Фраза, която мразя

• 1 217 866
  • 20 286
  •   2
Отговори
# 19 005
  • Пловдив
За Уиндоус бях чувала да го наричат боза, но глагола и аз не бях. В никой смисъл.

# 19 006
За Уиндоус бях чувала да го наричат боза, но глагола и аз не бях. В никой смисъл.

Аз и това не съм.

# 19 007
  • SF
Това са измислени думи, някакви жаргони.
Правило как да се използват, очевидно няма. Сега, като отида в кухнята, може да се върна и да напиша, че положението се е обозило, ако ползвах този израз и не ме дразнеше.
Но може и да напиша, че положението е дармадан и вие ще ме разберете, че вместо да пиша в темата, е по-добре да отида и малко да пооправя кухнята.

# 19 008
Аз съм чувала глагола, но не го използвам.
На уиндоуса му се носи тази "слава" още от създаването му...сред ИТ-тата...

# 19 009
  • София

"Чичко Гугъл" винаги ми е звучало нелепо. Това "чичко Гуги" не бях го чувала, но то вече минава границите, ужасно е.

Така е чуждестранно - предлагам да стиснем ръце за "бай Гошо" като тукашен никнейм на Гугъл.

# 19 010
  • Крайбрежен район
В момента чета статия "Клиницистът", "вашият клиницист", "клиницистични тестове". Докато разбера що за животно е този клиницист....Sweat Smile

# 19 011
Скоро една синоптичка каза, че времето ще бъде "дъждовито". Вярно, че звучи сходно с ветровито, но не съм чувала досега.

# 19 012
Дъждовито и снеговито ползвам вкъщи на шега, мислех че сама съм си го измислила, но може и да съм го чула някъде. Не е правилно, но ми звучи някак логично въпреки това.

# 19 013
Дъждовито и снеговито ползвам вкъщи на шега, мислех че сама съм си го измислила, но може и да съм го чула някъде. Не е правилно, но ми звучи някак логично въпреки това.

Ти пък, аз ползвам и "духовито" Simple Smile

# 19 014
Духовито от студентските години го ползвам и аз. Simple Smile

# 19 015
"Романтизирайте си преживяванията..." - току-що видяно в една друга тема тук. Rolling EyesStuck Out Tongue Winking Eye

# 19 016
Не знам дали е коментирано тук ,но като чуя..."ти си ми всичкото"  ми се повръща.

# 19 017
  • SF
Често го чувам, но още по-често го чета.
"Ти си моето всичко!"
По-разпространеното беше "Той/тя ми е всичко".
You are everything and everything is you.

# 19 018
"Всичкото" вече остаря, но тази "прекрасница" много ме дразни.
Как може такава нескопосана дума?!

# 19 019
  • SF
А красотница?

Общи условия

Активация на акаунт