Фраза, която мразя

• 1 217 874
  • 20 286
  •   1
Отговори
# 4 035
  • гр.Пловдив
Много ме дразнят :

"него ден" бихте ли ми обяснили това изобщо има ли го в БГ граматиката ,правилно ли е,диалект ли е какво е и не е ли отпаднало отдавна?

"сиреч" - еййй като започнат да ми се поясняват с това и ми става  Sick

"За какво иде реч"
-изключително ме нервира употребата му с цел да се направят на умни млади китосани девойчета

# 4 036
Него ден е диалект. Североизточна България.

# 4 037
извинявайте много, мили дами, но цялата ви тема се е изродила ужасно много. Идеята до колкото се разбира е идеална и става въпрос за ФРАЗА КОЯТО МРАЗЯ. Но в последните няколко милиона страници се е изродила в "диалекта, който мразя" и изобщо "всичко което мразя". Темата се е превърнала в една тема на омразата.  Sick

# 4 038
Това за " малбет"- а от тук го нзучих Simple Smile
Иначе моабет или мохабет ме дразни.

Аз от същия потребител и за Уошингтън полст научих.  Laughing

На долу, употребено за центъра на населеното място./пък той може и да е на равно/

Downtown сигурно са искали да кажат хората.  Laughing

# 4 039

На долу, употребено за центъра на населеното място./пък той може и да е на равно/

Downtown сигурно са искали да кажат хората.  Laughing

И аз като говоря за отиване към центъра ми е умствената посока надолу, а към кварталите на горе.
Просто израз.

# 4 040
  • ту тук, ту там
извинявайте много, мили дами, но цялата ви тема се е изродила ужасно много. Идеята до колкото се разбира е идеална и става въпрос за ФРАЗА КОЯТО МРАЗЯ. Но в последните няколко милиона страници се е изродила в "диалекта, който мразя" и изобщо "всичко което мразя". Темата се е превърнала в една тема на омразата.  Sick
Аз се съгласявам с този пост!  Tired

Не съм предполагала, че центърът е винаги "надолу". На моето село центърът е високо разположен и ние си излизаме "нагоре".  Laughing

# 4 041
  • гр.Пловдив

Ееее,голяма работа...,ми може да са се изчерпали фразите вече и да се е преминало в разнищване на диалект и други изрази,които правят впечатление и не е лошо да се коментират,отпиши се като не ти е гот,аз се забавлявам Mr. Green

# 4 042
Дразни ме " Какво ( к' во) правим?", в контекста на вземане на решение. "Какво ще правим?" е ОК.

# 4 043
  • София
И за мен е "слизам към центъра", макар че всъщност се качвам към Цариградско, но пък после пак слизам...  Grinning

Сег акато се замисля, не ме дразни толкова дадена фраза, колкото повтарянето й непрекъснато. Което вече говори за беден речник.

# 4 044

И валчер, и валчер!

"Него ден" ми е много любимо и ще си го ползвам.😀 Не че с много хора говоря...

# 4 045

И валчер, и валчер!

Скрит текст:
"Него ден" ми е много любимо и ще си го ползвам.😀 Не че с много хора говоря...

И "линдолс". Laughing

# 4 046
Е, не...  Но като се замисля, май съм чувала уиндолс.

# 4 047

Блу, много често съм го виждала написано. Laughing

# 4 048
Сутринта пак чух "благодаря за което". А водещата да не е по-назад от модата допълни: "поздравления за което". Tired

# 4 049

Неее! rotfImbo
Това вече наистина не съм го чувала!

Общи условия

Активация на акаунт