Фраза, която мразя

• 1 218 020
  • 20 286
  •   1
Отговори
# 3 810
  • SF
Ммммм да... Това си има също своя произход и обяснение. В Кюстендил(ско) думата за годеж, раждане на дете, евентуално и Рожден ден е "честито". В неделя отиваме на честито.

# 3 811
  • В Космоса
С терлички си джитках зимите вкъщи, баба ми ги плетеше, хич не знаех даже, че някъде са търлъци. Странно ми звучи, но диалекти разни...

# 3 812
С терлички си джитках зимите вкъщи, баба ми ги плетеше, хич не знаех даже, че някъде са търлъци. Странно ми звучи, но диалекти разни...

Какъв е проблема и сега да се ползват терлички? Аз имам, но не ги ползвам, защото няма нужда - топло е и не обичам да съм обута. Имам няколко чифта - много са красиви, дори бих казала елегантни.

# 3 813
  • ту тук, ту там
Имам, нося и все карам майка ми да ми плете нови, защото се износват!  Blush
Терлички е и за мен!

# 3 814
-мъжко момиче  Rolling Eyes
-женчо  Rolling Eyes
-лупя (семки)
-заден двор, придружено с "разоравам"     Thinking
-сори
-ще ме извиняваш  Shocked , a може и да не искам
-аре у левО  Stop аз па искам на деснО
Както и изговарянето на глаголи с ударение на последната сричка. От пожеланията, инфантилното "Честит ти ден ден" кара вътрешния ми глас да се хили истерично.

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 16:40 от Yamato Nadeshiko

# 3 815
-мъжко момиче  Rolling Eyes
-женчо  Rolling Eyes
-лупя (семки)
-заден двор, придружено с "разоравам"     Thinking
-сори
-ще ме извиняваш  Shocked , a може и да не искам
-аре у левО  Stop аз па искам на деснО
Както и изговарянето на глаголи с ударение на последната сричка. От пожеланията инфантилното "Честит ти ден ден" кара вътрешния ми глас да се хили истерично.

Че какъв ти е проблема със задния двор? Освен ако не го ползваш като евфемизъм.

# 3 816
Точно като евфемизъм имам предвид. Иначе си мечтая за заден двор.

# 3 817
  • Стара Загора
Най мразя като питам моя за нещо например дали е съгласен да излезем вечерта и да ми каже "Ще видим" #2gunfire

# 3 818
И на мен ми е отвратно като евфемизъм, а за пръв път го срещнах тук. Цяла тема му бяха посветили.

# 3 819
  • В Космоса

Какъв е проблема и сега да се ползват терлички?

Thinking

Дори не съм намекнала, че има някакъв проблем да се ползват терлички... Защо така си помисли?

# 3 820
Не знам коя е Северната България на Есме, моите баби са и от двете Българии, но не съм чула търлъци.
Плетяха и двете терлици. Wink

# 3 821
Това ме подсети и за "ковра". Звучи като кобра.  Mr. Green Защо просто не се изпише к*рва, ако се иска цензура. Иначе за псувните, не се правя на примадона, но повечето на сексуална тематика са  Sick А, и "ще те скъсам", все тая кой кого, звучи болезнено и гадно. Спирам дотук, че включването ми в темата ще стане съвсем гнусно.

# 3 822
  • Варна
Мразя фразата "Аре" вместо довиждане , мразя и да ми говорят с нарицания "човек" , "мила"  .Случвало се е гадже да ми каже "брат" или използване на такива пред други хора "Пате" , "Пухче"

# 3 823

Какъв е проблема и сега да се ползват терлички?

Thinking

Дори не съм намекнала, че има някакъв проблем да се ползват терлички... Защо така си помисли?

Есмее каза. че никой около нея не ползва, ти използва минало време, явно съм останала с впечатление, че за някои е проблем да обуват терлички. Извинявай, грешно съм те разбрала.

# 3 824
Терлици съм виждала единствено в приятелката ми от детството. Отиваме на гости и ни вадят десетки чифтове за всички, събуваме си обувките и обуваме тези неща. Мило ми е да си спомня.

Общи условия

Активация на акаунт