Фраза, която мразя

• 1 219 057
  • 20 286
  •   1
Отговори
# 2 235
  • София
Голямата бяла птица винаги съм си я представяла като гъска. Патици бели и големи не знам дали има тук.

Антрактида. Всеки път се дразня  ooooh!

# 2 236
  • Пазете Гор
Има бели патици тук, макар и не в природата. Разни стопански породи. Юрдечки.

Нека не е само спам: досадни са ми до потрес обръщенията батенце, братленце, човек. Лектота с която се говори за умиране - "Счупих си нокътя - ще умра, жега ми е - ще пукна", "Не късай цветята, ще те убия". Ей така, с лекота. Забелязал съм, че при ползващите ги нерядко речта изпреварва мисълта с дни.

# 2 237
Голямата бяла птица винаги съм си я представяла като гъска. Патици бели и големи не знам дали има тук.

Защо? Защото е Антарктика ли?

# 2 238
Антарктида, но и аз съм чувала да го казват с разменени букви, звучи като антракт Simple Smile

# 2 239
  • София

Защо? Защото е Антарктика ли?

Антарктида е на български.

Джули,  Peace

# 2 240

Нека не е само спам: досадни са ми до потрес обръщенията батенце, братленце, човек.

Бившето ми гадже се обръщаше към мен с "човеек". Аз само възразявах, че не съм човек.

# 2 241
Антарктида, но и аз съм чувала да го казват с разменени букви, звучи като антракт Simple Smile
О, пропуснала съм разменените букви.  Laughing

# 2 242
  • n/a

Нека не е само спам: досадни са ми до потрес обръщенията батенце, братленце, човек. Лектота с която се говори за умиране - "Счупих си нокътя - ще умра, жега ми е - ще пукна", "Не късай цветята, ще те убия". Ей така, с лекота. Забелязал съм, че при ползващите ги нерядко речта изпреварва мисълта с дни.

+100, простете

А мисълта - ако изобщо успее да ги стигне ...

# 2 243
"Българска работа"... мисля, че е единствената държава в света с подобна грозна фраза.

# 2 244
  • В един копнеж!
"Кенде кафене!"  Rolling Eyes  Laughing

# 2 245

Льольо. Извинявай, но е грозно.  Sick

А кенде кафене не съм чувала изобщо.

# 2 246
  • ту тук, ту там
И аз никога не съм чувала това последното!
На мен ми е грозно "муньо" и "муня" - от съответните теми във форума ги научих, преди това не съм ги знаела!

# 2 247
  • В един копнеж!

Льольо. Извинявай, но е грозно.  Sick

А кенде кафене не съм чувала изобщо.

За "льольо" не ти искам мнението. Историята е дълга, за себе си правя асоциация, затова съм го сложила. Извинена си!  Laughing

Иначе, изразът има смисъла на "всичко ми е на шест, всичко ми е наред". Каквото и да става не му пука на човека.

# 2 248
Не харесвам израза Кютна в кревата! Звучи ми много селско и остаряло.

# 2 249
  • ту тук, ту там
И това не съм чувала и не знам какво означава.  Embarassed Пък съм от село!

Общи условия

Активация на акаунт