Тема Незабравима (Unutulmaz) 252 ,"Kara Ekmek"

• 44 302
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
# 676
  • Malaga
Втори фраг. 12 еп.,за сега без превод.

# 677
  • Русе

Добро и слънчево утро! wavey wavey wavey
Мацката до Серхан определено ми харесва. [smilie=smile3521.gif] Валдес, newsm51 !

Дани, благодаря ти за разсъжденията! Все пак нещо ми светна...  love001
Спорен ден, незабравими

# 678
  • София

Фасада

Подстригана фасадата ти свети
Берберинът ти се е постарал
Години пет поне са ти отнети
Косъм бял не виждам оцелял

Намерил си си вече и изгора
Спор няма, че окото ми хвана
Не личи и от релакса ти умора 
За нови роли време настана

# 679
  • Русе

Фасада

Подстригана фасадата ти свети
Берберинът ти се е постарал
Години пет поне са ти отнети
Косъм бял не виждам оцелял

Намерил си си вече и изгора
Спор няма, че окото ми хвана
Не личи и от релакса ти умора 
За нови роли време настана

newsm10 smile3501 smile3525

Сега ще излезе инфо, че му е 1-ва, 2-ра братовчедка, случайна фенка и т.н. smile3516

# 680
Втори фраг. 12 еп.,за сега без превод.

Асие: Не умирай моля те.Не ми го причинявай човече!

БАбата: Ще си платите цената затова, което направихте на Четин. Заради теб в момента е в болницата.

Али: Чичо селим, ако разрешиш. Ние решихме да сключим брак

Асие: Да не си посмял да умираш. Ще бъдеш до мен, чу ли ме?

Бабата: Вече ще бъдем както преди. Щастието ни никой няма да го съсипва.

Асие: Сърди ми се, кажи ми че съм психопат......Ти нали ми се сърдиш когато ти казвам, че не те обичам, но не е така храбрецо....обичам те

# 681
аа сега видяхте са го превели в темата на Берен.

Лек ден  Hug

# 682
  • Русе
аа сега видяхте са го превели в темата на Берен.

Лек ден  Hug
Дежавю, на мен твоя превод е достатъчен. Благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

# 683
# 684
  • София
Да ни е честито и да се надяваме, че главният прокурор няма да спре сделката за 48 часа!

Скрит текст:
BG-Mamma има нов татко
Един от най-популярните сайтове в България - BG-Mamma, има вече нов собственик. Управляващият съдружник на холдинга за рисково финансиране YAVASHub S.Y. е новият мажоритарен собственик на холдинга ЕЖ.БЕЖ, който притежава интернет портала. От въпросния холдинг съобщават, че сделката е била финализирана в началото на Страстната седмица, след като акциите на предишния собственик A.B. са преминали в ръцете S.Y. Той се включи като стратегически инвеститор и миноритарен акционер в холдинга още преди четири години като представител на Унутулмаз АД, която през 2011 година купи 49,99% от дяловете в холдинга след финала на едноименния сериал. Предимно отрицателният досега инвестиционен и солиден треньорски, актьорски и житейски опит на S.Y. e в областта на текстила, тениса, екранната любов, екзотичните екскурзии, дайджеста /на храни/ и интернет софрите.
За временно изпълняващ длъжността изпълнителен директор е избрана O.Y., която ще е на поста, докато мъжът й не се възпротиви. "Екипът на BG-Mamma на оперативно ниво се запазва в същия състав и за потребителите, клиентите и контрагентите на BG-Mamma и ЕЖ.БЕЖ няма да има промени, свързани с нормалната работа на сайта, включително и в лицата за контакт, с които са работили досега", заявява O.Y. в официалното съобщение. BG-Mamma е най-голямото българско онлайн общество, като по данни на холдинга има над 875 хил. уникални потребители всеки месец, като достига до над 20% от интернет аудиторията у нас. Форумът има над 300 хил. регистрирани потребители, които са създали над 550 хил. теми и са публикували над 30 млн. мнения. Водеща сред тях е Незабравима с 252 теми, над 12 500 стандартни машинописни страници и 250 хил. мнения, някои от които различни.

# 685
  • Русе
Да ни е честито и да се надяваме, че главният прокурор няма да спре сделката за 48 часа!

Скрит текст:
BG-Mamma има нов татко
Един от най-популярните сайтове в България - BG-Mamma, има вече нов собственик. Управляващият съдружник на холдинга за рисково финансиране YAVASHub S.Y. е новият мажоритарен собственик на холдинга ЕЖ.БЕЖ, който притежава интернет портала. От въпросния холдинг съобщават, че сделката е била финализирана в началото на Страстната седмица, след като акциите на предишния собственик A.B. са преминали в ръцете S.Y. Той се включи като стратегически инвеститор и миноритарен акционер в холдинга още преди четири години като представител на Унутулмаз АД, която през 2011 година купи 49,99% от дяловете в холдинга след финала на едноименния сериал. Предимно отрицателният досега инвестиционен и солиден треньорски, актьорски и житейски опит на S.Y. e в областта на текстила, тениса, екранната любов, екзотичните екскурзии, дайджеста /на храни/ и интернет софрите.
За временно изпълняващ длъжността изпълнителен директор е избрана O.Y., която ще е на поста, докато мъжът й не се възпротиви. "Екипът на BG-Mamma на оперативно ниво се запазва в същия състав и за потребителите, клиентите и контрагентите на BG-Mamma и ЕЖ.БЕЖ няма да има промени, свързани с нормалната работа на сайта, включително и в лицата за контакт, с които са работили досега", заявява O.Y. в официалното съобщение. BG-Mamma е най-голямото българско онлайн общество, като по данни на холдинга има над 875 хил. уникални потребители всеки месец, като достига до над 20% от интернет аудиторията у нас. Форумът има над 300 хил. регистрирани потребители, които са създали над 550 хил. теми и са публикували над 30 млн. мнения. Водеща сред тях е Незабравима с 252 теми, над 12 500 стандартни машинописни страници и 250 хил. мнения, някои от които различни.
rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3501 smile3501 smile3501

# 686
# 687
  • Русе
#Shocked #Shocked #Shocked
Този човек не слезе ли от баирите бе? Защо ми прилича на Пирин?

# 688
  • София
За лека нощ - нещо от 10 епизод. И двамата нацупени - все едно гемиите са им потънали, взривени от Бату...

# 689

Общи условия

Активация на акаунт