Фраза, която мразя

• 1 217 694
  • 20 286
  •   2
Отговори
# 5 955
  • София
"Дяволът е в детайлите."
Толкова започна да ме дразни тази фраза - използва се за всичко. Особено из форума съм го забелязала. Вече като прочета "дяволът е..." в някой пост и минавам към следващия. Че  почвам да виждам червено пред себе си.  Mr. Green
И Бог бил в детайлите, така съм чела, та какво излиза - Ин и Ян 
Чееерно и бяло във нас се преплитат
Във неделим кръговрааат

# 5 956
  • Варна
Много ме дразни като чуя "Отивам да пазаря." пазарих си ..." и т.н. вместо пазарувам, напазарувах, пазарувах и то казано от уж грамотни хора.

Не се нервирай за глупости!  Mr. Green

# 5 957
  • ту тук, ту там
Бога ми, Стейси, където и да видя/прочета тази дума, винаги за теб (и тази тема) се сещам!  Mr. Green Hug
Скрит текст:
Няма ли да се разходиш към "нашия" край?

# 5 958
  • Варна
Бога ми, Стейси, където и да видя/прочета тази дума, винаги за теб (и тази тема) се сещам!  Mr. Green Hug
Скрит текст:
Няма ли да се разходиш към "нашия" край?
Елени, тъй да ми е драго да те видя разписана някъде!  Hug
Скрит текст:
Тази зима още не съм ходила, само моя мъж. Не съм мислила кога, но май ме засърбяха подметките

# 5 959
"Дяволът е в детайлите."
Толкова започна да ме дразни тази фраза - използва се за всичко. Особено из форума съм го забелязала. Вече като прочета "дяволът е..." в някой пост и минавам към следващия. Че  почвам да виждам червено пред себе си.  Mr. Green
И Бог бил в детайлите, така съм чела, та какво излиза - Ин и Ян  
Чееерно и бяло във нас се преплитат
Във неделим кръговрааат
Joy Ей, искрено ме разсмя!
Вече като чуя/прочета фраза ще се сещам за Ин и Ян и Чееееееерно и бяялооо.... Няма да виждам червено - ще се смея. Благодаря ти!  Hug

# 5 960
  • София
Цитат на: Cuckoo link=topic=819829.msg34483080#msg34483080 date=1486128657

[u
Беше хубава вечер[/u] - това го възприемам, но да пожелаеш хубава вечер, когато навън е -17 - някак не ми се връзва.
А в един сайт, като отговярат на клиентките, винаги накрая пожелават:

Еее, защо, не може ли да е хубава вечерта при -17° С? Simple Smile
Ами явно свързва хубавата вечер с температурата. Горките северни народи, дали им се е случвало да имат хубава вечер някога?! ooooh!

# 5 961
"Можа" вместо "мога". Rage

# 5 962
  • SF
"Ти си силна!, силен!", "Бъди себе си!".... - много силни изрази, които нищо не казват и не помагат хич в трудни ситуации. Даже от многото повторения започват и да дразнят. Може би донякъде само на тийнейджърите им се струват оригинални като съвети. Сигурно си ги татуират по ръцете.

# 5 963
  • ту тук, ту там
"Прискрипвам" ме дразни.

# 5 964
РД ме дразни, особено членуваната форма "РД-то".

# 5 965
  • София
Мен пък ме дразни "дойдЕха", "излезна" и "влезна".

# 5 966
Най-много ме дразни,когато някой много често употребява "По принцип"

# 5 967
Дразни ме, когато някой използва думата "комплекс" и производните й (комплексираш се, комплексар и т.н.) - обикновено тези думички се използват от най-големите тъпаци, които обаче си мислят, че са някакви супер интелектуалци. hahaha

Дразни ме и когато някой ми каже "това е само филм/книга/сериал", когато гледам или чета нещо и изпитвам някакви емоции (ядосвам се, или се радвам, или даже може да се просълзя), заради сюжета. Ако не чувствах нищо, нямаше да ми бъде интересно и съответно нямаше да се занимавам с това произведение. Естествено, че ще влагам емоции! Naughty #2gunfire

# 5 968
  • Пловдив
Да, доста се прекалява с комплексирането и комплексите, често не се употребява много на място.  Laughing

# 5 969
  • Ямбол
В последно време ми стана дразнещ паразитният израз "по простата причина".

Общи условия

Активация на акаунт