Фраза, която мразя

• 1 217 615
  • 20 286
  •   1
Отговори
# 4 380
От софиянки съм чувала и "найлонка".
От софиянка? Айде бе! "Торбичка", "Пликче" - да, но "найлонка" - не вярвам Naughty
Вече се разбрахме по-нагоре Wink.
Ама що не пък, какво ги направихте вие софиянките (някои, хайде - не форумните  Peace) - не могат да си харесат по някое лафче ли? Grinning

# 4 381
От софиянки съм чувала и "найлонка".
От софиянка? Айде бе! "Торбичка", "Пликче" - да, но "найлонка" - не вярвам Naughty
Вече се разбрахме по-нагоре Wink.
Ама що не пък, какво ги направихте вие софиянките (някои, хайде - не форумните  Peace) - не могат да си харесат по някое лафче ли? Grinning

Разбрахте се, ама аз реагирам на поста веднага Laughing, преди да прочета останалото Peace
Софиянките всичко могат, но някои думи не се "побират" в устата им Joy като "найлонка" или "пликче" за гащи.

# 4 382
Естествено, че можеш да си харесаш някое лафче. Веднъж в Ахтопол синът ми си купил от сергия някакъв бакуган изгодно, знаейки че е ментак, разбира се. Едно дете от Павликени го видя и каза - "Оо, туй и фалшивка" . И моето гордо отговаря - "Знам, бе, в Джъмбо са по 10 кинта, това е 2лв." .   Joy
Оттогава на майтап си ползваме "фалшивка" . Joy
За диалектизмите, които съм усвоила, няма да говоря Mr. Green , но "оривам се" ми е любимо Heart Eyes , май и преди съм споменавала.

# 4 383
По принцип мразя да ми задават въпроси започващи със "ЗАЩО" и да се отговаря "ЗАЩОТО" ама това не е фраза.

Мразя- "Е, голяма работа" или " Случва се човек да забрави"

# 4 384
По принцип мразя да ми задават въпроси започващи със "ЗАЩО" и да се отговаря "ЗАЩОТО" ама това не е фраза.

Това не можах да го разбера... Как би трябвало да се попита и отговори?

# 4 385

Това не можах да го разбера... Как би трябвало да се попита и отговори?

"защото" предизвиква обяснение а може чисто и просто да не се задава този въпрос, а просто да разбереш и без да питаш, че е било от желание, примерно. Повечето въпроси със "ЗАЩО" изискват обяснение и следва "защото".. имам предвид, че го мразя  в чисто приятелска, близка среда.

# 4 386
Ох, пак не схванах Embarassed Примерно, прибирам се от работа и виждам дивана преместен в другия край на стаята. Как да не попитам защо Laughing Да речем, че ти си го преместила, как да те попитам с каква цел си го направила?

ПП: май разбрах - да не питам изобщо, искала си - преместила си го. Така ли?

# 4 387
Ох, пак не схванах Embarassed Примерно, прибирам се от работа и виждам дивана преместен в другия край на стаята. Как да не попитам защо Laughing Да речем, че ти си го преместила, как да те попитам с каква цел си го направила?

Просто не ме питай просто  Crazy
Е, не чак за такива неща, естествено че за това ще ти се "обясня" но примерно когато става въпрос нещо за теб самия и някой да те пита "защо", глупаво идва нали?
 Joy Joy  Това с дивана ме затапи чак, аз дори не знам как бих ти отговорила защо съм го направила  hahaha

# 4 388
Вдигаш вежди и със съответната въпросителна интонация констатираш: О, ти си преместил дивана? Simple Smile

# 4 389
Вдигаш вежди и със съответната въпросителна интонация констатираш: О, ти си преместил дивана? Simple Smile

Joy И той ми отвръща спокойно - да, така ми се прииска Mr. Green

Може и да е споменавано, но наскоро в една от темите, не мога да се сетя коя, всеки втори пост гласеше "И това ще мине..." Никак не ми пасва на светоусещането и не ми е изобщо успокоително- то че ще мине, ще мине, ама като мине няма да ми е проблем, сега е!

# 4 390

Joy И той ми отвръща спокойно - да, така ми се прииска Mr. Green

Може и да е споменавано, но наскоро в една от темите, не мога да се сетя коя, всеки втори пост гласеше "И това ще мине..." Никак не ми пасва на светоусещането и не ми е изобщо успокоително- то че ще мине, ще мине, ама като мине няма да ми е проблем, сега е!

ами то това също ми звучи като "Е, голяма работа"

# 4 391
Дразни ме "Баш ми е драго!"

И моля ви, не споменавайте думата с "М".
Много ми е гнусна. Sick

# 4 392
  • София
Дразни ме "Баш ми е драго!"

И моля ви, не споменавайте думата с "М".
Много ми е гнусна. Sick
Горките сърби! Не трябва да те поздравяват!  hahaha

# 4 393
Те да не би на български да се поздравяват?

# 4 394
  • София
Те да не би на български да се поздравяват?

Превод от сръбски: Приятно ми е.

Общи условия

Активация на акаунт