Фраза, която мразя

• 1 218 244
  • 20 286
  •   1
Отговори
# 3 090
  • София
Много ме дразни кусам. За днес само го засякох около 4 пъти тук, във форума. 100% е споменавано назад в темата.

# 3 091
Много ме дразни кусам. За днес само го засякох около 4 пъти тук, във форума. 100% е споменавано назад в темата.
Какво е кусам  newsm78

# 3 092
  • София
Какво е кусам  newsm78
Ям нещо с лъжица.
Не знаете тази дума?

# 3 093
  • ту тук, ту там
Кусам е опитвам, пробвам храна. С горното й значение и на мен ми е противна, не че с това ми е любима, но ми е по-приемлива някак.

# 3 094
Кусам е опитвам, пробвам храна.
Аз само с това значения я знам.
Ако има топ10 на най-мразените думи и изрази във форума, "кусам" ще е сред тях. Поне с такова впечатление оставам. Но не ме спира да си я ползвам.Simple Smile

# 3 095
Мразя да чувам "макЪр че". Също и "кусам". И знам, че е правилно "мяЗа", но предпочитам да чувам "мяса" или най-добре "прилича".

# 3 096
В последните постове става въпрос по-скоро за диалект . Иначе за фрази от ежедневието аз мразя да говоря с някой и да ми каже "нали се сещаш" с някакъв странен тон и го употреби 5 пъти за една минута л. Ама веднага бих отговорила - Ами не , не се сещам , тъпа съм . Laughing

# 3 097
Цитат
В последните постове става въпрос по-скоро за диалект.
Права си.
От паразитните фрази ме подлудява "разбираш ли", "кво става" и "нали".

# 3 098
Аз не съм чувала май "мяСа" , само "мяЗа" .

# 3 099
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

и аз  Blush

детето често започва с "мамо, нали помниш..." или "сещаш ли се когато..." или "Нали знаеш онова..."  Blush не ме дразни, защото си е моето, но винаги го контрирам със "Всичко помня/сещам се/знам/, а сега ми припомни конкретната случка"

Blush

# 3 100
  • Euskal Herria
От паразитните думи се сещам веднага за "викам". И за мой срам, улавям се, че понякога и аз доста я употребявам в разговор с приятели: "И той вика...., пък аз му викам... вика ми..."

# 3 101

и аз  Blush

детето често започва с "мамо, нали помниш..." или "сещаш ли се когато..." или "Нали знаеш онова..."  Blush не ме дразни, защото си е моето, но винаги го контрирам със "Всичко помня/сещам се/знам/, а сега ми припомни конкретната случка"

Blush
И аз така с моето, да не са на една възраст, моето е на 10г Laughing

# 3 102
  • DE
по принцип - напоследък всички по телевизията говорят - аз по принцип....нещо си, по принцип...еди какво си  newsm78
постоянното повтаряне и употребяване не на място е много дразнещо  ooooh!

# 3 103
Аз пък харесвам "кусам", колко по-добре звучи Аз само кусах една тава баница  Laughing едно такова мило и диетично
Дразни ме,  когато някой казва Аз ми се яде; Аз ми се спи, вместо На мен..

# 3 104
  • ту тук, ту там
Е, то не може да кусаш една тава баница, може да кусаш една хапка или едно парче.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт