Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 63

• 36 364
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Бърз отчет от мен с Friday Fight Round 2.

Скрит текст:
Отивам да стягам багаж, че утре заминавам в комадировка в Германия за седмица. Свалила съм си тихи тренировки за хотелската стая, но ако се сетите и вие нещо подходящо, споделете.

# 526
Привет.
Включвам се към девойките с ПМС + опит да ме тръшне вирус  Sad
Тази седмица тренирах само 3 пъти, но нямам сили за повече.
Започнах и диета от понеделник - след 3 седмици ще споделя резултатите, ако има де.
Кондензираното мляко знам, че го ползват за кафе и за торти.
Аз избягвам почти всичко консервирано от магазините, Фея добре е описала защо.

Искам да пожелая късмет на Вивче, с теб сме. Hug
Иги, закъде отслабваш още. Спомням си, че ти си много слабичка  newsm78
Льоли, страхотно признание си получила. Струва си всичките усилия !

# 527
  • Stavanger,Norway/ Varna
Фея,    bouquet значи правилно съм ги усещала нещата с консервираното кокосово мляко. Веган бита сметана съ правила няколко пъти от това мляко като топинг към едни тарталетки с лимонов крем, които правя. Много добре си пасва.
За детокса- искаше ми се да е пълен, но пък и хумус ми се яде  Laughing (няма угодия).

Иги сигурна съм, че в хотела ще има фитнес студио, мятай се там. Аз обожавам като пътуваме да стана по- рано, да се натренирам на воля (първото нещо, което питам на рецепция е къде е фитнеса и след това, кога започва закуската  Crazy) и после да събудя народа и да закусваме обилно. Обожавам хотелските закуски- от пиле мляко само дето няма  Grinning

# 528
Здравейте   bouquet Скоро ми предстои връщане назад и изчитане на всичко, което сти писали.

Нямам с какво да се похваля, не съм тренирала от сряда. Тежък вирус ме налегна, до степен такава, че вчера едва привечер успях с чужда помощ да стана от леглото, за да отида до тоалетна. Днес съм с една идея по-добре, НО нямах и друг избор, защото в работата ме заставиха да се явя... Като нямам болничен, значи нищо ми няма. Това е логиката. А никой не предполага, например, че ако си сама вкъщи, в полубудно състояние, с температура и гадене е някакси трудно да хукнеш към личния си лекар, за да си просиш болничен, че да не ти се карат от работата...  #2gunfire Но днес с усмивка си спомням мъдрите думи - Всичко се връща на този свят!

След малко се прибирам, и лягам пак. То не че нещо по-различно правех пред компютъра в офиса, ама...

Фея, само към теб имам едно въпросче - смяташ ли, че ако довечера и през следващите дни заложа на смутита и прясно изцедени сокове, и тук-там някоя крем супичка, ще се оправя по-бързо? Струва ми се, че по този начин ще заредя тялото с много витамини и няма да го карам да хаби енергия в храносмилане, която може да вложи в оздравяване...

# 529
За днес отчитам една измъчена кръгова тренировка със собствено тегло+плио движения, в 4 кръга, 1 час. За утре-почивка( по план) и одъртяване с 1 година. На млади години 35 ми звучеше като пенсионна възраст, а сега като следтинейджърска такава  Twisted Evil  Mr. Green
Спорни тренировки и бързо да минават всички болести!

# 530
Фит, категорично да, стига да не ти е разстроен стомахът.

Бобче, нищо му няма на хумуса. Яж щом ти се яде.

Иги, хотелът няма ли фитнес зала? Повечето имат.

Свети, весел празник утре и великолепни години занапред!

# 531
Записвам се за темата   bouquet
Много полезни неща изчетох и намерих!

# 532
За детокса- искаше ми се да е пълен, но пък и хумус ми се яде  Laughing (няма угодия).
Не знам дали ми се допиха смутита, но като те чета в последните дни и определено ми се дояде хумус. Simple Smile)))))) Погледнах ти последните публикации, но не видях да си споделила рецепта. Може ли рецептата? Hug

За утре-почивка( по план) и одъртяване с 1 година. На млади години 35 ми звучеше като пенсионна възраст, а сега като следтинейджърска такава  Twisted Evil  Mr. Green
Юху, прекрасен ден ти желая утре! Simple Smile))

За днес отчитам тренировка с Руми.
Вчера - почивка.
За утре планирам чистене на къщата, 5 км на стадион, епилиране - като си знам времената на изпълнение, ще трябва да избера 2 от 3. Днес времето беше просто прекрасно, но сега задуха някакъв силен вятър, хъм. Жалко, че не тичах днес! Ще трябва да се науча да следя по-изкъсо прогнозата за времето.

# 533
  • UK
За утре планирам чистене на къщата, 5 км на стадион, епилиране - като си знам времената на изпълнение, ще трябва да избера 2 от 3. Днес времето беше просто прекрасно, но сега задуха някакъв силен вятър, хъм. Жалко, че не тичах днес! Ще трябва да се науча да следя по-изкъсо прогнозата за времето.

