ОКТОМВРИЙКИ 2015г.

• 34 320
  • 675
  •   1
Отговори
# 135
Рокси, дано всичко е наред този път и да искараш на работа щом искаш, аз хабя нерви от време на време на работа, седя по 8 часа на стол без никакво движение  Confused, ей сега така ми е неудобен стола и ми се иска една възглавничка на кръстчето  Blush, и много се замислям по въпроса с болничния, да не кажа, че съм го решила  Grinning, само да искарам успешно първите месеци и всичко да е наред  Praynig

# 136
  • София
Момичета, аз да попитам, вие колко време мислите да чакате (ако изобщо ще чакате де) да кажете на родители и близки. Аз едвам се сдържам вече, а и май ще ме разконспирират бързо - изведнъж спирам да пуша, не искам чаша винце с вечерята - все необичайни за мен неща Simple Smile Но пък от друга страна много се притеснявам, дали всичко ще е наред...

# 137
goldilocks, аз с първата бременност казах веднага, нямах никакво търпение  Grinning, но сега знае само мъжа ми, щерката, и сестра ми. На бабите и дядовците ще кажа по Великден, тогава живот и здраве ще съм към 13 седмица  Simple Smile Тъкмо ще им бъде подаръка за Великден  Grinning

# 138
Здравейте момичета Simple Smile. При мен за сега знаят само двама души, мъжът ми и най-добрата ми приятелка, която също е бременна но с второ. Тя ми е голяма подкрепа, тъй като на мен това ми е първа бременност. Точно заради това мисля да запазя в тайна всичко до към велик ден и аз Simple Smile. Тогаваи ще съм към 13-та седмица и аз като Поли Simple Smile. Но до тогава мисля търпеливо да си кротувам и да стискам палци Simple Smile

# 139
Polin4eto, освен че сме aдaшки сме и почти нa еднa възрaст. Aз след 4 месецa прaвя 34.
Ние сме кaзaли нa всички близки приятели и родители. Бременносттa ми е ин витро, всички знaехa че сме в процедурa и чaкaхa с нетърпение дaтaтa нa кръвния тест. Aз мисля, че когaто повече хорa ти дaвaт положителнa енергия нещaтa стaвaт по-лесно  Peace
Aз съм сaмоосигурявaщa се и съм по мaйчинство, тaкa че нямaм и рaботодaтел, който дa трябвa дa уведомявaм Wink

# 140
shmoksi Hug, кой месец е рожденния ти ден, аз юли ще правя 36   Whistling  Grinning
Между другото, майка ми ме е родила на 24 г., а сестра ми я е родила на 36. Че и при мен същата работа  се получи Joy

# 141
При нас само аз и ММ знаем, и аз мисля да кажа около Великден. В темичката ни в Искам Бебе не малко момичета се завърнаха преждевременно след двете чертички по една или друга причина, ще изчакам най-рисковият период да мине преди да кажа на цялото семейство да се радва. Още по-малко ми се иска на работа да ме съжаляват ако да не чува дяволът нещо се случи. Възможно е да ме е страх излишно много, но с ММ решихме, че така ще ни е по-спокойно.

# 142
Ооо, на моята работа пък като знам какви злобни и завистливи хора има, особено една такава седи срещу мен сега, иии тръпки ме побиват  ooooh!, абсолютно мълчание съм, даже и червена гривничка си сложих  Crazy

# 143
  • Сливен
tanchiii , Честит Рожден Ден, пожелавам ти много здраве и щастие , една лека бременност и здраво бебче през октомври. Весел празник  Hug  bouquet
Поли, и мен ме притеснява реакцията на работа - едно очакваме съкращения, друго, че ще има злобни коментари, от едната колежка очаквам да коментира, че ме мързи, от друга, че не иска да ме замества, от други, че съм луда да раждам трето дете и пр. Така че този момент с казването ще го отложа колкото мога повече.

# 144
Ние засега казахме само на родителите ни и на едната ми баба. На друг никой, въпреки че много мразя да пазя тайни и ми идва да кажа на целия свят  Crazy

# 145
  • София
Skeeter и аз точно от това се притеснявам, още повече, че при мен се води рискова бременност. Но след година чакане, едвам се сдържам. Все пак сигурно и аз ще поизчакам малко - мисля на 8-ми март да направя подарък на мама, дай Боже Simple Smile))

# 146
Като цяло и ние не искахме да казваме на много хора , но понеже и аз съм след ин витро много хора очакваха резултата заедно с нас Simple Smile Честно казано съм от позитивните хора и вярвам ,че всичко ще е наред  Praynig
Роски Аз сметнах моя предполагаем термина на 12 Октомври ако искаш го отбележи , ако има промяна след прегледа ще кажа  Hug
Скийтърче Всичко ще бъде супер до финала ще видиш  Hug

# 147
Поли, през юни е моят рожден ден Wink
Tanchiiii, честит рожден ден и от нaс Simple Smile дa си живa и здрaвa и много хубaви моменти през тaзи годинa Wink

# 148
Като цяло и ние не искахме да казваме на много хора , но понеже и аз съм след ин витро много хора очакваха резултата заедно с нас Simple Smile Честно казано съм от позитивните хора и вярвам ,че всичко ще е наред  Praynig
Роски Аз сметнах моя предполагаем термина на 12 Октомври ако искаш го отбележи , ако има промяна след прегледа ще кажа  Hug
Скийтърче Всичко ще бъде супер до финала ще видиш  Hug

Ниaнa, рaдвaм се че вече се зaписa при нaс. Aз в другaтa темa ти предрекох нещо. Дaно съм прaвa Wink Когa си нa преглед и в коя клиникa беше, че не помня?

# 149
Поли, през юни е моят рожден ден Wink

Адашче, а да не сме рачета и двете  Wink

Общи условия

Активация на акаунт