Фраза, която мразя

• 1 219 110
  • 20 286
  •   1
Отговори
# 2 070
Стейсииии, къде сииии? Wink

# 2 071
  • Варна
Тук съм.  Mr. Green

Но по-скоро чета в седмокласната тема, че ми е непрегнато за матурите. Пазаренето ще е по-късно.  Mr. Green

# 2 072
Скрит текст:
Тук съм.  Mr. Green
Но по-скоро чета в седмокласната тема, че ми е непрегнато за матурите.
Скрит текст:
Пазаренето ще е по-късно.  Mr. Green

Успех! fingerscrossed

# 2 073
  • Варна
cordelia
Скрит текст:
Благодаря!  Hug

# 2 074
Еййй, това пазарене е на всяка втора страница! Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Тъкмо щях да кажа, че отдавна не сме "пазарили".  Joy Joy

# 2 075
  • София
Дразни ме: "Дай му да СИ опита от...."
Дразни ме: "Най-много мразя..." и това по 10 пъти на ден по различни поводи.

# 2 076
Дразни ме "пазаря" Mr. Green
Дразни ме и "дразни ме" .
Сега сериозно Wink - "Ти на мене ли ми говориш/разправяш" , казано в смисъл, че нема смисъл  Mr. Green , аз съм вчерашна и нищо не знам.
Обичам едно клише - "Има ли смисъл, като няма значение" .
Идея нямам защо, но винаги ме е дразнило да се казва "пликчета" вместо "гащи" . Защо "гащи" се приема за... срамна дума hahaha
Ох, сетих се за "Гащи няма"  Joy
Любимо ми е "скумрия по бели гащи" , но защо обиждат хубавата, мазна риба, като я сравняват с някоя грозалия, това не схващам  hahaha .
Оо, дразни ме и "орел с ориз" , пак за грозотия. Орлите са толкова красиви, защо ги обиждат така, ааа. И "харпия" съм чувала, а специално харпията е много красив орел за мене.

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 01:23 от Ензим

# 2 077
  • София
Еха, и аз мразя 'пликчета''. Мислех, че съм единствена. Винаги казвам гащи, пък и те моите са си точно такива, най-обикновени памучни гащи.

Ензе, сполай ти, че ме подсети.  Wink

# 2 078
Леле, мислех че само аз нося памучни гащи, други материи ми дразнят кожата, не мога.
Таис, то Опиум  Heart Eyes , то гащи, много допирни точки в тоалета имаме Laughing  Hug .

# 2 079
  • София
Нали  Hug
Обаче твоето чувство за хумор е в пъти по-добро от моето, често те чета и се хиля на глас  Laughing
Респект!, да използвам още една дума, която ме дразни, ама на която не съм й намерила качествен заместител.

П.П. Стейси, успех и от мен, силно стискам палец!!

# 2 080
Благодаря, Таис! Hug
Радва ме, че мога да развеселя някого! Дори не съм се замисляла, че е възможно Laughing
Много ме подразни една мацка в рибарски магазин, като ни обясняваше, че въдицата, която си бяхме харесали, била "върха на сладоледа" , тогава беше излязло на мода това. Е, някак не ми прозвуча сериозно, за въдица става дума, все пак. Мене ме интересуват характеристиките й, де, много добре ни я описа  hahaha .

# 2 081
Леле, мислех че само аз нося памучни гащи, други материи ми дразнят кожата, не мога.
Таис, то Опиум  Heart Eyes , то гащи, много допирни точки в тоалета имаме Laughing  Hug .

Какъв опиум? Парфюм ли?

# 2 082
# 2 083

Скрит текст:
и аз съм от вашата партия! Наскоро говорех за Опиум, но не посмях да го спомена. Само намекнах.

# 2 084
Като чуя
- инициативност,
- креативност,
и получавам позиви за повръщане.
Също и от
- ти си мъжко момиче,
- аз вярвам в теб, ще се справиш
Както и от цялата камара американски "булшит", наречен "позитивно мислене" и "популярна психология".

Общи условия

Активация на акаунт