Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 90 249
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
  • Sunshine state
Аз съм хвърлила око на този големия Пурлан..Дали ще е читав? Още имам от Есекс-а и съм доволна от него дори повече от Персил-а.  Peace
Тия дни съм постоянно в К. - взех от намалените ножове,свежо биволско сирене на Маджаров на 4.99лв кутията,домати,които се оказаха много хубави,плодове-банани,райски ябълки и кивита,дамски чорапи тип терлик за по 20ст. чифта,омекотител на Сано,маслини,месо,сладки неща..

# 151
Ми повече не ЩЪ да влизам в Кауфланд пък!  Crossing Arms За едно кафе отидох, пак оставих 50 лв.  Sad

# 152
  • бяла спретната къщурка с две...дъги отпред
Здравейте!
По принцип пазарувам редовно в Кауфланд, но днес се подразних, ама много. На щанда с месото имаше обявена цена на вратни пържоли по 5.79лв./кг. Избрах си, премериха ми ги и в последния момент на кантара видях нещо по-различно като цена. Взех пликчето и погледнах етикета- килограма струваше 7.99лв. Показах на жената зад щанда табелата, тя ме погледна и надменно заяви: " Това е от снощи" Shocked Е да де, ама вече беше почти 11 сутринта. Върнах пържолите и в резултат получих гневен поглед. Не че ме притеснява особено, но все пак да ви напомня - следете цени и маркировки!
Хубав ден на всички!

# 153
  • Mediterraneo
Ще се ходи за кафе и филтри за каната...

# 154
Преди малко се върнах от Кауфланд,оставих 6лв,нищо не купих-кренвирши,багета,маслини и вафли Мура.Къде сте ги видели тези чорапи терлици за 20ст,наПещерско не видях нищо намалено.Утре ще се ходи за кафе само.

# 155
И аз преди малко се върнах. Исках да взема от намаления Ариел за уикенда, но не видях такъв. Купих пъстърва за вечеря.

# 156
  • София
Някой знае ли кога ще отвори новия магазин в Ст град - София? Гледам на новата брошура пише'ВЕЧЕ 50 магазина', а до сега пишеха 'СКОРО 50 магазина'😉

# 157
Някой знае ли кога ще отвори новия магазин в Ст град - София? Гледам на новата брошура пише'ВЕЧЕ 50 магазина', а до сега пишеха 'СКОРО 50 магазина'😉
Къде точно в Ст.град ще има Кауфланд? Лидъла, който е там е със супер неудобен паркинг и не пазарувам вече от него.

# 158
50тия магазин е в Сливен и отвори на 15.01  Peace

# 159
Преди малко се върнах от Кауфланд,оставих 6лв,нищо не купих-кренвирши,багета,маслини и вафли Мура.Къде сте ги видели тези чорапи терлици за 20ст,наПещерско не видях нищо намалено.Утре ще се ходи за кафе само.
Поздравления за това пазаруване!Аз от как съществува Кауфланд това съм го правила:5 пъти.Ама дори и 6 лева са ми малко. Whistling То съчмата в главата като те пердаши... ooooh!
От новата брошура,и ходенето ми в понеделник-а списъка е готов....Кисело зеле:от намаленото рязано и на листа ще купя...Наред пиша какво ще взема...Не че го искам това пазаруване,но ми е ясно какво ще направя,та допълвам се на промоциите...Картофи като грабна,ако са хубави и мина покрай тях...ще видя и чесъна,от там лук,чушки...Торбите за боклук,и фолио за печене.Нес кафето е на добра цена:задължително две опаковки.Попивателни гъби и обикновени за чинии...Пък от там виждам безалкохолното и се пресягам за кола и енергийни.Чай ми трябва,и ще го видя този намаления дали е хубав....Ако не ще търся друг.От Класик Снежанка две кутии,пуканки...Яйцата как ще пропусна,моля ви се....Имам 20 в хладилника,но гаранция ще ми трябват още 20. WhistlingНезнам кашкаваленото роле дали е хубаво?!?!Взимам само на определена марка.Но ако е добро и от него ще купя за сандвичи.И като мина покрай млеката...айде едно прясно ще грабна,едно масло,пастет,топени сирена....При тях като се забода... ooooh!Видях и чаршаф с ластик.Стига да е хубава материя ми трябва един червен цвят.И като заредя на касата поглеждам към котешките работи...И си викам:"бе ще успея и една котешка тоалетна от 5 килограма да нося!"И съм се натоварила като бик. ooooh! Пък забравих и зюмбюла. ooooh!Готино ухае,я. Laughing

# 160
Миленка искам у вас да живея...всичко винаги заредено.

# 161
So Lucky* ,идвай.... Hug Heart Eyes Как съм превключила и много да готвя...Каквото пожелаеш това ще ти сложа на масата.  Hug Hug Hug

# 162
So Lucky* ,идвай.... Hug Heart Eyes Как съм превключила и много да готвя...Каквото пожелаеш това ще ти сложа на масата.  Hug Hug Hug
  Hug Hug Hug Hug Hug
Точно чета темата за снахичките, ти си златна да знаеш.  bouquet
На една потребителка снаха и никога не готвела, и на синчето го боляло коремчето от готова храна...Да дойде да чете тук... Laughing

# 163
  • Sunshine state
Къде сте ги видели тези чорапи терлици за 20ст,наПещерско не видях нищо намалено.Утре ще се ходи за кафе само.
Аз пазарувам от този на Цариградско шосе. Имаше на стелажа дамски чорапи тип терлик с бамбук за 20ст бройката. Дори ги проверих на четците,че не ми се вярваше много и действително бяха толкова. Само дамските,обаче.   Peace

# 164
  Hug Hug Hug Hug Hug
Точно чета темата за снахичките, ти си златна да знаеш.  bouquet
На една потребителка снаха и никога не готвела, и на синчето го боляло коремчето от готова храна...Да дойде да чете тук... Laughing

О,о,о!!!
Че на синчето ръчичките къде са пъхнати?
Снахата като не готви, той какво чака...
В моето семейство, поколения наред мъжете готвят   food002

Общи условия

Активация на акаунт