ОКТОМВРИЙКИ 2015г.

• 34 316
  • 675
  •   1
Отговори
# 120
julia - директно при гинеколог. Различно е кога се ходи според гинеколога, моята гинеколожка ме повика чак в 8-ма г.с., но при първа бременност аз се притеснявам и потърсих друга, която пък ахна, че още не съм била за потвърждаване и искаше още в 5 г.с да отида, но аз нямах време и утре в 6 г.с. отивам.

След потвърждаването пак около 8-ма за сърчице и от там нататък не знам още, но ще споделя като науча Simple Smile

# 121
Благодаря за бързия отговор. Още утре започвам издирването на гинеколози в нашия град предимно в интернет, за да си запиша час. За съжаление както споменах от скоро съм тук и нямам много познати за да получа информация. Ще се радвам да продължиш да споделяш. Определено ще ми е полезно.

# 122
Roxanna, aз съм нa 33 години, но ми е вторa бременност, дa се попрaвиш  Naughty Шегувaм се, рaзбирa се, блaгодaря ти зa трудa   bouquet Зa групaтa във фейсa ще ти пишa тия дни нa лични дa ме добaвиш.

Добре дошли нa новите бъдещи мaми! Лекa бременност до термин нa всички!

# 123
Здравейте и от мен Simple Smile И аз съм с 2 положителни теста, с термин (пресметнат от мен) 01.10.2015. На 28, от София, първа бременност Grinning Много се вълнувам, другата седмица съм на лекар, каза че сега е много рано  Flutter

Успех на всички, дано всичко мине безпроблемно  Hug

Иначе освен фолиева киселина, приемате ли някакви други добавки?

# 124
Добре дошли на новите мамчета  Hug
Аз, освен фолиевата киселина, нищо друго не пия, като цяло съм против витамините за бременни и имуностимулантите, но всеки си знае  Whistling

# 125
Благодаря за бързия отговор. Още утре започвам издирването на гинеколози в нашия град предимно в интернет, за да си запиша час. За съжаление както споменах от скоро съм тук и нямам много познати за да получа информация. Ще се радвам да продължиш да споделяш. Определено ще ми е полезно.

Аз съм от много време тук, но пък нямам приятелки, които да са раждали, така че съм в почти същото положение. Но вярвам, че ще се справим, ако не стане с друго, то поне с много питане Simple Smile

diamond - четох, че единствената жизненоважна добавка е фолиевата киселина. Аз все пак си поръчах и Pregnacare Plus, а сега допивам Pregnacare Conception докато дойдат другите. Важното е като вземаш витамини да не съдържат витамин А. Но витамините могат спокойно да се избегнат ако човек се храни здравословно, но тъй като зимата ми е малко проблемна на мен лично откъм вкусни сезонни зеленчуци и плодове, реших да добавя и витамини.

# 126
Roxanna, благодаря за труда   bouquet Виждам по линийките ти в подписа, че определено не си от свободните хора  Mr. Green така че още повече "благодаря", че се ангажираш. Ако някой път нямаш възможност да пуснеш нова тема, или не ти се занимава в момента, ще помогна  Flutter
Аз си записах час за четвъртък идната седмица, на 12-ти. При лекарката, която ми следи първата бременност. Тогава ми се пада да съм точно на 6 седмици.
едит: пия само фолиева киселина, Неофолик и е търговското име  Peace

# 127
Привет и добре дошли на новите мами  Hug Групата ни нараства Simple Smile)) Аз си взех витамини.От няколко месеца пия фолиева киселина и желязо /по принцип съм с нисък хемоглобин/.Пожелавам ви прекрасна вечер,момичета!

# 128
 Party Здравейте и от мен ,присъединявам се с термин на 2.10.2015  Simple Smile

# 129
Здравейте мили мами и от мен. Аз също се присъединявам към вас с голяма радост Simple Smile. На 31 години съм, от София и това ми е първа бременност. За мен днес беше денят с главно Д Simple Smile тоест днес разбрах хубавата новина, но все още не съм ходила на лекар. Понеже съм в 4-та г.с. мисля да изчакам още една седмица, за да може после хубаво да се види на ехографа Simple Smile. Но определено не мога да заспя от вълнение и затова реших да се запиша и аз при вас. Искам да честитя на всички мами, които ги е сполетяло същото щастие. Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 00:28 от FaaerY

# 130
Добре дошли и от ме на новите мами   bouquet
Хайде чакаме още много нови попълнения  Heart Eyes

# 131
  • Сливен
Добро утро - добавих в списъка всичко, което сте написали след поста ми като информация.
mаrisha, даже ако искаш ти пускай темите, аз ще направя тези дни профил ОКТОМВРИ2015 тук в бгмама, от него да се пускат темите. Аз никога не съм пускала теми, така е ако искаш заедно да го правим - аз събирам инфото, ти го оформяш.  То има още време докато изпишем тази, така че все ще го измислим.
За тези, които не си знаят термина, могат да си го изчислят, в нета има много калкулатори за термин.
И да си кажа, че при мен гаденето започна - от снощи, днес сутринта продължава, когато съм бременна не мога да понасям миризмата на мухъл, от километри я надушвам  Sick При мен и предните два пъти гаденето беше много, повръщането по-малко, обаче и да ти се гади постоянно не е лесно.
Хубав ден  Hug

# 132
Ех, дружината нараства  Hug
Аз започнах да пия фолиева киселина Неофолик Мета от средата на януари, като си мислех да почнем с опитите от февруари, ама каква стана тя  Joy
Иначе от октомври пия и Омега-3, като ще имам от тях до края на април и после ще ги спра най-вероятно.
С първата бременност имах много леко гадене в началото без повръщане, изобщо мнооого лека бременност беше, ама и все пак бях на 24 години  Crazy
А сега като гледам май съм каката в гупата ни - на 35 съм  Grinning
Сега имам лека тежест в корема и кръста ме боли, и сутрин нямам апетит, ям чак на обяд, започнах леко да смъквам килограми, така бях и първия път. Confused
Хайде включвайте се по-честичко, че обичам да ви чета  Hug
А между другото вие мислите ли да излизате по-рано в болнични, живот и здраве?

# 133
  • Сливен
Поли, на мен ми се иска да си изкарам до 45-дневния преди раждането, че да ми станат точно 2г. откакто съм се върнала на работа след предното майчинство, за да има майчинство върху актуализирана по-голяма заплата. Това ми се иска, но и двете ми предни бременности не бяха от най-леките, и двата пъти влизах в болницата за задържане, така че каквото стане, важното е всичко да завърши успешно. Иначе ми се почива вече - имам толкова ангажименти, че добре ще ми се отрази да си поспивам сутрин повечко  Simple Smile

# 134
Здравейте, момичета. Пишете, и на мен ми е приятно да ви чета.
Аз съм в майчинство и мнооого се радвам, че не се налага да ходя на работа. Имам време за много почивка, когато е лошо времето не ми се налага да излизам и мога да си синхронизирам деня с нуждите си.
Аз гледам предимно да чета. Ще се включвам по-активно ако живот и здраве всичко е наред след първите прегледи. Стискайте палци утре, дано имам добри новини след първия преглед. Тази бременност ми тръгна проблемно и съм на тръни и не смея да се зарадвам  Confused

Общи условия

Активация на акаунт