Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 90 227
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Благодаря!   bouquet

# 451
  • оттам, откъдето започва България
Успя ли вече някой да отиде до Кауфланд? Как ви се струват пилешките бедра, освен подозрително евтини?
ММ днес е купил от тях 4 бр. около 1,3 кг. Хубави, едри, опекох ги с бира. eat Взел е и от моцарелата на промоция 8,99 лв., тя ни е любима.

# 452
Аз от как си купих слугиня да ми мие чиниите и вече много малко неща мия на ръка. Фея ми прави някакъв обрив по ръцете. От как не мия чинии и обривът ми мина. Пур не ми харесва изобщо. Последно купих веро от ДМ на тяхната марка. 1л беше и беше намалено от 2лв на 39ст и купих едно шише. Проблемът е че много пуска и изглежда по течно, но си мие идеално и с малко количество. Сега ме е яд, че не купих всички шишета като бяха намалени  Joy Така си купих и прах на Финиш на 2,50 намален от 12-13лв и ме е яд, че не купих всичките туби.
Днес минах през К. но не влязох в магазина. Минах само през Хумана и накупих на децата якета за другата зима  hahaha Може би утре ще ходя да пазарувам. Евентуално.

# 453
Аглея като прочетох тоз човек колко е дал за котешка храна...ей,такава физиономия извадих: #Crazy То че и аз си глезя моето коте:факт е!Предполагам има повече котки.По моите сметки аз харча около 50 лева месечно.Грубо сметнах колко ми излиза,като храна и котешка тоалетна.Иначе всяка седмица заради него хабя по около 10-ина попивателни гъби,дето тях не броя.Поне фурминатор му купих и космите тотално намаляха. ooooh!Беше ужас с тях.Не че и сега не падат косми,но съм си изградила навик всеки ден да го реша.Определено съм доволна.
И именно днес се засилих до Кауфланд за попиватенлите кърпи,намалени на 50 и няколко стотинки....Заради косместата,сладка топка ми бяха свършили.
agnesana ,дай тази слугиня и към нас...Малко да си почина и ще ти я върна. Laughing
Пилешките бедра направо ги подминах.То малки,синьо-сиви...Месо въобще не взех защото последното месо което взех:свинско контра-филе и ребра не бяха на ниво.Днес от Боримекс си купих изчистено свинско месо,и ребра,кайма,саздърма и някакви пикантни наденички:за 35 лева само месо.Месо,но страхотно!agnesana ,ти гаранция го знаеш магазина.Пък и каймата е вкусотия. Crazy

# 454
Развалиха я, но пак е по добра от останалите по магазините. Освен ако не я смелят пред теб с месо по твой избор. Майка ми купили днес плешка за 4,99лв/кг. По принцип по промоции редовно купуват месо, последно лятото им купих към 15кг различни меса и майка не е казвала да има проблем. Пък не е като да не разбират от месо. То не че сега има месо като месо по магазините...
От Боримекс купивам кости за супа. По скоро за гризане, че не стигат до супата  Joy Но не от кварталния магазин. Там ми идеше да набия едната от продавачките. Можело само по 2кг на клиент. Пазарувам от магазина им на Плиска. Там може колкото си искам. Не, че купувам повече, но пък не обичам да имам ограничения на покупките си  Naughty аз съм тази с парите все пак  Naughty

# 455
Успя ли вече някой да отиде до Кауфланд? Как ви се струват пилешките бедра, освен подозрително евтини?
ММ днес е купил от тях 4 бр. около 1,3 кг. Хубави, едри, опекох ги с бира. eat
Благодаря, и аз купих вчера около килограм. С нищо не са по - лоши от пилешкото на кауфланд на редовна цена

# 456
ММ днес е купил от тях 4 бр. около 1,3 кг. Хубави, едри, опекох ги с бира. eat
Благодаря, и аз купих вчера около килограм. С нищо не са по - лоши от пилешкото на кауфланд на редовна цена
И аз днес взех и току що ги изпекох и хапнахме. Цената е такава може би, защото скоро им изтича срока на годност след няколко дни/в моя случай до 08.02.2015г/

# 457
Бедра в нашия К. - йок!!!!!!

Бяхме на пазар днес - нищо не ми грабна вниманието.

# 458

Не се къхъри  http://www.burgasnovinite.bg/11-D-r-Sergei-Ivanov-ne-yajte-pileshko.html

# 459
100% и той се храни с продукти от магазините, така че кучетата си лаят, керванът си върви. Едно и също се говори и нищо не се прави за подобряване на храната, която консумираме. Weary

# 460
Днес и аз купих бедра (кълчИ баджак). Опекох ги веднага и станаха вкусни. Щом и злоядото ми дете изяде почти цяло парче... купих от по едрите.
Моцарелата пак беше с изтичащ срок. Исках да си купя, но и предният път беше така. Ми що пък искат да ни цакат, мам**ка им  #Cussing out Не че няма да я изяден за ден два, но не е в това въпроса  Crossing Arms Нищо друго не ми хареса и май само това купих.

# 461

Не се къхъри  http://www.burgasnovinite.bg/11-D-r-Sergei-Ivanov-ne-yajte-pileshko.html
Именно:не се къхъри! Peace
yulmana ,и аз това го прочетох преди дни.И се чудя да взема да си ходя до родата на село...Там поне свинското си е свинско...И агънца гледат,кокошки...Кеф ми картофи,кеф ми истинска лютеница.Но са ми далече... TiredЗа това и рядко ходя. Sad
Пък вчера четох за едни обикновени бисквити,с червеи по тях.Пишеше че са купени от някаква голяма верига.А аз точно такива си купих преди няколко дни:обикновени бисквити... #Crazy ooooh!

# 462
Тази сутрин по Нова телевизия показаха червейчето в бисквитите. И аз съм учудена как може да се завъди в обикновени бисквити.  newsm78

# 463
вчера видяхме че пилешките сърца са с истекъл срок ...14.о9.2014 г !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 464
Тази сутрин по Нова телевизия показаха червейчето в бисквитите. И аз съм учудена как може да се завъди в обикновени бисквити.  newsm78

Така както може в дъфка. Така както и по хората се завъждат червеи. Неправилно съхранение, неправилна експлоатация, извън гаранционен срок  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт