Частни училища - информативна тема 5

• 93 185
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Я кажете кое е това частно училище, в което имат униформи, през часовете децата не са допускани до тоалетна ( ПУКчетата), ако си изпуснеш нещо на земята по време на час, трябва да вдигнеш ръка и да поискаш разрешение да го вдигнеш. Ако случайно се наложи да излезеш, заставаш до вратата и чакаш позволение да седнеш. Питам от чисто любопитство, нямам някаква цел Simple Smile

Предвид, че знаеш толкова подробности питаш не от чисто любопитство, защото за себе си вече знаеш кое е, а от чисто женска любов към сплетни и клюки. Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 13:24 от kodbg

# 91
 И аз за БШ си помислих. Не знам кое, Кодбг. Попаднах на написано от учителка от това частно училище и ми стана интересно Simple Smile А и бяха изтъкнати като плюс за успешното усвояване на материала, тъй като никой не се разсейвал. Сигурна съм, че тези неща за дисциплината не ги споменават при посещенията за запознаване с училището. Не е лошо да се знае и всеки да си прецени според собствените си разбирания.

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 13:28 от Пролетен дъждец

# 92
  • София
Я кажете кое е това частно училище, в което имат униформи, през часовете децата не са допускани до тоалетна ( ПУКчетата), ако си изпуснеш нещо на земята по време на час, трябва да вдигнеш ръка и да поискаш разрешение да го вдигнеш. Ако случайно се наложи да излезеш, заставаш до вратата и чакаш позволение да седнеш. Питам от чисто любопитство, нямам някаква цел Simple Smile

Предвид, че знаеш толкова подробности питаш не от чисто любопитство, защото за себе си вече знаеш кое е, а от чисто женска любов към сплетни и клюки. Simple Smile
Е, защо? Ето на, и аз сега ги знам тези подробности пък не знам кое е училището. Може да е нещо дочуто на съседната маса, например

# 93
Да не е Питагор.

# 94
Като чета написаното мисля, че става дума за нашето бивше училище -Свети Климент Охридски. Дори смятам, че се сещам и за коя учителка става дума.

# 95
  • София
Като чета написаното мисля, че става дума за нашето бивше училище -Свети Климент Охридски. Дори смятам, че се сещам и за коя учителка става дума.

Тц, "Свети Климент Охридски" нямат униформи

# 96

Тц, "Свети Климент Охридски" нямат униформи
А да така е, моя грешка. Там наистина нямат униформи.

# 97
  • Софето
В миналата тема, майка беше споделила за БШ тези неща.

# 98
  • София

Поне от пет години ПУК в "Св.Климент Охридски" се води от Яна Копчева. С отлични впечатления от работата й съм и не мога да допусна, че имаш нея предвид.

# 99
При децата влизат и други учители освен г-ца Копчева /учител по английски, музика , рисуване, занимателна математика и т.н./.
Но както вече стана ясно не става дума за това училище, т.к. те нямат униформи.

# 100
  • София
И аз за БШ си помислих. Не знам кое, Кодбг. Попаднах на написано от учителка от това частно училище и ми стана интересно Simple Smile

Би ли споделила това, на което си попаднала като материал, интервю или каквото е.
Когато се прочете всичко написано от въпросната учителка всеки ще може сам да си направи изводите, а и може да бъде разпозната по името и Simple Smile
Иначе така "хвърлен" въпроса, не предполага да му се даде сериозен отговор, а само догадки, в зависимост кой какво е чул, или на кой кое училище не му харесва.  Peace

# 101
  • София
Имате ли отзиви за Свети Георги? Как е обучението там предвид високите такси..
Все за тези високи такси говорите всички, значи или инфото на първа страница е грешно или и аз не знам. Три пъти гледах и цените не са по-различни от тези в БШ,СВ.София, Увекинд или Азбуки. Аз под високи такси разбирам тези в ААУ, тези не че са ниски, но са съизмерими с други в същата категория.

# 102
  • София
Мисля, че това са таксите на Св. Георги, единствено на 1ва стр. не е описано, че допълнително се плаща такса храна, т.е. има още един разход, или поне така е било в предишните години, ето от тук съдя, има 2 поста за това училище от 2013:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=724991.630

# 103
  • София
Имате ли отзиви за Свети Георги? Как е обучението там предвид високите такси..
Все за тези високи такси говорите всички, значи или инфото на първа страница е грешно или и аз не знам. Три пъти гледах и цените не са по-различни от тези в БШ,СВ.София, Увекинд или Азбуки. Аз под високи такси разбирам тези в ААУ, тези не че са ниски, но са съизмерими с други в същата категория.
Таксите на "Свети Георги" са грубо 1,5-1,7 таксата в останалите училища. Тази им такса е значително по-ниска от таксата на Англо-американското, но все пак е най-високата за българско частно училище.
Ако някой има актуална информация колко е таксата им в момента моля да ми пише за да мога да направя промените. Моята информация е от преди 4 години и вече не помня конкретни цифри.

# 104
Здравейте,
записвам се за да следя темата.

Подали сме заявления за ПУК в Питагор и в Св. София. Като гледам и чета какъв наплив има в Св. София обаче чак се плаша. Как ли ги подбират децата.... Peace
Има ли някой в темата, чието детенце е минало вече, датата ни за пробен ден е през март?

Вчера минахме през Питагор и малката беше много щастлива, предвид че за първи път влиза в училище Hug.

Общи условия

Активация на акаунт