Фраза, която мразя

• 1 218 079
  • 20 286
  •   3
Отговори
# 1 710
- Мара!
-Мара се ожени , сега е твой ред!
Беше ми ужасно. Добре че му мина модата.

# 1 711
  • София
- Мара!
-Мара се ожени , сега е твой ред!
Беше ми ужасно. Добре че му мина модата.
Нищо не разбрах.

# 1 712
Ирина , то и аз не му схващам смисъла и за това ме дразнеше. За пояснение - срещат се двама и единият като поздрав казва "мара", а другият му отговаря "Мара се ожени , сега е твой ред!"

# 1 713
  • София
Ирина , то и аз не му схващам смисъла и за това ме дразнеше. За пояснение - срещат се двама и единият като поздрав казва "мара", а другият му отговаря "Мара се ожени , сега е твой ред!"
Ясно. Тъпня някаква.  Laughing
Не го бях чувала, ама явно не е било и голяма загуба.

# 1 714
  • На изток от Ада
Ти ис знаеш - ами звучи ми като не заинтересуваност от другия човек за моето мение

# 1 715
Ти си знаеш - ами звучи ми като не заинтересуваност от другия човек за моето мение
Според мен това не е така или аз не го приемам така.
Когато ти искат мнението и после всячески се опитват да те убедят в решението,                                                което са взели  казвам : Ти си знаеш!

# 1 716

От мараба. Sunglasses
Турцизъм, който не понасям. Twisted Evil
Имаме си прекрасна дума - здравей!

Много ме дразни брат'чед/брат'чедка!
Толкова селяндурско! Sick

# 1 717
Стига с това "ти си знаеш" де! От първата страница се обсъжда. Аз пък хем го използвам, хем обичам да ми го казват Grinning Особено ако някой се опитва да ми каже какво да правя - мърмори, мърмори, аз не се съгласявам и накрая - ми ти си знаеш! Точно така, знам си Laughing

# 1 718
  • through the wormhole
Варналия.  Crossing Arms

# 1 719
"НЕма Ягоди" = Няма ядове ... Изключително противно.

# 1 720
Дразни ме "Да ти имам проблемите!" при безобидна реплика и като встъпление преди дъъълго, напоително мрънкане.

# 1 721
  • София - Варна
Дразни ме обръщението "курво/курвичке" между близки приятелки. Същото важи и за "мършо/мършичке" или "ей, парцал".

# 1 722
# 1 723
Дразни ме обръщението "курво/курвичке" между близки приятелки. Същото важи и за "мършо/мършичке" или "ей, парцал".

Ау, добре че не съм го чувала  Whistling . Чувала съм - "Казвам ти, копеле...", примерно, дразнещо е, но всеки има право на лош вкус Party .

# 1 724
Гръцките младежи не отстъпват. От там научих какво е -малака-, през дума го употребяват. Пък и навсякъде по света. Не, че за момчета е нормално, но за момичета... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт