Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 63

• 36 387
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
  • au bout du monde
Купих си блендер и го изпробвах Mr. Green сложих от всичко Joy  hahaha

За менструалната чашка да кажа,че е много хубаво нещо Heart Eyes

Днес почивен ден,че ми беше малко криво.

# 616
  • UK
Бобче, много ме грабна с коментара за менструалната чашка, отдавна обмислям такава покупка, и май ме нави! Peace

Аник, мерси, и аз ще взема да почна да ползвам shea butter, дано ми се посъживи косата. Peace

ДанаHug  да, carob е рожков.

Пфф, кой ме попита колко см ми е кейк ринга... Рейн?! - малък. 16 см. обичам да правя малки и високи торти!

Фея, като ти видях бургерите и огладнях отново ooooh!

# 617
Така и така сме на тема ядене... Агентката ако може да се включи с рецепта на супичката от карфиол с пармезан?
Взех си карфиол и "сложих" една сурова туршия като за сефте. Така да ми се хапва туршийка и кисело зелце.
А в последно време съм се намлатила на доматки със сиренце и риган. Каквото и друго да ям, ако няма такова като добавка, не го смятам за ядене.
Libellule, блендера на Лидл ли взе?
В този ред на мисли, лека нощ!

# 618
Ла, честит блендер!

Дана, хлебчетата са направени от покълнала пшеница, сурови слънчогледови семки и риган, поръсени със сусам. Бъргърите са от гъби и тиквени семки. Сиренето е веган, от растителни масла и грахов протеин. Микрозелениите са люцерна, детелина, репички, броколи и рукола. Има също резен домат и накълцан бял лук.

Дилянка, аз съм веган и на 90% суровоядец. Децата ядат веге вкъщи, а и в у-ще си избират веге храна.

Отчитам Лес Милс Пъмп енд шред и любимия суров мус на голямата фръцла (банан, авокадо, рожков, мед):

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 02:20 от Фея Кръстница

# 619
Оф, чета темата за алтернативни продукти за дамска хигиена, но не мога, просто тампон не съм си слагала пък камо ли нещо такова, хем знам че е по-добре хем се страхувам  Laughing ама че работа.

# 620
Днес вече определено съм добре, мятам се на Кайла след малко.
По време на цикъл тренирам, с изключение на първите два дена понякога. Който е влизал в болница, повръщащ от болка и слаган на системи, за да се овладее положението и  си е тръгвал с надупчени баджаци и задник от  болкоуспокояващи, би ме разбрал  Laughing Отделно, след второто раждане цикълът ми е изключително обилен, та не е за разправяне.

Никога не съм могла да схвана семейство, в което само единият пуши. Това е любов!!!  Shocked

Врекли сме се в "Добро и Зло" и наистина е любов!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Даже като станахме гаджета, той беше отказал цигарите, а аз си пушех активно. Сега картинката е горе- долу огледална. Ииииии само да кажа- пушачите също усещат миризмата  Peace Но че смърди- смърди си. На мен ми е супер гадно да се кача в кола, в която се пуши, след това- сутрин да минавам покрай жилище, в което се пуши.  Peace

______Freya_______ , аз съм фен на тампоните като цяло, но такова нещо и аз не бих тествала.  Peace

# 621
ТиЛи и момичета,
а не сте ли мислили за Мирена? Аз се преродих с нея- нямам ПМС, нямам болки, а и менструация нямам. Много съм доволна.
Обикновено не давам непоискан съвет, но като видях болници и системи не можах да се въздържа....

# 622
Deziderata, няма проблем, благодаря за съвета  Hug Моята мамоложка ми препоръчва Мирена от известно време насам. И от известно време го обмислям, честно казано. Трябва да се консултирам сериозно с моята гинеколожка /безумни думи в женски род/ и е много вероятно да сложа  Peace

Едвам си изкарах тренировката, СИЛАТА не е с мен тези дни  Laughing Но я избутах, отне ми повечко време, но инатът ми е пословичен, така че... понякога от него има и файда.  Crazy Сега си пия протеина- с КМ, тиква, спанак и за да стане пълна манджа с грозде- 10- ина зрънца грозде.

# 623
За пушачите настоящи или бивши (но такива, на които още им е пуши) препоръчвам с хиляда ръце тази книга http://chitanka.info/book/4926-ne-pusha-veche
Благодаря ти! запознах да я чета вчера.
След вчерашния ден на мандарини и чай се чувствам спихнала и лекаааа  Heart Eyes

# 624
  • в света на неограничените измерения
Отидох в лидл и си купих и тежестите, и ластиците ( ама розовите, не знаех кои и каква е разликата, сивите ли са по-добри?  Thinking ) ...

Вчера и аз се сдобих с нови ластици.
Помня, че БИ препоръча сиви и взех такива.
Дано не съм се надценила.

След малко ще ги изпробвам с това любимо упражнение с ластици с Кристин.

Приятен ден, спортни!! Hug

# 625
  • au bout du monde
Libellule, блендера на Лидл ли взе?

Да Party много му се радвам Mr. Green

# 626
Добро утро! Heart Eyes bouquet

Чета ви, но нищо особено не отчитам тези дни... Мятам домашни тренировки, безразборно подбрани, но от понеделник ще започвам БР, че вече имам чувството че нищо не правя така без план. Ще се стягам малко и с храната, понеже напоследък си се вмествам в калориите, но ги пълня с малко повече глупости и не е добре така.
Голямо желание имам да тичам навън, но времето не ми го позволява - влажно и ветровито студено. Трябва да мирясам и да се откажа засега, понеже за четвъртък прогнозират сняг и идване на "сибирски студ" (това е дежурната фраза от новините, когато температурите спаднат до -2° Mr. Green)

Гугъл, много хубаво си описала твоя път с тичането!

Останаха ми очите в тортата на Дрийми! (а уж не не се изкушавам от сладко...)

Фея, фен съм на сушито ти, на бъргъра и на сладките топчета! Всичко искам да опитам, но не си и помислям да се пробвам да приготвя сама:))))). Обаче едно от любимите ми неща, с които често обядвам, откраднах от теб преди да станеш веганка Hug - котидж чийз с доматки, маслини, лют пипер... ако имам, понякога слагам и кисели краставички.

Честито преместване на Фъстъчето! Simple Smile

Вив, Hug

# 627
Бобче запали ме за тази менструална чашка, аз по принцип порзвам тампони и пак ми е ок, ама това ми изглежда по хигиенично. Ще прочета повече по въпроса.

Днес почивка.

# 628
Добро утро,момичета
за днес отчитам поредната тренировка БР ,а довечера PIYO.
Вчера си купих от LIDL сиви ластици,но съм се надценила и са ми или къси или много стегнати.По рано съм тренирала в зала с ластици и определено там бяха по дълги.Мисля да ги заменя със сините,ако и те не стават ще ги върна.
Дрийми,благодаря ти за рецептата  Simple Smile
Фея и аз съм на мнение,че е добра идея за един блог  Simple Smile Винаги оставам без думи ,когато видя снимките Simple Smile

Аз съм бивш пушач.Не пуша от 10 години,а пуших около 13 години.Трябваше ми много воля за да ги откажа ,но се получи.Също си бях направила стимул ,парите които давах на месец за цигари си ги събирах и след това си купувах нещо с тях,което съм искала ,но преди това не са ми оставали пари за него Simple Smile

# 629
Гугъл, ще ми бъде много полезно всичко, което си написала.

За пушенето
Скрит текст:
Аз си купувам от време на време кутия с по 10 цигари, стига ми за 3-4 дни (с това количество да се чуди човек защо изобщо продължавам да го правя). Вечер с чаша вино... Има дни, в които изобщо мога да не запаля.  Пушенето за мен е повече навик, отколкото зависимост. Всеки навик се променя с подходящата нагласа. Снощи изпуших последната цигара от кутията докато си приготвях смути. Опитах се да се погледна отстрани колко е абсурдно цялото нещо. Мога да за закълна, че започна да ми се повдига от цигарата и я загасих. Егати самовнушението.
Няколко дни си давам почивка. Последен изпит.

Общи условия

Активация на акаунт