Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 90 925
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Колко струва каната и каква е разликата във филтрите наистина?
Променя ли се вкуса на водата, защото съм пила от кана, скъпа и никак не съм очарована
Аз съм си я взимала от тук http://grabo.bg/places/akvafor---filtri-za-voda-3925?affid=15300 … MMCFSIYwwoddRIAqA Вкусът е като на минерална вода - аз не намирам разлика. За прословутия препарат - може да е форумна мода, ама аз благодарение на форума открих препарата с оцет на ДМ, който си го ползвам и съм страшно доволна. Предполагам и този ще ми хареса, така че хубаво е това, че "добрите вести идват бързо"  Simple Smile

# 226
И все пак никой не отговори изплаква ли после чистените с препарата плотове на кухнята с вода...
До К днес ще мина за хляб и Активиа. Казаха ми преди седмица-две, че за хляба редовно вечер ставал бой, налагало се охраната да ги разтървава. И това било почти всяка вечер...
Да, изплаквам си плота. Има допир с храната ни.

# 227
O, препарат с оцет на DM!
Не знаех...
Живяла съм във Варна и без добавки водата там не става нито за съдомиялна, нито... пробвах да я пия, но е мазохизъм.

В София, поне в нашия квартал, водата е прекрасна. Обаче ми се е случвало да слагам оцет в препарат, за да измия душкабина, защото пак се отлага варовик.
Та някой е сложил оцет, няма нужда да прибавям Wink
Мерси!
  bouquet
За срещите в кауфланд Дружба - аз съм висока мама с руса коса и гледам разсеяно Grinning Но, ако трябва ще дам и по-подробно описание на лични.
Супер ще е да се видим! Crazy

# 228
  • Русе
Ха сега се разберете за коя Дружба става въпрос - Русе или София hahaha

# 229
А, в Русе ще дойда с кеф!
И там съм живяла като дете - дядо ми и баба ми са оттам. Но за София. Grinning

# 230
  • Русе
А, в Русе ще дойда с кеф!
И там съм живяла като дете - дядо ми и баба ми са оттам. Но за София. Grinning
Е, да де, но Миленка и Агнес ходят в русенския Кауфланд Дружби Wink Peace

# 231
Значи надеждата ми е в г-ца Калина и agnesana. Thinking

# 232
  • София
Не знаех...
Безценен е! И аз го открих заради похвалите във форума и вече не мога без него. Мия баня, мивки, вана, плочки - светват почти без търкане, а преди търках като гламава с Cilit Bang и четка.

След толкова похвали ще вземе и Пино Сол да го пробвам. Някой пробвал ли е да чисти с него силиконови уплътнения, дали ще ги повреди? Ваната и мивката в банята са уплътнявани със силикон, който потъмня с времето и стои като мухлясал. Sick И още търся препарат, с който да се отърва от тази гадост.

# 233
  • София

И аз съм в Софийския Дружбенски Simple Smile

Миньонче, и винаги пазарувам с диптрични очила (червени), че иначе не виждам от толкова гадна и изкуствена светлина и със закачен списък на количката. (между другото много съм доволна за това нововъведение в новите колички!)

# 234
Не знаех...
Безценен е! И аз го открих заради похвалите във форума и вече не мога без него. Мия баня, мивки, вана, плочки - светват почти без търкане, а преди търках като гламава с Cilit Bang и четка.

Да не говорим че е сигурно и три пъти по-евтин и икономичен от Цилит Бенг

# 235
  • Mediterraneo
Цял чаршаф пост написах и се затри като падна сайта...

Кана Аквафор имам от септември. Филтри сменям на месец и половина. Не смятам на този етап да сменям каната, не съм видяла някъде да пише, че каната има капацитет 300 л, ще се заинтересувам.

Разликата между филтрите е, че са различни видове кани. Аквафор имат хубав сайт, може да се прочете повече.

Филтри има в постоянния асортимент на К на редовна цена 9.99. Точно миналата седмица "се минах" и купих филтър, но сега се заредих с промоционални.

# 236
300 литра капацитет имат филтрите В-100-5 на кани Аквафор модел Престиж. Същата кана има и едно индикаторче горе на капачката, което показва кога този капацитет е достигнат. Аз имам два филтъра в къщи и освен ако не изпадне супер изгодна промоция засега няма да се запасявам - не ми е нужно. Другите кани и филтри имат по-малък капацитет, но аз не съм ги ползвала.

# 237
Момичета може ли да видя как изглежда Пино Сол? newsm78

# 238
  • Mediterraneo
300 литра капацитет имат филтрите В-100-5 на кани Аквафор модел Престиж. Същата кана има и едно индикаторче горе на капачката, което показва кога този капацитет е достигнат. Аз имам два филтъра в къщи и освен ако не изпадне супер изгодна промоция засега няма да се запасявам - не ми е нужно. Другите кани и филтри имат по-малък капацитет, но аз не съм ги ползвала.

Аз използвам промоции от време на време и си подменям и самата кана, защото моят модел има капацитет 300 литра и то през това време каната си остарява.

Написала си, че сменяш каната, понеже остарява  Peace Аз това коментирах. 300 л капацитет изобщо не го засичам аз. Сменям филтъра, когато започне едва да се процежда водата през него и на вкус да става като чешмяната.
Моята кана е с филтър В-100-15

# 239

И аз съм в Софийския Дружбенски Simple Smile

Миньонче, и винаги пазарувам с диптрични очила (червени), че иначе не виждам от толкова гадна и изкуствена светлина и със закачен списък на количката. (между другото много съм доволна за това нововъведение в новите колички!)
И място за списък ли има?
 Аз моя си го държа в ръка или в количката и понякога го забравям до везната за зеленчуците. Оо, сега ще погледна. Отивам след малко Grinning

Общи условия

Активация на акаунт