ОКТОМВРИЙКИ 2015г.

• 34 313
  • 675
  •   1
Отговори
# 105
Аз с първата бременност не съм правила нито БХС, нито фетална морфология, нито фетална ехокардиография. Отидох само на 4д в 5тия месец (т.е. на 4 месеца и 2 седмици  Mr. Green ), за определяне на пола, там направиха замервания, казаха, че всичко е наред, но пък съм доста по-малка, вероятно, ако бях над 30, щях да направя и БХС.
Правих си изследванията само по каса, не съм следила бременността на частно.

# 106
Аз напускам темата, защото теста ми днес е отрицателен, но аз и нямах голяма надежда, защото при мен нещата винаги са от нормални по-нормални, а 3 дена с бледа черта изобщо не е нормално, ако ще се задържи бременността.

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 06:30 от celika

# 107
Celika, защо не пуснеш и един кръвен, да видиш със сигурнот? Нямаш ли закъснение?

# 108
Нямам закъснение. Днес трябва да ми дойде. Не мисля, че може да съм блеменна изобщо. При мен винаги всичко е било нормално. С първото ми дете, теста на този същия ден беше с много ясна втора черта. А и снощи спах добре, за разлика от предните няколко нощи..

# 109
Много съжалявам, знам какво е.. Пожелавам ти скоро да минеш да ни се похвалиш  Heart Eyes

# 110
  • Сливен
Привет, момичета  Hug
И тук да кажа на Селика, че съжалявам за случилото се  Hug
Понеже, нямам много време да следя за новите момичета и кой знае и кой не знае - имаме си група във ФБ, по стечение на обстоятелствата съм администратор там, така че на новодошлите, а пък и на тези, които не знаят, казвам - пишете ми на ЛС името си във ФБ да ви добавя като приятел и после като участник в групата. Подчертавам - групата е тайна, т.е. ако се притеснявате, че близките ви не знаят, няма да научат от там, тя просто не се вижда. Там е лесно за споделяне, по-нататък когато бебетата се родят, става приятна и бърза комуникация, така че съм на линия за добавяне  Hug Другото , което се сетих, че е добре да споделим повече инфо за първата страничка на темата ни нататък - т.е. ника, от къде сте, евентуално години, коя подред бременност, а по-нататък и дали е момче или момиче. Ако има желаещи да се подхванат с темеата ще е добре, ако няма мога да опитам аз. Това е май, хубав ден и успешна нова седмица  Hug

