Фраза, която мразя

• 1 217 865
  • 20 286
  •   3
Отговори
# 1 395
ЯЧРМ - ямайско черно рициново масло.

# 1 396
  • DE
Цитат
Аз научих какво е ДПШ, а преди си блъсках главата. Ама още не знам какво е ЯЧРМ  newsm78
Shocked А?
Цитат
ЯЧРМ - ямайско черно рициново масло
Joy

# 1 397
Ясно, благодаря   bouquet

# 1 398
  • SF
Esmeeq, извини ме, не мога да се сетя какво значат "мб" и  "цг"? Само "дг" знам Simple SmileАаа, да не би да е мегабайти?  newsm78

"мб" е може би. ЦГ - цунки и гушки или цун и гуш.
Иначе, да, може МБ и мегабайти да са.
Но го пишат "нз мб" - не знам, може би.
Те тези, които го пишат, обикновено все нищо не знаят и всичко им е "в смисъл" на "може би".
За ПШ никой ли не се сеща? Няма и да се сетите...
"От къде да купя този крем?" - "От ПШ"

# 1 399
Прити шоп Peace

# 1 400
Майкооо колко съм изостанала, какви са тези съкращения мб, пс , цг, пш и тем подобни  ooooh! Явно остарявам.
И по темата, дразни ме израза на мамец, чувам го от време на време и подивявам  #2gunfire

# 1 401
  • SF

Щото ти дадох жокерче! Party

# 1 402
  • ту тук, ту там
А какво е "на мамец"?  Blush

# 1 403
Есмее, аз от ПШ купувам само парфюми и декоративна козметика, а абревиатурата отдавна циркулира в парфюмната тема Heart Eyes

А знаете ли какво е г/д?

# 1 404
  • София
Нямам желание да ги научавам.  Директно подминавам.

# 1 405
  • София
г/д newsm78 newsm78 newsm78 горе-долу?

# 1 406
А какво е "на мамец"?  Blush
Употребява се когато нещо едвам, едвам е станало или по скоро за малко да не стане. Поне аз така мисля  newsm78

# 1 407
Angel, точно Laughing

# 1 408
  • Пловдив
Мен ужасно ме дразни изразът "истимарската". Употребяват го в смисъл на вършене на нещо внимателно, тайно, полека, без да се разбере.... Учудвам се, че го намирам в интернет като жаргон или речник на улицата със значение "както трябва, с добър резултат".

Изключително противна ми е употребата на думата "зарибявам" в смисъл, че "съм увлечен" от/по нещо. И ми се струва, че ми се е набила в главата дотолкова, че когато имам нужда да използвам дума с това значение, в главата ми излиза само тази дума и изборът ми е или да я кажа, или да запазя минута мълчание, докато не измисля по-подходяща.  Mr. Green

# 1 409
  • SF
Есмее, аз от ПШ купувам само парфюми и декоративна козметика, а абревиатурата отдавна циркулира в парфюмната тема Heart Eyes

А знаете ли какво е г/д?

горе-долу?

Общи условия

Активация на акаунт