Барбич, същото и при мен! Днес не сколасах нито с епилацията, нито с чистенето, но утре съм си отделила за това.  Crazy Просто като не сме си били нормално вкъщи две седмици се бяха събрали ужасно много задачки и днес отметнахме тях.

Отчитам днес ужасно главоболие, което сега мисля да боря с червено вино. Иначе преди малко се наритах и направих Jilian Michaels Yoga Meltdown 1, не беше лошо, но това не беше точно йога. Йога инструкторите не препускат из упражненията, все едно водят аеробика. Лично мнение. Явно е, че пак ще си правя Али Каменова.

Сега готвя говеждо по бургундски (не знам дали така се превежда beef bourguignon) с пюре от целина. Вече два часа е във фурната и мирише прекрасно. Изляла съм му почти бутилка френско вино, очаквам отлични резултати   chef

Свети, пожелавам ти здраве, много сбъднати мечти и весел празник!   bouquet

Гугъл, много тъпо това с болничните. При нас до 3 дни няма нужда да носиш болничен лист, което ми се вижда много логично - може някой просто да е настинал и да се лекува вкъщи, което е съвсем в реда на нещата - не е нужно да се тича при лекар за банални симптоми, макар и да карат човек да се чувства ужасно. Но да, всичко се връща в този живот Wink

# 534
Момичета, изчетох голяма част от темите до момента, супер сте  Hug

Исках да ви попитам как определяте какви тренировки да правите, кои точно да са? Наистина има много голям избор, аз от известно време правя йога, а преди съм тренирала по програмите на Румяна Илиева, но спрях с тях. Сега съм се ентусиазирала да правя тао-бо на Били Бланкс и йога на Боб Харпър (която си я правя) и Денис Остин (която я имам на компютъра, но не срещнах тук). Ще се отчета след време, когато има резултати   bouquet

# 535
Barbabeau
Скрит текст:
не знам прилича ли на оригиналния хумус, но аз си го правя по мое усмотрение и много ми харесва така- 1 консерва от 400г нахут
                           1 скилидка чесън
                            0,5 лимон (сока)
                            1 сл тахан или 2 сл зехтин
                            сол и кимион на вкус
                            вода
Първо минавам чесъна през чопъра, след това слагам всичко останало и меля. След като се смели, започвам да добавям водичка малко по малко докато ми хареса на гъстота. Аз го обичам малко по- гъсто.
Днес, обаче, ооооо днес стана страхотен. Към всичко добавено по- горе сложих шепа черни маслини, не сложих кимион, но сложих шепа свеж магданоз.
Това е моята рецепта, само така ще го правя, стана невероятен. Едва устоях да не изям всичко. Обикновено една такава доза я разпределям на 2 хранения.   chef

# 536
Да си цопна и аз мнението по въпроса с хумуса, без никой да ме е питал  Blush
Точно като на Бобченкае, но аз винаги варя кат лудите, точно защото излудявам от всичко в кутии. Когато го сваря използвам и част от водата, в която е варен.
Слагам 400г. сварен нахут, скилидка чесън, няколко с.л. зехтин, малко от бульона му, сока от 1 цял лимон, сол, ако имам пресен риган и босилек и един страхотен микс от подправки (куркума, кориандър, кимион, пипер кайен).
Всичко наведнъж в блендера и готово. С тези подправки става божествен!  Grinning

Свети, прекрасна! Честит Рожден Ден и много години още да го празнуваш, чувстайки се на тази възраст и толкова добре изглеждаща! Бъди здрава и обичана  Hug
Ще се присъединя и аз към подмладяващите се след няколко дни  Wink

Zoz, добре си ни дошла!

Ljoli, чакаме после да обадиш рецепта за говеждото по бургундски  Hug

# 537
  • UK
Хахаха, аз днес съм изчистила половината къща, другата половина + епилирането = утре! Mr. Green

Отчитам почивен ден + ден 24 йога + 210 сек планк.

Фит, задължително повече сурова храна и ще се възстановиш по-бързо. Когато ядем над 51% сурова/жива храна , имунната система е много по-силна! Peace

За хумуса => и аз така го правя, само че вместо кимион слагам само зелени свежи подправки, или печена червена чушка. Но сега съм сложила нахут да покълва и мисля да си направя суров хумус!  Peace

# 538
Благодаря за хумуса! Много лесно звучи, супер, ще се прави! Simple Smile

Хаха, след като преди 2-3 недели половината тема яде пица, таз' неделя всички се епилират. Чак пък толкова солидарност тук. hahaha

# 539
Благодаря за хумуса! Много лесно звучи, супер, ще се прави! Simple Smile

Хаха, след като преди 2-3 недели половината тема яде пица, таз' неделя всички се епилират. Чак пък толкова солидарност тук. hahaha

Чакай да стане време за ПМС и цикъл. Половината тема поне ще сме цъфнали  Crazy

Нещо ми е домъчняло за блендърите, обмислям ги за утре. Някой да знае разбиваща тяхна тренировка, да ми предложи  Grinning?

Общи условия

Активация на акаунт