Фраза, която мразя

• 1 218 063
  • 20 286
  •   1
Отговори
# 3 495
Дразни ме фразата: "спрягам глагола мотам се"  Sick

# 3 496
  • Cyberspace
И аз не разбирам кой публикува като е общ?
Митко Ваня добави нова снимка! Crazy
Да, ама аз Митко не го познавам. Да я лайквам ли, не ли? newsm78
Странна работа! Whistling

Или Митко Ваня ме лайкнаха, но кой ме лайкна той ли, тя ли? Пък ако е той, а тя ревнива, следва "Ама що си я лайкнал"
Мода ли е, или наистина си мислят, че така се държат изкъсо?  newsm78 Mr. Green

Скрит текст:
Имам такива познати, които съм забранила да ми се показват на стената. На ден по 48 селфита - половината на двамата заедно, другата половина селфита поотделно... Той цял ден публикува неща за коли, тя публикува неща в стил "Ако някоя погледне гаджето ми, значи тези очи не й трябват" и "Не, не съм ревнива, просто на нея коса не й отива" И двамата явно са активни потребители, при това от един и същ профил и като вляза, стената ми е задръстена с безсмислици от тях  Joy

# 3 497
  • Euskal Herria
Като ви чета - успокоих се. Значи не само аз така реагирам на този тип профили.

# 3 498
Имам една приятелка, на която всяка втора реплика й е  " да речем че" или "хайде така да го кажем". Ама наистина всяка втора. Направо вече като каже някое от двете и едвам се сдържам да не й направя забележка, то ясно че несъзнателно го прави, ама..дразни ме.

# 3 499
На един от нашите шефове всяка втора дума е "реално погледнато", той не се усеща, но отстрани много се забелязва.

# 3 500
  • В Космоса
Аз имам приятел с "фактически", което дори звучи "фактицски". Grinning

# 3 501
  • Ямбол
Нашата шефка ме тормози с "хубаво е" - хубаво е да видите това, хубаво е да присъствате там, хубаво е да се прочете, хубаво е да погледнете това предложение. Ми направо да си каже - прочетете, вижте, там да сте. Какви са тези фрази, които са изказани пожелателно, но всички знаем за задължителния им характер.
Последно ме застреля с хубаво е да си отделите по няколко часа на ден да наблюдавате, когато се свързват техниките в кабинета, че да ви е ясно, ако нещо се случи. Аз не съм техник, та ми идваше да ѝ отвърна, че е хубаво да се запознае с длъжностната ми характеристика.

# 3 502
  • София
И двамата явно са активни потребители, при това от един и същ профил и като вляза, стената ми е задръстена с безсмислици от тях  Joy
Можеш да филтрираш новините от техния профил. Ами обичкат се хората

Ооо, любимото ми: Хубава вечер, хубав ден. Да цитирам продължението на ММ - ей сега отивам да се снимаме заедно (след като е хубав/а). Къде отиде "приятен"?
Толкова претенциозно ми звучи, и то само жени го употребяват.

# 3 503
Хубав/а доста успешно се наложи и вече не ми прави впечатление.
Аз също го ползвам. Peace

# 3 504
  • SF
А " добра вечер"?
Чувала съм го предимно от радиоводещи, които явно се правят на интересни.

# 3 505
Да, дори когако пожелая "Приятен ден!" ми отговарят с "Хубав ден!". Звучи ми сякаш съм ретро и ме поправят Simple Smile

# 3 506
  • Cyberspace
Може и да е обсъждано, но не понасям "женица"  Sick

Все по-често из фейсбук виждам да използват вместо шампоан - "шампоо"  Tired

# 3 507

И сгодна женица! Twisted Evil

# 3 508
Хубав ден и аз го приех, но да ми казва момчето- продавач на годините на сина  ми Чао, чао,  още не мога.

# 3 509

"Женки" и "женски" също са ми "фаворити"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт