Искам да кажа ... (19)_12.01-18.01

• 52 400
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 1 050
Джой, това не е ли само във форума?
Никой от моите реални познати/приятели не се интересува особено от тази тема.
Не знам какъв хит е, но аз от тази тема научавам, че имало мания по детокс. Simple Smile Но аз почти не чета медии и сайтове, във форума също не съм активна, така че явно ме е подминала тази мания, слава богу.

# 1 051
Сега е на голяма почит зеленото кафе. Така наричат обелката на кафето, която по принцип се хвърля.
А на битово ниво преди няколко дни разказвах за един образ, приятел мой, който ни детоксира много здраво със суши от елда и топчета от тиква за десерт. Тези хора трябва навсякъде да си носят преносим кенеф, защото с всички тези неща, които ядат, няма как да не притичват час по час да се детоксикират.
Има и едни по-напреднали, те владеят жеста на раковината - това са серия йогийски упражнения - поглъщаш литри солена вода и чрез специфични движения я изкарваш през гъза си. И така докато водата излезе прозрачна като девича сълза.
А който не владее жеста на раковината, но иска да се пречисти, може да ходи в някой спа център и да се подложи на процедурата енема (така сега се вика на клизмата), където му вкарват на порции 30-40 литра солена вода в червата и така го пречистват.

# 1 052
 Joy

Ше почина, бе!

На мен на  моменти много налудничаво ми звучат разни хора, които прекалено се фиксират в каквото и да било.

# 1 053
На мен на  моменти много налудничаво ми звучат разни хора, които прекалено се фиксират в каквото и да било.

Тези с детокса са се фиксирали не в каквото и да било, а точно в дебелото си черво, собственото си, но и това на другите, направо им е фетиш, могат с часове да говорят по темата, независимо къде се намират.

# 1 054
Янечек, хахаха, не съм засичала такива екземпляри. Simple Smile

Преди време, не си спомням дали съм го гледала или чела....(по-скоро гледала по ТВ), даваха и обясняваха за една подобна процедура (но не точно клизма) която изчиствала цялата шлака от червата, но продължаваше с часове. Някъде из Америка, а сега сигурно и навсякъде има подобни центрове....в които хората на драго сърце отиват и си продухват червалаците...Simple Smile

# 1 055
Естел, а ти точно към сервитьорството ли се стремиш конкретно в случая?
Въобще не, но от отчаяние преглеждам и тези обяви.

# 1 056
Хидроколонтерапия. Преди няколко години беше хит. Позната инвестира в машинка и кабинет, върна си инвестицията за нула време, продължава да практикува и е много доволна. Има си и редовни клиенти, въпреки че процедурата не е от най-евтините.

# 1 057
Точно това нещо наричат Енема, Сесили. Сега хвърлих поглед в някоя от веганските теми във форума и пише, че е важно да си прочистваме дебелото черво, защото там се скрият всичките ни чувства. А аз мислех, че в сърцето...

# 1 058
Янечек, хахаха, не съм засичала такива екземпляри. Simple Smile

Преди време, не си спомням дали съм го гледала или чела....(по-скоро гледала по ТВ), даваха и обясняваха за една подобна процедура (но не точно клизма) която изчиствала цялата шлака от червата, но продължаваше с часове. Някъде из Америка, а сега сигурно и навсякъде има подобни центрове....в които хората на драго сърце отиват и си продухват червалаците...Simple Smile
И във Варна съм чувала, че се прилага някъде си, само че не продължава часове, а 4-5 дена, точно докато не почнеш да изкарваш чиста водица.  

# 1 059
vanini, аз съм 20-ка отгоре  Joy

Цвети,дано ввсичко е наред  Sad

# 1 060
  • Варна
Моля ви, спрете !
Имах някаква романтично-приказна представа за детокса и че той е ключът към вечната младост и красота, а вие я стъпкахте най-грубо  Mr. Green

# 1 061
Честит имен ден на всички именници, аз за Тони се сещам  Hug, но за който не се - да подскаже, ще му честитя веднагически!

А по темата забелязала съм, че вегани, вегетарианци, детоксиканци, индианци...  Laughing и хора с проблеми в теглото, които са успели да го оправят са направо напаст - броят чуждите хапки, какво се яде, колко е здравословно, колко се спортува, натякват как ядеш трупове и т.н. Разбира се не важи за всички, да не се обиди някой лично, просто наблюдения.

... и утре стискайте палци, защото г-жа  доцентката нещо се изнерви (няма да коментирам защо, че е смешно направо), та ни даде още толкова неща за четене - за утре + допълнителна работа, отново за утре, за да ни допусне. Това в късните часове на днешния ден. Изобщо не искам да коментирам системата, че не знам къде ще ми свърши изречението.

# 1 062
Честит имен ден на Тони и на всички именници! Пожелавам здраве, любов, усмивки, късмет и сбъдване на мечтите  Hug
Да питам и аз за Седмия син, гледали ли сте го, става ли, че обмисляме утре да го гледаме, ако не е много ок, да се преориентираме към друго заглавие.
Нямам какво да кажа, но ще ви следя, може и да се включа по някоя тема  Simple Smile

# 1 063
Ох, да  ooooh! - честит имен ден на Тони и на останалите именници  Hug

Жаки, благородно завиждам и се радвам за почивката ти  Heart Eyes

Мър, от чисто любопитство - какво следваш?

# 1 064
  • София
честит имен ден на именниците да са много здрави най-вече.

Общи условия

Активация на акаунт