Фраза, която мразя

• 1 207 520
  • 20 286
  •   1
Отговори
# 6 390
^ абсолютно същото.

Накара ме да се сетя за паразитните умаления на личната. Преди няколко седмици отивам на преглед, и тя ми вика - "След 1-2 седмички да дойдеш пак". Дразня се на ненужното умаляване... Grinning

# 6 391
  • София
Аз пък не понасям разни грешни представки, наставки, множествени числа - мъжовете, женорята, Искаш ли млекценце в кафенцето? Пликченце захарченце и бъркалчица.

Sick

Това ми напомня за един виц, който се случва на бензиностанция и.. не го помня точно, но завършва : "А да ви пръцна в гумичката?" Защото човекът искал малко масълце, 1 литърче бензин и т.н.

# 6 392
За думата "густо" Wink

Скрит текст:

# 6 393
  • Под липата
Аз мразя, когато някой ми каже :''Спокойно!'' или ''Успокой се!''  Mr. Green
Принципно съм спокойна, благодаря, но като всеки нормален човек, понякога ''изпушвам' и винаги с основание, смея да твърдя.
Като ми заквакат "Спокойно!", та "Спокойно"... съвсем излизам извън нерви!  Tired

# 6 394
Ключим (заключваме).
Ей сега го видях в една друга тема. Имах колежка от Павликени, която говореше така.

# 6 395
  • Вече в моята си приказка...
Пиша в една тема и често в нея се споменават думите "антиваксър" и "проваксър", оле как ме дразнят тези думи! По-дългото им изписване е далеч по-приятно за мен...

# 6 396
И мен, ужясни са!!!
"Люлям" (люлея)

# 6 397
  • София
"Три за щастие". Влизаме с приятелка в сладкарска къща и клиентката преди нас казва на момичето зад щанда: "Дайте ми от тези две...а, не, нека бъдат три за щастие".  WTF?!?

# 6 398
"Как да кажа", употребено безброй пъти в разговор по телевизията от професор.
Това може би е от липса на речников запас или пък с някаква цел уж търсим точната дума, защото понякога след тази фраза и мълчание, следваше някаква засукана дума или чуждица.

# 6 399
  • Вече в моята си приказка...
"Как да кажа", употребено безброй пъти в разговор по телевизията от професор.
Това може би е от липса на речников запас или пък с някаква цел уж търсим точната дума, защото понякога след тази фраза и мълчание, следваше някаква засукана дума или чуждица.
По-добре е от ужасното ъъъъ-кане, аааа-кане (хи-хи), ъммм-кане и др. паразитни нечленоразделни докато открие говорещия подходящата дума...

# 6 400
Мразя думата "купешки".Като я чуя или видя написана....направо полудявам.
Много селяндурско ми звучи Sick

# 6 401

И аз я мразя. Селяндурско не, ама мисля, че отдавна ѝ е минало времето.
Мразя думата "мохабет".
Даже снощи се сдърпахме с братовчедка ми, тя е с 3 филологии и ми говори, че била
"на мохабет"?! Crazy
Не върви интелигентен човек да използва махленски думи.

# 6 402
  • София

ОО да!!! Както и "напазаря" вместо "напазарувам".

# 6 403
Както и да си взема пазара вместо да си взема покупките.

# 6 404
Както и "напазаря" вместо "напазарувам".
Ауу, наистина ли? Досега никой не беше споделял, че това го дразни.

Общи условия

Активация на акаунт