Фраза, която мразя

• 1 218 270
  • 20 286
  •   3
Отговори
# 3 075
Имам чувството, че живея на друга планета. Никой около мен не говори така.

# 3 076
И аз не съм чувала такова умалително говорене, но в темата стана досадно 10 човека да се включват, за да изреждат нови умалителни думички. Схванахме за какво говорите, стига толкова.

# 3 077
  • Пловдив
Не знам
Ама аз не съм такъв човек

Побеснявам, как така не знаеш , дали си гладен,жаден....? Това да не е урок,да не си го научил.
А второто е уникално, как ти сам си се обЯсняваш какъв човек си? Другите хич не те знаят, та трябва ти да обясниш.

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 10:23 от deer

# 3 078
И аз не съм чувала такова умалително говорене, но в темата стана досадно 10 човека да се включват, за да изреждат нови умалителни думички. Схванахме за какво говорите, стига толкова.

А ти от каква позиция преценяваш какво трябва да се пише? Това е форум, всеки преминал случайно през темата е свободен да изброи думите, които го дразнят. Ти пък си свободна да не четеш, ако това те напряга! Ок?

# 3 079
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Не знам

Побеснявам, как така не знаеш , дали си гладен,жаден....? Това да не е урок,да не си го научил.
А второто е уникално, как ти
сам си се обесняваш
Скрит текст:
какъв човек си? Другите хич не те знаят, та трябва ти да обясниш.

и това не харесвам  Blush

# 3 080
  • Пловдив
Скрит текст:
Не знам

А второто е уникално, как ти
сам си се обесняваш
Скрит текст:
какъв човек си? Другите хич не те знаят, та трябва ти да обясниш.

и това не харесвам  Blush

Embarassed Embarassed Embarassed

# 3 081

А ти от каква позиция преценяваш какво трябва да се пише? Това е форум, всеки преминал случайно през темата е свободен да изброи думите, които го дразнят. Ти пък си свободна да не четеш, ако това те напряга! Ок?

Ама разбира се. Защо въобще ми реагираш на поста? Смятам съвета ти за доста обоснован и смислен и ти предлагам да го приложиш и към себе си. Аз смятам да го изпълня Grinning

# 3 082
Когато една позната използва думата " загуцам " в Китен , изпадна в доста смешна ситуация . Започнаха да я питат от кое село е и какво иска да каже с това  Laughing А на мен ми беше много странно , когато бабата на мм ми казваше " скатли " това .

# 3 083
Какво означават "загуцам" и "скатли" ?
А не знаеш ли, че жена не се пита на колко години е и от кое село е? Crossing Arms  Laughing

# 3 084
А не знаеш ли, че жена не се пита на колко години е и от кое село е? Crossing Arms  Laughing
"загуца" - задави , "скатли " - сгъни . В случая : ще се загуца/задави/от много сладко и скатли/сгъни/дрехите  Laughing Joy

# 3 085
"загуца" - задави , "скатли " - сгъни . В случая : ще се загуца/задави/от много сладко и скатли/сгъни/дрехите  Laughing Joy

Къде се говори така? Никога не съм ги чувала тези думи.

# 3 086
Бабата на мъжа ми е в едно село до Пловдив , а момичето със "загуца" е от Пловдив , но не знам от къде знае думата  Simple Smile

# 3 087
Бабата на мъжа ми е в едно село до Пловдив , а момичето със "загуца" е от Пловдив , но не знам от къде знае думата  Simple Smile

Много харесвам Пловдив и знам някои типични думи, но тези никога не съм ги чувала.

# 3 088

Много харесвам Пловдив и знам някои типични думи, но тези никога не съм ги чувала.
От Пловдив съм и никога не съм чувала тази дума  Laughing

# 3 089
Загуцването е от хасковския диалект, другото не съм го чувала.

Общи условия

Активация на акаунт