Фраза, която мразя

• 1 218 933
  • 20 286
  •   2
Отговори
# 2 520
Днескашен, облеча, него ден, напримерно

# 2 521
Много хора казват и гарсионера и натурален акт

# 2 522
Мразя, когато майка влезе в кабинета с детето си и започне да говори в мн.ч ние кашляме, ние имаме темп

# 2 523
Мразя, когато майка влезе в кабинета с детето си и започне да говори в мн.ч ние кашляме, ние имаме темп
Ама не казват "Ние акаме" , нали  Party . Преди време попаднах на тема в друг форум - "Помощ, смучем си пръста"  hahaha .

# 2 524
Ама не казват "Ние акаме" , нали  Party . Преди време попаднах на тема в друг форум - "Помощ, смучем си пръста"  hahaha .

Абе казват го, но под формата ние от снощи дрискаме и повръщаме

# 2 525
Само отворете някоя бебешка отчетна, ще видите! Sunglasses

# 2 526
Само отворете някоя бебешка отчетна, ще видите! Sunglasses

Представям си как е там.

# 2 527
"Ама ти защо купуваш това, като онова е по-хубаво?!"

Ето това е фразата, която мразя. Купувам това, което съм преценила, защо случайна съседка трябва да ми се бърка?!

# 2 528
Дразни ме когато някой ми каже "пари на вятъра си дала".

# 2 529
  • София

О, аз свикнах да отговарям: "Аз съм вече голяма за ДГ, но синът ми ходи". Сещам се, че наскоро един колега ми изтърси: "Ние си имаме сериозно гадже" и аз взех да го бъзикам, че се изразява като младите майки... И тъй като човекът е разведен, питах чие е гаджето - негово или на дъщеря му (която е на 27/8 години).
Те поне са от различен пол, ами ако аз кажа: "Имаме си гадже", след като имам дъщеря?
Нали един римски папа (бивш пират) ъъъ.... имал отношения с майка, дъщеря и внучка, като на последната се падал и дядо, и баща, или поне така твърдели жените

# 2 530
Ще взема да кусам от       ....или        "Кусай де, кусай да видиш колко е вкусно

# 2 531

О, аз свикнах да отговарям: "Аз съм вече голяма за ДГ, но синът ми ходи". Сещам се, че наскоро един колега ми изтърси: "Ние си имаме сериозно гадже" и аз взех да го бъзикам, че се изразява като младите майки... И тъй като човекът е разведен, питах чие е гаджето - негово или на дъщеря му (която е на 27/8 години).
Те поне са от различен пол, ами ако аз кажа: "Имаме си гадже", след като имам дъщеря?
Нали един римски папа (бивш пират) ъъъ.... имал отношения с майка, дъщеря и внучка, като на последната се падал и дядо, и баща, или поне така твърдели жените
Ох, подсети ме за един, който не може да си получи детските, щото в семейни отношения, подобни на тези на римлянина  Joy . Ще пусна линк, ако го намеря, попиках се от смях, то е старо, де Joy .

# 2 532

Ето го, извинете ме, то е повече за смешките Laughing .

# 2 533
 Joy Joy това е като семейството на Софи Маринова

# 2 534
Изприщвам се като чуя "малката принцеса" за някое момиченце.

Общи условия

Активация на акаунт