# 111
  • Сливен
Така, пак се включвам, прегледах темата и това,което обобщих като информация е следното :
shmoksi , 33г. - термин – 30.09.2015г., гр. София, втора бременност-близнаци.
Vessi-barabesi , 34г. - термин – 30.09.2015г. (06.10.2015г.), гр. Варна, втора бременност.
soclosebutsofar, - термин - , гр. София, първа бременност.
diamond , 28г. – термин – 01.10.2015г., гр. София, първа бременност.
Ева от 1-вия етаж , - термин 01.10.2015г. -, Германия, първа бременност.
София Модева – термин 01.10.2015г., София, втора бременност.
Biskvitka87 – термин – 01.10.2015г.,Бургас, 27г. 2втора бременност.
topolina , - термин – 02.10.2015г.
ichkata83 – Пловдив, 2-ра бременност.
tanchiii   , 23г. - термин – 03.10.2015г., гр. Пловдив, втора бременност.
Skeeter   , 28 г – термин - , Германия, първа бременност.
Hrista- , - термин - 05.10.2015г, втора бременност.
goldilocks, 29г. - термин – 05.10.2015г., София, първа бременност.
roxanna , 32г. – термин – 06.10.2015г., гр.Сливен, трета бременност.
alex_15, 25г. - термин -  07.10.2015г., гр. София, първа бременност.
cvetka_1 , 28г. – термин - 07.10.2015г. ,  гр. София, втора бременност.
Ekaterina Vasileva , - термин - , гр. Етрополе,
Freestyle37 , 37г. - термин - 08.10.2015г., Германия, първа бременност.
Ina8383 , 32г. - термин 08.10.2015Г., гр. , четвърта бременност, .
denise78 , - термин - , Холандия, втора бременност.
k1drokoska, 28г. - термин - 10.10.2015г., гр. Варна, втора бременност.
Niana ,  30г. – термин - 12.10.2015г., гр. Поморие, първа бременност.
FaaerY  , 31г. - термин - 12.10.2015г. , гр. София, първа бременност.
Slynchitse , - термин – 14.10.2015г., гр. София, втора бременност.
Kraspeto_89 , - термин - , първа бременност.
polin4eto, 35г. – термин - , Русе, втора бременност.
julia3  , 33г. – термин - , Германия, първа бременност.
мирославаниколай , - термин - , първа бременност.
ShikeR, - термин - , гр. ,
midnightStar, - термин - 15.10.2015г., гр. София, втора бременност.
*MiMiTo* ,32г. -  термин - 17.10.2015г., гр. София, първа бременност.
Suzy10 , - термин - , гр. , първа бременност.
arinka90, 26г. - термин - , гр. София, първа бременност.
Radinka89 , 25г. – термин – 23.10.2015г., гр. Варна, първа бременност.
Nolina77 , - термин - , гр. Шумен , втора бременност.
gabchu , - термин - , гр. Велико Търново, втора бременност.
liliberta , - термин - , гр. , първа бременност.
ssbp , 29г. – термин - , гр. , втора бременност.
violetdark , - термин - , гр., първа бременност.
Michelle Petrova
ivkapivka1, 35г. - термин - 21.10.2015г., гр. София, първа бременност.
Vsg, - термин - , гр. , втора бременност.

Както се вижда има липсваща информация, ако искате казвайте да я допълвам.
Другото, което не казах в горния пост - за да ви добавя във ФБ групата е необходимо първо да се запишете тук и да имате определено присъствие, това е за по-голяма сигурност  Peace

Последна редакция: пн, 16 фев 2015, 13:29 от roxanna

# 112
От Пловдив съм Simple Smile днес за последно на 22, от утре съм на 23  Laughing

# 113
Браво roxanna   Hug

На polin4eto теста й от тази сутрин е положителен  Simple Smile, макар и втората чертичка да е по-бледа, но в сряда вечерта съм при лекарката. Така, че след няколко дни ще се включа с още допълнително инфо  Praynig
Но дали пък няма да е късно за допълване, т.е дали ще може да се редактира  Rolling Eyes

# 114
  • Сливен
polin4eto не се притеснявай не е късно, то това е списъка на първата тема, която ще си направим ние , който всъщност ще сложим в първия и пост. Да е готов малко по малко, че после кога ще се събере цялата информация като станем повече.
 Успех на прегледа  Hug

# 115
Ок  Peace
Благодаря   bouquet, то едва ли ще се види нещо още, но най-вече искам да поговорим с лекарката  Simple Smile

# 116
Здравейте! Роксана, мерси за труда, и аз Германия, първа бременност, 28, утре след часа при АГ мога да дам и термина.

# 117
Привет и от мен   Hug
И аз още не мога да дам дата за термин така че ще пиша пак  Wink
Иначе съм на 30г от Поморие и това ми е първа бременност  Heart Eyes

# 118
Здравейте и от мен! Юлиана 33 год. втора бременност и аз Германия.Термин някъде през октомври все още неизвестен. Имам един въпрос към другите момичета от Германия. Ще го сложа в скрит текст, за да не спамим темата. Ще се радвам да ми отговорите. Може и на лични.

Скрит текст:
Понеже от скоро живея тук и нямам кого да попитам се надявам на помощ.Накратко след положителния тест каква е процедурата тук? Трябва ли както в Бг да се посети личен лекар и той да ме препрати за гинеколог или направо си записвам час за гинеколог?И въобще всички разяснения ще са ми от полза. Благодаря предварително!

# 119
Здравейте и от мен момичета.И аз имам 2 чертички,но термин още не мога да кажа.2 бременност,от София съм на 28 години.Ще следя темата с интерес.

Общи условия

Активация на акаунт