Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви видове преживявания се споделят във форума?
Как да махнете домашен любимец?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни теми, свързани с бременността, като прегледи, избор на лекари и клиники за прегледи, опит с домашни любимци по време на бременност, избор на имена за бебета, ремонт в дома и споделяне на лични преживявания и притеснения. Във форума се обсъждат теми като избор на лекари и клиники за преглед, преживявания по време на бременност, въпроси свързани с домашни любимци по време на бременност, избор на имена за бебета, ремонт в дома и споделяне на лични преживявания и притеснения.
-
Какви видове преживявания се споделят във форума?
-
Как да махнете домашен любимец?
Махането на домашни любимци е сериозно решение, което трябва да бъде взето отговорно. Важно е да обмислите всички възможности и потенциални последици, преди да вземете окончателно решение. В някои случаи може да се наложи махане поради отговорности или промени в начина на живот, но винаги трябва да се вземат предвид чувствата и благосъстоянието на домашния любимец.
-
Какво е ФМ и колко струва?
-
Какви са препоръките за премахване на домашни любимци преди раждането на бебето?
Контракциите след голямото" О" не ме притесняват , но аз нямам други контракции освен тези и се надявам така да си остане до 9 ти месец .
Надявам се всичко да е в рамките на нормалното!!! 
Частното ми АГ препоръча да пия по 2,5 литра на ден, а преди да забременея съм поемала не повече от 1,200-1,500. А сега е и зимен период. Малко ми е трудно да спазвам този режим, но се старая да се доближа да 2-та литра поне.То си е хубаво пиенето на вода по принцип,ма това ми се струва доста
Горе условията бяха отлични относно хигиена.
Аз взех количката, за която се колебаеех, та този артикул отпада от моя списък. Ето такава: