Искам да кажа ... (19)_12.01-18.01

• 52 409
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 1 020
Говорих с един познат относно обявите за сервитьорки. Според него съм невзрачна и мястото ми е в кухнята.
Нямам самочувствие, а сега се чувствам още по-зле.

# 1 021
Според мен няма да издържиш на темпа и нервите по-скоро, иначе съм виждала всякакви сервитьорки - и красиви, и симпатични, и невзрачни. Но като цяло си иска волски нерви и ако заведението е по-престижно - застинало приветливо изражение. Не се сдухвай заради нечии думи. И мен са ми казвали крокодил, но знам, че няма как да се харесаш на всеки, та си свиркам.

# 1 022
Момичета, аз отивам на фризьор  4470 може да съм дебела ама.поне да.мясам на нещо в главата  Mr. Green

# 1 023
Скрит текст:
Според мен няма да издържиш на темпа и нервите по-скоро, иначе съм виждала всякакви сервитьорки - и красиви, и симпатични, и невзрачни. Но като цяло си иска волски нерви и ако заведението е по-престижно - застинало приветливо изражение. Не се сдухвай заради нечии думи.
И мен са ми казвали крокодил, но знам, че няма как да се харесаш на всеки, та си свиркам.

Ооо, Джули, защо не ги схруска? Laughing

# 1 024
Корди, знаеш, на вкус и цвет...А и не си струваше хапката Grinning

# 1 025
Говорих с един познат относно обявите за сервитьорки. Според него съм невзрачна и мястото ми е в кухнята.
Нямам самочувствие, а сега се чувствам още по-зле.

Естел, не ти е казал, че си грозна. Попитай го какво да промениш, за да изглеждаш по-привлекателна. Не се сдухвай, а работи върху себе си.

# 1 026
Честит имен ден, Тони   bouquet

Аз съм на работа. При нас е мъгла и няма изглед да се вдигне. Днес пак и отново сме на рожден ден. От началото на година вече им загубих бройка. Започвам да се изнервям на социалния живот на моите щерки  Mr. Green

# 1 027
О, аз очаквах нещо много по-пикантно и сърцепробождащо - например че аз съм кварталният метълист, в който в била влюбена Янечек, и че сега не можем да преживеем младежкия трепет, защото тя, тайно от всички, но безвъзвратно е обърнала резбата. Нещо такова предполагах, засукано, с любови и потайности.

Пък то какво - някой имал и стар акаунт. Голям праз.

Това за моята дилема да кажа или да не кажа ли?  Laughing Нищо общо.

# 1 028
Чек, гастрит ще докараш на някого  Laughing

Почивам, слушам музика, пия кафе, децата ги няма, никой няма. Обичам така, но за не повече от няколко часа.

Вчера ми беше много особен ден, цял ден мислих разни глупости. До обяд говорих със сто човека, уговорих се с още толкова. Обичам си безумно приятелите!

# 1 029
  • София
Колко сте изписали, то няма изчитане!
Тонка, честит имен ден! Да си все така положителна и слънчева!
След малко отивам на детски рожден ден и там мисля да ви изчета.
Лили, кажи само всичко наред ли мина с проверката? И лудницата намаля ли?

# 1 030
Ей, Тонка, честит имен ден! Жива и здрава да си!

# 1 031
  • Euskal Herria
Честит имен ден на Тони и всички, които днес празнуват!

При нас засега е слънчево, днес ни е ден за пазаруване (голямото седмично  Grinning)  и за разходки. Обикновено се прибираме посред нощ след такова скитане.

Чек, пак разбуни духовете  Joy.

# 1 032
Тоня, честито и от мен, мила  Hug Не съм ви забравила, просто покрай новото ни място толкова съм ангажирана ,че вечер понякога поглеждам набързо форума, но не ми остава времв за писане.
А Ша  го сложих отдавна, така или иначе сте  свикнали  да ми казвате Шанти или Шантал, почти никой не ме наричаше по име ,когато си бях с него. Simple Smile
Жаклин, блазе ти  че сте отново в Тай, да пуснеш снимки и най -важното да си прекарате добре.
Много целувки Heart Eyes

# 1 033
Изчатох всичко.
Жаки, радвам се, че пишеш и че сте добре. Искаме много снимки. Hug
Аз пък хич нямам нюх, че да разбера дали лаура и джубокса са един и същ човек.
Джули21, скоро не беше писала. Как сте?
Бела Дона, колко си качила? Аз се изумих, като се качих на кантара - за няма и месец съм качила 3кг. Това не е нормално бе.

# 1 034
vanini* , няма да се притесняваш. Ще си ходиш на консултации, те ще те следят и така.

Ако поддържаш нормален хранителен режим, а не слушаш бабите да папаш за трима Simple Smile и всички изследвания са наред, не ги мисли килограмите. 

Общи условия

Активация на акаунт