, по добре ли звучи Simple Smile

# 1 355
Ти си пичка, по добре ли звучи Simple Smile

Ами кажи това на мъж и виж дали ще е ОК!

# 1 356
  • Другата България
 Shocked doh rotfImao

# 1 357
  • ту тук, ту там
Аз за вулгарното значение на "пичка" тук във форума разбрах май! От дете за мен е било точно ж.р. на пич! Готин човек т.е. (бях написала демек  Laughing)!

# 1 358
  • София
Ти си пич - ти си готин човек...
Ти си пичка -  ам... повече отива към к---а...

# 1 359
Аз за вулгарното значение на "пичка" тук във форума разбрах май! От дете за мен е било точно ж.р. на пич! Готин човек т.е. (бях написала демек  Laughing)!
Всеки интерпретира според собсвените си възприятия и разбирания Simple Smile аз също влагам същия смисъл като теб, но уви някои хора разбират нещата различно Simple Smile.

# 1 360
не ме дразни, но гледам с насмешка на +1 под някакъв коментар, както и на изтъкването "мое мнение"

не знам дали хората осъзнават какви паразитни изрази и реакции са си създали, като с това явно целят да бъдат много оригинални, предполагам Laughing

изключително са ми непонятни и тукашните форми на описания на мъж, който е мъжо или ММ, бившият също си имаше название, но убийте ме, не мога да се сетя, на педиатъра се вика педи и на доктора доки...

въобще форумната мода и диалект са ми ужасно скучни, клиширани и директно казано тъпи Joy

# 1 361
  • София
Не е заради оригиналничене. +1 е просто, за да не повтаряш същото едно към едно, но явно изпитваш нуждата да споделиш мнение.
Мое мнение по някога е много добре да се използва или нещо сходно, вместо да се удари коментар, който звучи обобщително и да почнат едни спорове, ама не винаги е така,   при теб може би, но при мен е иначе и т.н., като си пояснил, че си е твоето мнение, а не се отнася за целия  народ по света, често спестяваш 10 страници спор.
Мъжо ми е неприятно, но ММ бива... бившия беше БНД май....има и разни Т, АД, АБ, ЛЛ и други такива... от мързел да се изписва цялостно всеки път. Не ме дразнят, част от тях и аз ползвам. Важното е да се разбираме.

# 1 362
Мое мнение по някога е много добре да се използва или нещо сходно, вместо да се удари коментар, който звучи обобщително и да почнат едни спорове, ама не винаги е така,   при теб може би, но при мен е иначе и т.н., като си пояснил, че си е твоето мнение, а не се отнася за целия  народ по света, често спестяваш 10 страници спор.

излишно подчертаване, всеки пише собственото си мнение, независимо дали то звучи обобщаващо или не - "мое мнение"  Laughing Joy

+1 си е банално, откъдето и да го погледнеш, по-добре не се включвай, ако е само да заявиш "позиция" с едно плюсче...

какво толкова казваш на околните, нищо, пълниш редовете само, това да не е анкета или преброяване newsm78 hahaha

# 1 363
  • София
Оооо повярвай понякога има голяма разлика дали ще подчертаеш, че това е твое мнение (или че е нещо, което смяташ валидно за себе си, детето си, близките си) или просто да праснеш едно обобщение. И реакциите често са много различни.

+1 си е глупост... но да кажем го приемам ако след него се добави и още някакъв допълващ коментар, обаче коментар съдържащ само цитат и +1 и аз намирам за напълно безсмислен. Wink

Но в общи линии не ме дразнят тези неща, по-точно не им обръщам внимание.

# 1 364
Оооо повярвай понякога има голяма разлика дали ще подчертаеш, че това е твое мнение (или че е нещо, което смяташ валидно за себе си, детето си, близките си) или просто да праснеш едно обобщение. И реакциите често са много различни.

да ти кажа пет пари не давам за реакциите Grinning, всеки има право да сподели свободно виждането си в онлайн пространството, а и иначе

трябва ли изрично да се извинява за това и да пише, ама това е мое мнение, не ме нападайте, айде бе

Честит 3-ти март! 

Общи условия

Активация на акаунт